pátek 21. března 2014

Jordana 993 Blue Phantom

Krásný páteční večer :)

Dlouho tu nebyl lakovací post, takže jsem se pochlapila a máme tu po delší době nehty :) No a taky vám chci ukázat, jak snadno se dá zamilovat do Fantoma :) Dostala jsem možnost si v e-shopu jordanacosmetics.eu vybrat nějaké laky a tenhle modrý fešák byl jasná volba. Modré laky zbožňuju, v mých zásobách je modrých laků největší množství. Ale žádný není jako Modrý Fantom :)

Jordana Blue Phantom je naprosto dokonalý neonově modrý lak. To, že je neonový, jsem při jeho výběru vůbec netušila a to větší překvapení to bylo, když svoji pravou tvář po nalakování ukázal :) 

Blue Phantom je v lahvičce krásná výrazná středně modrá. Ovšem po nalakování se z ní stane regulérní modrá neonka, kterých je zoufale málo :) Je božský, dokonalý, neuvěřitelně koukavý a ještě nikdy se mi nestalo, aby mi někdo tolikrát během jednoho dne pochválil lak :D

Konzistencí je tak trochu jelly, k úplně plnému krytí jsou potřeba dvě vrstvy, ale stačí tenké. Schne bleskově, do vysokého lesku a nedělá při lakování žádné nepředloženosti :) 

Štěteček je klasický, ani široký, ani příliš úzký a pracuje se s ním velmi dobře. Hustota laku je akorát, dobře se roztírá a netáhne se. 

Já jsem se regulérně zabouchla :D Fotky jsou pořízené na slunci, tam je vidět, jak lak září, pak ve stínu, tam je tlumenější a pod umělým světlem :) Lak vyšel na fotkách trochu světlejší, než ve skutečnosti je ( neonka a focení, no :))









Lak pořídíte buď v e-shopu - odkaz je v úvodu článku ( poštovné je doslova za hubičku ) a nebo v malých drogeriích. 

Mějte se krásně :)



15 komentářů:

  1. Wáu, ta barva! Krásná modrá, hned bych kupovala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta barva je neskutečná, musím ho mít :D Modré laky miluji, rovněž tak ty od Jordany a tento je prostě wow! Při další objednávce je můj, jen se bojím aby po tvém dnešním postu nebyl pořád vyprodaný :D

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten je opravdu nádherný:) jsem ráda, .že vidím jak vypadá na nehtech. Z těch puntíků na e-shopu se toho bohužel moc nepozná.

    OdpovědětVymazat
  4. Modrá je to krásná, ale modré (zelené, černé, bílé) nehty mi nikdy k srdci nepřirostou :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dokonalá modrá..jestli je potkám na živo v Praze na veletrhu tak tenhle 100% beru!! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ta barva je božská! Jordana má fajnové laky, sama jsem byla příjemně překvapená :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ty mě ještě naučíš na modrý neonky! No je boží, o tom žádná. Prosím tě, jak ti zatím drží? Slyšela jsem, že Jordana nic moc...

    OdpovědětVymazat
  8. krásná barva! já mám teď podobnou od Bourjois... ale chtěla bych mít tak krásné nehty a umět si je takhle precizně nalakovat :(

    OdpovědětVymazat
  9. Muzes mi prosim doporucit nejhezci odstiny laku od Jordany? nejake vyrazne barvicky na leto :)
    diky moc

    OdpovědětVymazat
  10. Tak přesně tuhle barvu sháním pekelně dlouho :O

    http://nialsfashmania.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*