pátek 9. března 2012

G-I-V-E-A-W-A-Y!

Tak to je dobrý :D Čekala jsem, že až vás bude krásných 150, udělám slibovanou vlasovou giveaway. A ono už je vás 153 :D Teeeeda, mám ohromnou radost, fakt :)

A jelikož sliby plním, vyhlašuji giveaway :)

Výhrou v giveaway bude maska na vlasy Loreal Intense repair, moje opravdu nejoblíbenější a mnou nejvíc doporučovaná maska :) Miluju jí za její účinky, za vůni i lehkost. Aby bylo o co pečovat, přidávám Biohar, vlasové tonikum na podporu růstu vlasů, fungující a prostě skvělá vlasověc. A třetí věcí je leave-in sprej na vlasy Nivea, který pomůže zkrotit zacuchané a nerozčesatelné vlasy, dlouhým vlasům pomůže bránit se třepení a lámání, dodá hydrataci a jemnost. Soutěž končí v neděli 18.3.2012 v 16:00 hod. :)

Nechala jsem se inspirovat u Sonidla a podmínkami giveaway je:

staňte se veřejným členem mého blogu ( pokud už nejste ) - v obou případech máte 1 bod

 zmiňte můj blog nebo můj facebookový profil na vašem blogu, facebooku, twitteru, nechám to na vás :) - můžete získat od 1 do 3 bodů

napište mi, co se vám tu líbí, případně přidejte tip na nový článek - 1 až 2 body

a nezapomeňte napsat do komentáře pod tento článek e-mail, na kterém vás budu moct kontaktovat v případě výhry :)

Hodně štěstí :)


68 komentářů:

  1. Ahoj, mám moc ráda tvůj blog a sleduji ho už od začátku :-) Jinak článek by se mi líbil třeba tvoje sbírka laků...mám hrozně ráda příspěvky takového typu a hezky ruinují mojí peněženku, ale to určitě znáš taky :-) Stačí, když dám sdílet na fb nějaký tvůj článek tady? A můj kontaktní e-mail je blowfli@seznam.cz
    Měj se hezky
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak už sdílím :-) Profil mám Jana Polcarová, jsem i ve tvých fanoušcích na fb, tak mě určitě najde :-)

      Vymazat
  2. Jéé, krásné ceny :)
    Sleduji už dávno .. a tvůj blog mě baví čím dál víc :) Asi bych ani nic neměnila, jen tak dál :)

    lemoneq.5@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já tě sleduju už od samotného tvého začátku :). Na FB jsem sdílela tvůj odkaz na tuto giveaway jestli nevadí. Tvůj blog mám ráda, ale moje peněženka asi ne. Mám ráda hlavně recenze na různou kosmetiku, od nehtů až po vlasy :). Ale jinak hlásím, že biohar zatím pomáhá, ale nehty mám zase horší, tak už nevím co s nimi.
    marcelazva@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Takže moje milá tvůj blog se mi líbí moc! Za prvé jsi mi moc moc sympatická, za druhé jsi jak mé dvojče, akorát blond:D
    Určitě takhle pokračuj..za třetí je vidět, že tě to baví, což je hlavní, protože to pak baví i nás! za čtvrté máš skvělé tipy! bohužel moje peněženka kvůli tobě občas zapláče:D zdá se mi, že máme podobný vkus na barvičky, mám ráda také růžovou:-)
    A tip na nový článek? co třeba ta péče o ruce a nehty..zda děláš zábaly, co s kůžičkama? atd atd.:)
    macinkag@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Zlato super ceny ;) Co se týče článku - chystám se odložit gelové nehty a vypěstovat vlastní, ALE... už jsem to zkoušela xkrát a vždycky jsem se ke gelovkám vrátila, protože kvůli mému šílenému zlozvyku kousání to prostě nedávám :( Takže bych uvítala článek s typem, jak nehty zpevnit, odradit od kousání a vypěstovat :)

    No a co se týče Tvého blogu, tak se mi samozřejmě líbí moc, hltám články a rady co se týče vlasů, protože jak dobře víš, jsme napojeni na stejnou vlnu a pro krásné vlasy bychom zaprodaly duši ďáblovi ;)


