středa 1. srpna 2012

Co mi v poslední době udělalo radost :)

Krásné středeční dopoledne :)

Dneska pro vás nemám žádný lak, lesk nebo šampon :) Dnes bych se s vámi ráda podělila o to, co mi v poslední době udělalo radost :) 



Mám hroznou radost, že vás bavím :) Je vás víc a víc, jste úžasné a dodáváte mi chuť pokračovat a pořád se snažit něco zlepšovat :) Jako odměnu pro vás chystám Giveaway, kde nebude jeden výherce, ale tři. Brzy se dozvíte víc :)

Taky mi vééélkou radost udělala Stannah na svém blogu, když mě označila jako svou blogovou inspiraci. Ještě jednou moc díky, nesmírně mě to potěšilo :*

Další věcí, ze které mám radost, je můj překonaný strach zubaře :D No dobře, že bych tam chodila stejně nadšeně jako do Rossmanna, to ne, ale je to lepší :D Po letech letoucích jsem našla zubaře, který je precizní, šikovný, milý a ještě je to kamarád :) Nadávám si, že jsem tam nešla dřív, určitě by se mnou měl míň práce, ale tak lepší pozdě než nikdy :) A to, že se tolik nebojím, beru jako zázrak, protože ze zubařů já měla úplně neskutečně ukrutnou hrůzu ( právě mě z těch vzpomínek začal bolet zub :D ), možná větší než z pavouků a to je co říct :D Radši bych bývala dala pusu pavoukovi, než zubařovi než jít otevřít pusu k zubaři :D 
Takže teď budu dělat trochu ramena a poradím vám - pokud chodíte mrtvé strachy k zubaři, nevěříte mu a víte, že se vám o zoubky nestará tak, jak by měl, změňte ho :) Nestojí to za to, já kvůli panické hrůze z kdysi mého neschopného a neurvalého zubaře zanedbávala prevenci...

Pak mi taky udělalo velkou radost, že mojí oblíbenou a milovanou vlasovou kosmetiku Loreal Proff. prodávají v Makru a že tam je čas od času tak úžasná cenová nabídka, že se to takhle levně nenakoupí nikde na netu. Takže mám nakoupené zásoby tak na rok, možná i dva :D

Hroznou radost mám ze tří krásných zdravých labro-miminek narozených u naší chovatelky. Černá holčička a hnědý kluk už teď mají nové majitele, na toho svého čeká už jen černý kluk :) Nemít doma tři, beru ho hned :D I když možná radši holku :*

No, a taky mám velkou radost, že mi konečně začíná svítat, co vlastně o života očekávám, jakým směrem chci, aby se dál ubíral a jak na tom zapracovat. Držte mi pěsti :)

Krásný den :*


30 komentářů:

  1. To jsem ráda, že se mojí oblíbené bloggerce daří dobře :)))) posílám pozdravy tam někam k Liberci a samozřejmě budu držet palce, ať se ti daří jen dobře :) haha a já jsi jdu dnes vyzvednout mé první laky z modeláženehtů :D Nubárky moje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, děkuju :* Jééé, a jaký barvičky?? Zrovna jsem koukala, že mají akci 3+1, to mi nemůžou dělat! :D

      Vymazat
    2. Nubar Paradise a Brilliant. A pak jsem chtěla zkusit laky Four Seasons - 96-8, 47-8 a 50, tak jsem moc zvědavá :) Ale včera jsem lakovala Essence gold fever a nechci ho sundavat, protože se mi moc líbí. Ale ten Brilliant plánuji už tááák dlouho...:( :DDD A chtěla jsem black polka dot a už ho neměli :( asi jsi mu udělala až moc dobrou reklamu ;)

      Vymazat
  2. Paradise vypadá zajímavě! Brilliant je nádhernej, já bych z týhle kolekce chtěla Prize :) A teď už možná i Brilliant :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože jsi hodná holka, tak ho zkusím zítra nebo pozítří nafotiti, jestli chceš, a i ty FS :)

      Vymazat
  3. Děkuji za tento článek, při dopoledni mi zvedl už tak velmi dobrou náladu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Musím souhlasit s Veronique taky mi tento článek zvedl náladu. S tím zubařem jsme na tom naprosto stejně jako bych to psala já. Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší :) Já si teda pořád stojím za tím, že člověk, co se rozhodně dělat zubaře, má v sobě kousek zlomyslnýho sadisty :D, ale díkybohu za ty, co jsou dobří a šikovní :)

      Vymazat
  5. Krásný pozitivní článek..držím pěsti ať je vše pořád takové :) Není nad to se co nejvíc radovat..občas si to musím(e) připomínat.

