čtvrtek 27. března 2014

Dermacol Toning Cream 2 in 1 - Biscuit

Krásné čtvrteční dopoledne :)

Kdo mě sleduje tak nějak pravidelně, ten ví, že jsem nedávno vyhlásila pátračku po světlém, aspoň trochu krycím make-upu. Zima sice nebyla krutá, ale slunce bylo málo a moje pleť na to reaguje svojí klasickou - bledost a ne úplně ideální forma. Tipů bylo hodně, ledacos jsem vyzkoušela a když jsem hledala kalíšek od pigmentů, že si v Rossmannu odeberu trochu make-upu Imperial od Dermacolu, narazila jsem ve svých zásobách na úplně jiný Dermacol. Tónovací krém jsem si pořizovala vloni a zdá se, že tady do puntíku platí přísloví - stará láska nerezaví :)



Dermacol Tónovací krém 2 v 1 je mix hydratačního krému a make-upu, určený pro sjednocení tónu pleti. Co si tak pamatuju, měla jsem kdysi odstín Natural a nesedl mi, byl na mě příliš tmavý. Tak jsem pátrala po světlejším odstínu a na netu si objednala Biscuit. Tenkrát ještě nebyl běžně k sehnání, takže to byl risk, ale buďte bez obav, teď už je k sehnání všude, kde je stojan Dermacolu. 



Sám o sobě je tónovací krém na pleti strašně příjemný. Krásně hydratuje, sušší pleť si po něm vyloženě čvachtá, protože je hutnější a ačkoliv bych to od něj nečekala, krásně sjednotí tón pleti, krytí je překvapivě dobré - lepší střední a hlavně vypadá opravdu hodně přirozeně. Nezalézá mi do vrásek, nedělá mapy, na obličeji dobře drží ( večer je slušně co odličovat ), neoxiduje, nezpůsobuje komedony a jiné prekérnosti a stačí ho troška. Nanáším ho prstama, to se mi osvědčilo úplně nejvíc. 



Co je ale nejlepší úplně nejvíc, je právě odstín Biscuit. Bledule, jásejte, sušenka od Dermacolu je dokonale světlá. Je neutrální béžová, nemá ani růžový, ani žlutý podtón. Jak jsem na něj mohla zapomenout?? V posledních dnech na něj nedám dopustit, patří ke každodenní rutině a uvažuju, že ho budu používat i nadále, i když pak třeba v tmavším odstínu, např. Natural. 


Co vy a tónovací krém od Dermacolu? Už jste ho někdy zkoušely? 

Mějte se krásně :)


13 komentářů:

  1. Poslala jsem ho dál, na smíšenou pleť nebyl ideální. Přitom vypadal hezky co se konzistence a barvy týče, ale bohužel jakoby stékal z t-zóny a rychlé jsem se po něm leskla :/

    OdpovědětVymazat
  2. tenhle už používám hodně dlouho, taky mám smíšenou pleť a sedí mi dobře

    OdpovědětVymazat
  3. Mám mastnou pleť a taky ho miluju. Je sice trochu hutnější, ale ne mastný, krásně se roztírá..

    OdpovědětVymazat
  4. Tak o tomhle novém odstínu nevím! Já měla dříve ten tmavší. Díky za připomenutí méhooblíbeného výrobku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě nadávala, že ten nejsvětlejší je děsně tmavý a pak jdu náhodou kolem drogerky a ha, dalších několik odstínů!! Biscuit je fakt fajn :)

      Vymazat
  5. Jéé, super tip!!! Zrovna sháním něco, co by pleť i hydratovalo a já měla pocit, že dávám pleti něco navíc. Imperial mám zrovna doma, je parádní a naprosto mi vyhovuje, určitě tedy vykouším i tento tónovák :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/nova-limitka-cookies-cream-od-essence.html

    OdpovědětVymazat
  6. Presne tento tónovák spĺňa to, čo by tónovák podľa mňa spĺňať mal. Vyskúšala som ich už dosť, a tento som si kúpila asi pred pol rokom, a nedám naň dopustiť :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem měla odstín Natural a je teda šíleně tmavý.. Sušenku vyzkouším, protože konzistencí mi tenhle tónovák vyhoval a na léto ideální.

    OdpovědětVymazat
  8. Já s ním mám zrovna úplně opačnou zkušenost, ale to je normální :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vyzkouším ho mám teda smíšenou pleť zkusím pod něj nedávat denní krém a snad to bude v pohodě :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*