    marvich@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Super ceny.:)
    Blog sleduji už poměrně dlouho (dlouho na to, jak dlouho mám blog :D). Strašně se mi líí, že přidáváš ukázky kosmetiky, recenzuješ ji atd, člověk pak ví, co se vyplatí koupit a na co se má vykašlat, protože to zkrátka nefonguje.:)
    Tip na článek? Já osobně na každým blogu doporučuji posty typu: Můj pokoj, Co nosím v kabelce, Má skříň atd.. tyhle posty prostě zbožňuju! :)) A pka taky, jak se třeba různě staráš o ručky a celkově o kůžu, že to na fotkách vypadá tak skvěle.:) Já třeba byhc takový detaily mýho těla kolikrát ani radši neviděla v zrcadle.:D
    Sdílela jsem na twitteru: https://twitter.com/#!/NateNatt/status/177841300568158208
    A na blogu napíšu co nevidět upozorňovací článek, pokud nevadí, že to bude třeba až zítra.:)
    buffy.b@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Tvůj blog sleduji už dlouho:) A ty tvoje vlasy,jak já ti je závidím:) Tak třeba budu mít štěstí a budu o ně moct pečovat jako ty:)
    wr55@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduju už dlouho a tvůj blog se mi líbí, takže ti určitě nebudu radit, co sem dávat. Je to kus tebe a to je nejlepší:)
    Sdílím na FB a dávám i odkaz na můj blog :)
    janca.lt@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. I já tě musím pochválit za to jaká seš šikulinka moje. Tvůj milující Robert.

    OdpovědětVymazat
  11. Tvůj blog sleduji jen pár dní, vlastně stejně dlouho jako vedu svůj :D Okamžitě jsem si tě ale zařadila mezi ty "skvělý". Líbí se mi styl článků, nic přeplácanýho. Nejvíc asi to, že tu máš nepřeberné množství odrecenzovaných laků, takže už si nikdy nejspíš nepůjdu jen tak koupit lak aniž bych si tady něco nepřečetla :D Přesně tyhle odstíny se mi totiž taky líbí. A když píšeš například o věcech na vlasy nebo malování, tak jsem naprosto spokojená protože se můžu inspirovat- jsem taky blondýnka :) Prostě jsi velký zdroj inspirace a informací, a to jsem ještě zdaleka nepřečetla všechno co tu od začátku máš :))
    Určitě se o tobě zmíním na blogu, ale pozor! Ještě ho nikdo nečte :D :D
    seinedra@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj :-)
    blog je moc pěknej, moc dobře se čte a jsi hrozně sympatická :-)
    možná co bych změnila, tak design stránky :-)))))) měj se krásně

    tatianagami@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkné ceny :-) Veřejným čtenářem jsem. FB, twitter ani blog nemám :-D, ale to neva, na tvůj blog chodím moc ráda. Je super, že se okruh pravidelných čtenářů rozrůstá.
    Protože jsem ženská zvědavá, zajímalo by mě, jaké jsou ty výrobky Sebamed, jak jsi dostala jako vzorečky při nákupu na www.babybaby.cz ;-)

    klarka321@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Tvůj blog sleduju od Tvých začátků. Líbí se mi čtivost článků, hezký design a přehled v kosmetice. Hlavně mě zajímá ta vlasová, na laky tolik neulítávám, protože mám ráda nudnou klasiku - růžová, červená, francie.

    A klidně bych brala občas nějaké video. Nebo šmejdící témata - what is in my bag, my make-up collection...Ty mám ráda.

    tipy-pro-krasu@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, tvoj blog je fakt super :) A táto Giveaway je teda tiež parádna. Tweetla som tvoj blog na twitteri :) a snažila som sa aj na blogu ale nejak nejde :-/ ešte vyskúšam neskôr...Ako nové članky by som asi ocenila recenzie na nejaké vlasové produkty, prípadne aj iné produkty :)

    jbohunicka@gmail.com

    Prajem pekný deň.

    OdpovědětVymazat
  16. Odpovědi
    1. Máš opravdu dobrý blog. Narazila jsem na něj, když jsem hledala nějaké tipy pro urychlení růstu vlasů a od té doby se na něj pravidelně vracím. Obdivuju tvoje krásně upravené nehty, proto bych uvítala článek o tom, jak se o ně staráš, jak si děláš manikúru, jak často a hlavně, jak upravuješ nehtovou kůžičku. A určitě mám ráda články o tom, jak kdo skladuje svoje poklady.

      ODkaz na tvůj blog jsem nechala na mém FB profilu (Míša Košvicová).

      m_yska@seznam.cz

      Vymazat
  17. Na tvůj blog chodím pravidelně už nějakou tu dobu a opravdu se mi líbí. Kdybych měla vyzdvihnout jednu věc co se mi na něm líbí nejvíc, tak je to asi celkem časté a pravidelné přispívání článků - to já ráda :D. Jinak zmínila jsem se o blogu na FB pod Radka Valušková, a sleduji tě i na FB. A typ na článek - určitě bych ocenila recenzi na dostupnou a cenově výhodnou vlasovou kosmetiku.

    Radka.Valuskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Blog se mi líbí moc! :) Sleduji přes FB a Blogger. :))

    Uvítala bych založení bloglovinu.