    OdpovědětVymazat
  6. No jo, ale víš jak se dobrej zubař blbě hledá? Dneska už je pomalu problém se dostat i k tomu špatnýmu..:-( Škoda, že ty a kamarád nebydlíte blíž!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím :/ Ale taky od známých vím, že se kolikrát vyplatí za zubařem dojíždět a že toho nakonec vůbec nelitujou.
      Škoda, že nebydlíš blíž ty! :D

      Vymazat
  7. Tak tenhle článek mě nutí udělat něco, čemu se už dlouho výhýbám. Těch věcí je hodně, tak snad pak ze sebe taky budu mít radost :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Strach ze zubaře nikdy nepřekonám, ale ty jsi hrdinka, že si to dokázala :)).. Skvělý článek, který mi zvednul náladu :)..

    OdpovědětVymazat
  9. Já se k zubaři vždycky těším :-)))) Mám doktora mladého kluka fakt šikovného a pečlivého. Jako děcko jsem měla 2x zánět okostice a už to nikdy nechci zažít, takže jsem vždycky ráda, že vím, že můžu klidně žít s pocitem, že mám zuby v pořádku, obroušené od případného zubního kamene, vybělené a ještě pochválené :D Jo a nic nebolí. Doktor mi říkal, že pokud nebolí zub sám o sobě, tak vás v roce 2012 u zubaře nic nesmí bolet a že většinu strachu ze zubařů vypěstovali sami rodiče - tím, jak říkají dětem před vstupem do ordinace "neboj se, to nic nebude", děcka automaticky zbystří, že tedy je nějaký důvod a že "něco bude" :))
    Jo a taky za zubním dojíždím :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Jsem ráda, že jsem si mohla opět přečíst pozitivní článek (tedy až na toho zubaře :(() Vím, že mám v září kontrolu a už teď se toho bojím jak čert kříže :((

    http://michelleandherneverendingstory.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Kočky a ty zubaře si fakt pečlivě vybírejte. Moje máma chodila k zubařce... Tehdy byla ráda, že se k někomu dostala, protože její doktorka šla do důchodu. Jenomže ta nová je zároveň revizačka na ZP a ordinaci má jen jako takový vedlejšáček na 2 dny v týdnu. Mámě diagnostikovala paradontózu v počátku, kterou nijak neléčila, mámu neposlala ani na RTG, ani na paradontologii, prostě nic. Jen o trhání zubů a bez náhrad. Teď začala chodit k tomu mému, dal jí zuby tak nějak dokupy, hlavně náhrady za ty vytržené a nadával jak čert, že řešit se to od začátku správnou lékařskou péčí, vůbec se to nemuselo rozjet do půl pusy. Takže fakt vybírejte, i za cenu dojíždění, čekání na volnou kapacitu, příplatku... Zuby jsou za život jen 2x.

    OdpovědětVymazat
  12. Tak mě napadá. Jaký je skutečný důvod vašich strachů ze zubaře? Podceňujete péči? Nechodíte včas na prevenci a pak se bojíte, že jste něco zanedbaly? Nerýpu ;-) jen se fakt vyloženě ptám na podstatu, čeho se vlastně lidé bojí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už odpověděla v článku, tak teď vy, holky, s pravdou ven :D

      Vymazat
  13. Tenhle článek se mi moc líbí a donutil mě nad sebou se zamyslet a uvědomit si, co dělá radost zase mě. A život je hned růžovější.

    A mám za tebe velkou radost, že víš, co od života chceš.
    Já jsem na to ještě nepřišla a spíše se nechávám u nášet a překvapovat. Snad na to taky jednou příjdu nebo se ujistím, že to co vážně od života chci už vlastně dávno mám :)

    Krásný den

    Hannah

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že i takhle ten článek na lidi působí :) Přeju hodně štěstí :)

      Vymazat
  14. Konečně jeden krásný pozitivní článek! :) Zvlášť když všude okolo si lidi neustále na něco stěžují. Tohle je super, moc ti to přeju. Mám z toho radost, i když se vlastně vůbec neznáme :D :) Hlavně, ať ti ten optimismus ještě nějaký ten pátek vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  15. Hm hm, to mi připomíná, že už 3 měsíce se objednávám k zubaři a stále ještě nejsem objednaná.. :D nějak mi chybí chuť, nesnáším zubaře! :(

    OdpovědětVymazat
  16. vzdy ma potesi ak zistim, ze niekto sa zbavi strachu zo zubarov :) moj buduci svagor je zubar a tak viem toho vcelku dost o tom, ako ludia sa neopodstatnene boja chodit na prehliadky a potom maju zbytocne pokazene zuby, co v konecnom dosledku znamena vela penazi a vela bolesti... ak by ta to zaujimalo, napisala som detailny clanok o starostlivosti o zubky, tak budem rada, ked si ho precitas a rozsiris ho aj medzi ostatnych, na ktorych ti zalezi, lebo svoje zuby mame len jedny, tak ich netreba zanedbavat... http://www.makeupaddict.sk/2012/07/ako-ziskat-biely-zdravy-usmev.html dakujem :)

    OdpovědětVymazat
  17. jsem ráda že má oblíbená blogerka je š´tastná já chodím k zubařce a jsem sní naprosto spokojená :))

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*