středa 23. května 2012

Oriflame Power Shine Lip Gloss - Soft Coral

Krásné ranko :)

Dneska zase něco na rty ( snad to anonymní z posledního příspěvku o balzámu přežije :)) a tentokrát od Oriflame. Od Oriflame toho moc nemám, nevyhledávám tuhle značku, nicméně tenhle lesk se mi strašně líbil už v katalogu a musím mu přiznat, že nezklamal, naopak překvapil :)

Oriflame Power Shine Lip Gloss v odstínu Soft Coral je nádherný třpytivý lesk na rty, novinka z řady Power Shine ( do nedávna to byla pouze řada rtěnek ).

Soft Coral má krásnou broskvičkovou barvu plnou třpytek. Tenhle lesk ale není typicky třpytkový, je hlaďoučký a vypadá jako sklo - třpytky utopené ve skle :) Barva je spíš transparentní, třpytky droboučké, celkově na rtech působí hodně leskle a dodá viditelný objem, takže majitelkám úzkých rtů rozhodně doporučuju. 

Rozhodně zajímavý je na tomhle lesku aplikátor :) Nikdy jsem nic takového jinde neviděla. Je gumový plochý a tvarovaný do drážek. Neříkám, že se s ním pracuje špatně, nicméně to bude chtít trochu cvik :)

Jedno obrovské plus - úžasně voní po melounu! :)

( omlouvám se za máznuté fotografie, na noťasu vypadaly mnohem lépe... :))




Druhý zleva :)

13 komentářů:

  1. Ten aplikátor vypadá hodně zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  2. aplikátor má téměř stejný jeden typ lesků od Bourjois a ač vypadá divně, tak mě osobně vyhovuje :) a jinak musím říct, že máš nádherné rty! pokaždé se na ně musím dívat a jsou fakt tak pěkně tvarované a plné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuju :) Vida, tak to není vynález Oriflame :) Jako překvapil mě, ale jak jsem psala, nemůžu říct, že by byl špatný, spíš si na něj musím zvyknout :)

      Vymazat
  3. vyzerá fakt krásne 8) kebyže nemám 100 leskov hneď si ho kúpim 8D pretože ma v katalogu moc zaujal 8)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám tu rtěnku (celkově mám radši rtěnky než lesky, míň lepí) a taky nádherně voní po melounu. Navíc je dost hydratační, hezká a menší balení se dá rychleji spotřebovat (jojo taky mám hodně patlátek na pusu :)
    Nikol M.
    P.S. Mně se zase líbí ty tvoje zuby :) Podle nich by se daly dělat porcelánové modely :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ho ve stejném odstínu, jen se štětečkovým aplikátorem (asi starší verze). Ta vůně je vážně parádní! Na léto bude lesk super, třpytí se neuvěřitelně. A musím souhlasit, že máš ukázkové rty i zuby:).

    OdpovědětVymazat
  6. chjo, me ty recenze na blozich jednou znici :) uz ho mam u tety objednany :D

    OdpovědětVymazat
  7. Jéé miluju vůni vodního melounu :)) Což znamená, že se asi po něm kouknu a koupím si ho ! :) Jinak máš vážně krásně bíle zuby :D

    OdpovědětVymazat
  8. tento lesk mám, dokonce ve stejném odstínu a jsem jím nadšená, nádherně voní, krásně se mi nanáší, je decentní, dělá krásné rty, není lepivý, určitě stojí za vyzkoušení. Souhlasím s Rendy, že máš krásný tvar rtů :)

    OdpovědětVymazat
  9. ty jo, ten aplikátor vypadá skutečně inovativně :-)!!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*