    Tipy na články: tvá sbírka laků(moc by mě zajímala :D) třeba i jako videa, které dělá např. sonidlo, pak určitě ještě recenze na vlasové i nehtové přípravky, které byly třeba absolutní propádáky, abysme věděli čeho se vyvarovat. :)

    blazejovska.barbora@klikni.cz

    OdpovědětVymazat
  19. 1. Sleduju už dlouho;-)
    2. "tvítla" jsem o tom: https://twitter.com/#!/Dejnicka/status/178038529962680320 i dala na FB, ale s dovolením dám odkaz až v případě případné výhry z důvodu ochrany osobních údajů;-)
    3. Poslední dobou se mi nejvíc líbí tvoje rty, ale to už víš:-D
    4. dejnicka@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj, sleduju tě, jak už jsem psala dříve, blog je super:)

    A zajímal by mě článek typu skincare routine, nebo oblíbený masky, peelingy, séra, jestli něco takovýho máš :)

    Kontakt mám na blogu :)

    OdpovědětVymazat
  21. Na to, že jsem začala bloggovat teprve nedávno, sleduji tě už poměrně dlouho :)
    tvůj blog se mi moc líbí, jen tak dál :)
    já osobně čtu nejraději články jako Moje kabelka, Můj pokoj... ráda chytám inspirace na výrobu různých blbůstek :D a ráda čtu recenze (aspoň se pak nenachytám na nějakou "super" kosmetiku, která pak nefunguje :))
    odkaz na tuto ga jsem dala na svůj blog :)
    http://crazyfashiongossip.blogspot.com/2012/03/tip-na-giveaway.html

    sarka.berounska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Já to s těmi body furt trochu nechápu.. :D ale to nevadí :) čtenářem jsem a na facebooku o tobě přidám post ;) tahle kosmetika by se mi vážně hodila, s vlasama mám problémy furt :D
    Přeju spoustu dalších úspěchů s blogem, zasloužíš si to! :)
    klariska.skodulka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  24. Ahooj, sledujem ta cez bloglovin. Blog je perfektny a v podstate nie je potrebne ziadne vylepsenie ;) ivanariskova@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, tvůj blog sleduju moc ráda, jak už jsem psala na svým blogu, kvůli článkům o vlasovce, protože tvoje vlasy jsou nádherný :)
    Klidně bych uvítala víc tipů, jak mít tak krásné vlasy jako ty:D A třeba nějaké přípravky na pleť, které každý den používáš.
    http://janebeautiful.blogspot.com/2012/03/932012.html
    A jinak výhra je strašně super!!
    Yanictta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. ahoj sledujem blog , maš nadherne vlasy :)
    fredyqa@azet.sk
    pisala som o tebe na twitteri : https://twitter.com/#!/fredyqa
    typ na članok nejaka diy maska na vlasy!:)

    OdpovědětVymazat
  27. Na blogu mám článok s tipom na tvoju giveaway :) a sledujem od teraz
    páči sa mi tu design,okraje stránky,len šablónu by som asi zmenila,pretože tam úplne hore je bledá modrá,ale to je maličkosť
    lizzy-fashion@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  28. Sdílela jsem na blogu, a fb...
    Po dlouhé době Giveaway, která se mi úplně trefila do noty:)Protože se snažím různými způsoby pečovat o vlasy, jenomže momentálně k tomu nemám až tolik příležitostí (nebo spíš kosmetiky.
    Já bych uvítala právě víc tipů, jak si udržet hezké vlasy, různé přírodní masky atp.:)
    Měj se krásně
    janienka. ....(zbytek mailu napíšu v případě, že bych něco fakt vyhrála - oni mi pak chodí do schránky moc spamy:))

    OdpovědětVymazat
  29. Blog máš úžasný, o tvých článcích a hafanech se zmiňuju normálně na veřejnosti: "Víte, chodím na Omlazení a jedna uživatelka má super blog ..." :D
    Já bych uvítala tvé kouzla s vlasy- péče, účesy. A samozřejmě nafotit celou tvou kolekci laků na nehty :))
    Zveřejnila jsem tě u sebe na blogu (ale nemám žádné návštěvníky, jsem nováček :D)
    len.horakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Našla sem si Tě na omlazení, kde se o Tobě zmiňují spousta lidí & šíří se to dál & dál :)
    Uvítala bych Tvé nákupy a třeba i kosmetiku měsíce.
    aleachim15@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Jsem tvůj čtenář, zmínila jsem se o tvé Giveaway na blogu a nejradši mám tvoje články o lacích na nehty :) ... tak jsem asi splnila vše :D produkty jsou moc lákavé :) e-mail: lucazima@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Sledujem :)
    Inak tvoj blog som objavila len dnes, ale veľmi sa mi páčia články o rúžoch, pretože si v blízkej dobe plánujem nejaký kúpiť :) A aj ceny v tejto giveaway sú veľmi lákavé, po tej maske som pokukovala už dlho ;)
    Odkaz na tento článok je vpravo v menu na mojom blogu ;) Ale tomu bodovaniu aj tak vôbec nechápem :D
    zuzanagrajciarova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj...máš veľmi pekný blog 8)
    Lúbia sa mi tvoje nechty!!! Nádherne si ich maluješ, krásne farby vyberáš...ja v živote také mať nebudem a to som si ich už prestala hrýzť 8D dočasne no 8D
    Privítala by som od teba Nail polish tag reťazovku 8) aj keď ťa nikto asi ešte neoznačil, rada by som videla tvoju, určite excelentnú, zbierku lakov 8) ak si o tom ešte nepočula, tak príklad si môžeš pozrieť u mňa aj keď ja mám chabé množstvo lakov 8D - http://violetwitch-eve.blogspot.com/2012/03/nail-polish-tag-ukaz-svoju-zbierku.html

