pátek 28. března 2014

Miss Sporty 456 + Gabriella Salvete 131

Krásné páteční poledne :)

Modroučký lak Miss Sporty v posledních dnech zahltil český Instagram :) Taky ho mám, takže jsem se na něj vrhla, že ho nalakuju. No, a samozřejmě jsem spěchala, nenechala první vrstvu proschnout a vylezla mi asi miliarda bublin na každém nehtu :) Uááá, co s tím? Do oka mi padl glitrový lak od GS a vznikla kombinace, kterou rozhodně nemám na nehtech naposledy :) Navíc teď bojuju s nějakým otravným urputným bacilem a myšlenka na léto a bazén mi zvedá náladu pokaždé, když se podívám na ruce :)

Miss Sporty 456 je bazénově modrý krémový lak na nehty :) Je táááák krásný! V lahvičce nenápadný, ale na rukách se krásně rozsvítí a jestli mi něco 100% evokuje, pak je to právě léto a párty u bazénu :) Je perfektně pigmentovaný, šikovnějším postačí i jedna vrstva :) Pro Miss Sporty typický široký štěteček asi nebude vyhovovat každému, ale dá se to :)

Gabriella Salvete 131 je glitrový lak, v transparentní růžové tekutině se koupe hromada drobných glitrů v barvách modré, fialové, růžové, zlaté a stříbrné. Už sám o sobě je kouzelný :) Pokud ho vyloženě nedáte přes bílý lak, nemusíte se růžové tekutiny bát, je opravdu průhledná a barvu laku pod ním nemění. Lakuje se dobře, na štětečku zůstává velké množství glitrů, takže není potřeba lak vrstvit :) Je dokonalý přes tmavé laky, neonové i nude odstíny, takový lak se v zásobách rozhodně neztratí :)

Spojením těchto dvou laků vznikne krásná letní kombinace, třpytivá, chladivá, bazénová :)) Líbí? :) 












A ještě jeden dotaz - ocenily byste více swatchů tak levných laků jako jsou Miss Sporty? Mám jejich laky moooc ráda a mám jich docela dost, na netu navíc moc fotek obvykle nebývá, tak si tak říkám, že by třeba některá z vás ocenila, kdyby se na blogu objevily laky i téhle značky :) 

Mějte se krásně :)

28 komentářů:

  1. Za mňa určite áno, mám laky Miss Sporty rada, aj tento som práve nedávno obzerala v drogerke, asi sa poň budem musieť vrátiť :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nemilovnice modre si modrou zamilovala :). A uz taky modruju. Laky miss sporty mam rada, maji krasne odstiny a vyhovuji mi stetecky, takze klido vic!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to vypadá fakt krásně, jaro je tady :) miluju modrou a vůbec takový pastelový barvy
    My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle odstín modré poslední dobou fakt můžu. :) V kombinaci s třpytkami od GS to působí moc krásně ! Taky tu 131-ku mám, ale zatím jsem ji mockrát nepoužila - což se teď nejspíš změní. :) Jinak lakům Miss Sporty si taky poslední dobou přicházím na chuť. Objevila jsem úžasný nude odstíny se skvělými vlastnostmi a hned v mých očích MS o dost stoupla. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná kombinace :) Určitě jsem pro..laky Miss sporty totiž nejsou vůbeš špatné! Asi to nejlepší z jejich sortimentu..:D

    OdpovědětVymazat
  6. Určitě ANO - chci vidět všechny MS laky, co máš :-D. Taky je mám moc ráda, divím se, že se o nich ani nepíše, štěteček mají super, jako laky od Rimmelu, ale dají se sehnat levněji a mají fakt super škálu barev. Pro tenhle si asi zajdu. Jen škoda, že laky nemají tak roztomilý názvy jako ty od Essence nebo Catrice, hned se to líp pamatuje, když si člověk jde pro nějaký konkrétní. I když je fakt, že si někdy připadám trochu divně, když mi kamarádka pochválí lak na nehtech a já hned vysypu značku i název :-DD.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ten je nádherný. :) Laky MS mám rada, aj tak mi na nechtoch v dobrom stave nevydrží dlhšie ako deň nič, tak načo investovať do niečoho drahšieho. :)

    Sweet Letty

    OdpovědětVymazat
  8. Kombinace laků vypadá krásně! Přesně, taková barva laku mi chybí :D určitě se na něj kouknu, jelikož mám laky od Miss Sporty ráda. Swatche by byly super, jak jsem psala, tak tyhle laky mám ráda, ale doma mám jen 4, takže klidně budu pokračovat ve sbírce :)

    OdpovědětVymazat
  9. Máš úžasné nechty, takže každý lak na nich vyzerá skvelo..:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  10. já stopro ocením, od miss sporty mám 6 laků a jsou všechy krásně pigmentované a i dlouho vydrží :)))

    OdpovědětVymazat
  11. Fajne kombo :) a swatche s Miss Sporty můžu, protože já jich mám poměrně tak dost a vyhovují mi :)

    OdpovědětVymazat
  12. Perfektní!!! S tím třpytkovým lakem vypadá mnohem líp než kdyby byl jen tak bez něj. Skvělá kombinace a hlavně rychle vyřešený problém :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/new-in-march-2014.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je sranda, že tyhle pěkné kombinace opravdu většinou vzniknou neplánovaně jako nouzové řešení :)

      Vymazat
  13. Barvička je moc pěkná s těmi třpytkami vypadá opravdu krásně!

    OdpovědětVymazat
  14. Tak ta modrá vypadá úžasně, budu se po něm muset kouknout ;-)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  15. Moc pěkné! Ten modrý lak od Miss sporty jsem si náhodou nedávno také koupila, má vážně hezký odstín. Líbí se mi i ta kombinace :)
    Jinak já bych určitě uvítala více swatchů levných laků :)

    OdpovědětVymazat
  16. Laky od této značky mám ráda, vyhovují mi po všech stránkách. Divím se, že jsou tak přehlížené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznám se, že jsem kolem nich taky kdysi chodila dost s despektem a teď nechápu proč, jsou fakt skvělé a bohužel mi díky tomu utekla spousta odstínů, které se už nevyrábí :(

      Vymazat
  17. nadherna kombinacia.. urcite by som prijala aj ine laky miss sporty.. ja som si nedavno kupila ich pieskovy a je uzasny viac
    TU

    OdpovědětVymazat
  18. Jojo, takovej sháním...takže se určitě v drogerce mrknu, je to krása :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za tři pětky je to fakt lak, co by neměl v zásobách chybět :)

      Vymazat
  19. Děkuju za vaše komentáře, holky :) Laků Miss Sporty se tedy na blogu objeví více :)

    OdpovědětVymazat
  20. Tento modrý lak učaroval aj mne, ale konzistenciou mi nejak moc nevyhovoval, ale tá farba to zachránila:D neviem či mám od nich ešte teraz nejaký lak, ale farby mávajú pekné:) Hello From the Edge

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*