pondělí 21. května 2012

BarryM Magnetic Burgundy - magnetický lak

Krásné odpoledne :)

Magnetické laky mě nechávaly dlooouho naprosto chladnou, výsledný efekt těch běžně dostupných mě nikdy nepřesvědčil o tom, že tuhle věc musím mít. Joo, to bylo ovšem před tím, než se k nám dostaly magnetické BarryM :)

BarryM Magnetic Burgundy je v lahvičce nádherný vínový lak se stříbrným shimmerem. Ovšem přiložte k němu magnet, který je součástí laku a zírejte! :D 

Lidi, to je boží!!! :D Onen shimmer zmizí, na laku vzniknou světlé proužky a celé to působí úžasně plasticky, přitom je lak naprosto hladký. Pamatujete na takové ty kartičky, na kterých byly postavičky a při naklánění kartičky se hýbaly? Tohle působí úplně stejně plasticky. Jsem z toho nadšená jako malá holka :D

Použití se strašně triviální - protřepejte lak, nalakujete 1 vrstvu, nechte zaschnout ( schne ohromně rychle, takže po lakování 10. prstu máte u 1. hotovo :)), aplikujte druhou vrstvu a ihned přiložte magnet. Počítejte do 10ti a je to! Hotovo, vykouzleno a můžete se jít chlubit :)

Nádherně se třpytí a sám o sobě schne do vysokého lesku :) Chci všechny! :D

Líbí? Mně úplně ukrutně :D Seženete na mojesminky.cz ( pošta zdarma ).




24 komentářů:

  1. Doteď jsem nevěděla, že něco takového existuje! To vypadá jako skvělá hračka pro velké holky! :-D

    OdpovědětVymazat
  2. magnet je součást laku? vypadá to fantasticky, o tomhle popřemýšlím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, magnet je součástí laku, napíšu to ještě do textu :)

      Vymazat
  3. já si k magnetickým lakům zatím cestu nenašla, nevím proč, ale nějak nemám potřebu si nějaký koupit :D a asi to tak ještě nějakou chvíli zůstane, i když tvoje nehty jsou opravdu krásné!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá užasně !! :)) Taky to rozhodně chci vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sakra :-D To vypadá fakt dobře! Já mám doma jeden magnetický lak od Essence a je to hrůza, vůbec to nefunguje, i když jsem se s tím mořila několikrát. Asi brzo prubnu tenhle BarryM. Děkuju Labradoorko :-* To zas bude peněž... úúú O:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby někoho zajímaly i ty ostatní odstíny, tak tady jsou hezky pohromadě:
      http://www.nihrida.com/2012/05/barry-m-magnetic-nail-paint.html

      Zjistila jsem, že nutně potřebuju všechny krom toho nejtmavšího :-))

      Vymazat
  6. nene!!:D to jsou věci :D

    OdpovědětVymazat
  7. vypadá bombově :) nemusel by být špatný ani v jiných odstínech!

    http://myworldclothing.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Nééé! Tohle mi prosím nedělej! :D Já už mám seznam co si budu objednávat a ty přijdeš s takovou peckou! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Chjo, dalsi vec co nutne potrebuju :D

    OdpovědětVymazat
  10. já jsem si taky musela hned dva objednat, ještě je nemám doma, tak jsem na ně strašně zvědavá! už teď vím, že minimálně burgundy si budu muset doobjednat :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Celej den mam tenhle tvuj prispevek a hlavne ty fotky otevreny a jen na ne pri uceni nakukuju.. A odolavala jsem.. Fakt.. Ze nebudu mit co zrat, kdyz si ho koupim.. :D No.. A je 22.30 a ja jdu zadavat prikaz k platbe, aby mi co nejdriv prisel :P :D Snad s tim budu umet.. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aaaa, další na dietě :D Já si je zakázala, že už to fakt nejde... Ovšem nakukovala jsem asi tak 25x denně do fotogalerie k Nihridě ( je tu v komentech odkaz ) a nakonec koupila dva, ještě Purple, chja :D Určo s tím budeš umět ;) Navrchu je magnet a takovej stojáček, tím si magnet opřeš za nehtem a jen budeš dávat pozor, aby ses nedotkla magnetem nehtu ( jako asi 4x já :D )

      Vymazat
    2. Na hodne nechtene diete, to bude jeste sranda :))

      Fotky u Nihridy jsem videla, ty me dodelaly :D A nad purple jsem zas slintana na fejsu na mojesminky.cz :) Ten byl hlavni kandidat do budoucna. Ovsem diky (kvuli :D ) tobe se stal kandindatem jiny a o zadne budoucno se uz opravdu nejedna :D

      Vymazat
  12. Chjo chjo, doteď jsem myslela, že tohle fakt nepotřebuju...

    OdpovědětVymazat
  13. Krásný :), mě se moc líbí ten fialový od Barry M, ale mám problém, že se mi nejvíc líbí tenhle vzor magnetu :D, škoda, že není o fialového. Takhle váhám, jestli i třeba pořídít tenhle k tomu, abych měla ten vzor :D, já vínový laky moc nenosím.

    OdpovědětVymazat
  14. Díky za tak úžasně nadšený komentář, asi jej chci!

    OdpovědětVymazat
  15. Tak uz ho mam na nehtech a to je fakt pecka :D Jen nedoporucuju jednu vec - zurive cvicit a pak si to lakovat a magnetovat klepajicima se rukama.. :D Ale nemohla jsem vydrzet.. Za par dni si to predelam a uz to bude zas lepsi :D Je to kouzlo :P

    OdpovědětVymazat
  16. Teda to vypadá sakra dobře! Teď jen čekat, až ho naskladní a jdu kupovat :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*