    Pekná GiveAway
    di_va22@azet.sk
    odkaz na GiveAway je na mojom blogu - http://violetwitch-eve.blogspot.com/2012/03/rozhorcena.html

    aj na mojom FB - https://www.facebook.com/pages/violet-witch/330742040299352

    OdpovědětVymazat
  34. Sdílím na mém blogu zde:http://zuzankas.blogspot.com/2012/03/giveaway.html

    JInak na tvym blogu se mi líbej nejvíc články o nechteh a věcí na ně no prostě cokoliv o nechtech viděla sem i jiný články o nehtech na jiných blgách ale ty je máš asi nejlepší sou přehledný a strašně se mi líbí jak máš krádný nechty hezky zarovnaný upravený taky bych takový chtěla :D
    JInak asi bych nic nepřidávala ani neměnila líbí se mi to tu takový jaký to je :D

    zizkozuz@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Veřejný sledovatel sonidlo
    sonidlosnails@seznam.cz
    Sdíleno na FB:
    http://www.facebook.com/sonidlosnails/posts/269704619773506

    Na tvém blogu se mi líbí snad všechno, protože jsi byla od přírody obdarována krásnými rty, nehty, vlasy, a na to se hezky dívá. Jsi velmi sympatická. Nedokážu se rozhodnout, o čem bych tady chtěla číst nejčastěji, možná o vlasové kosmetice a rtěnkách :)

    OdpovědětVymazat
  36. Sledujem. (:
    Zdieľala som aj na twitteri, aj na facebooku, aj na blogu.
    Tvoj blog nesledujem dlho, ale píšeš super recenzie. A tip na článok, napríklad čo nosíš v kozmetickej taštičke alebo kabelke.

    istokova.kristina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Ahojky moc se mi líbí tvůj blog. Myslím si, že píšeš dost kvalitní články :). :) Tvůj blog sleduju a sdílela jsemho i na fb :)
    heartfromcosmetics@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj, to jsou nádherné ceny. Valím oči :-D Šikula! Takže tedy pro účast v giveaway jsem sdílela na FB a blogu. Chodila jsem dlouho obdivovat tvé vlásky a nehty na omlázku :-) A blog sleduji od začátku. Moc se mi tu líbí, články jsou skvělé! Máš opravdu štěstí, že máš tak krásné vlasy, nehty, zuby,... naprosto dokonalé :-) Tedy JEN TAK DÁLE ;-)
    teruwe@email.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, diky za moznost vyhrat tak pekne ceny:) blog sleduji a co se mi na nem libi je to, ze pri recenzich rtenek, vzdycky ukazes, jak vypada na rtech. Ne kazdy to totiz dela a je to skoda:)
    jana.ei@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj, jsem blázen do laků na nehty a čtu snad všechny blogy o lacích. Takže jsem narazila i na ten tvůj, a protože se mi moc líbí navíc máš skvělou giveaway, tak ses stala historicky prvním blogem, který oficiálně sleduju :)
    Do budoucna bych uvítala co nejvíc fotek a článků o lacích a určitě i článek o tvé kompletní sbírce laků, kterou teď máš doma :)
    gilian@email.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Blog jsem objevila téměř nedávno a moc se mi tu líbí:)

    Určitě bych uvítala nějaký článek/video jak na oční linky, protože ty fakt neumím udělat tak, abych se nestyděla vyjít z domu:-D

    mylifestyleblog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Jéé..úžasné ceny!:)Blog jsem objevila teprve před týdnem,a od té doby se každý den dívám jestli nepřibyl nějaý článek..:)Na blogu bych nic neměnila,kíbí se mi.
    aneta.macenauerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Ahojky, sleduju pod jménem Lily, a na fb též :)
    Blog je moc krásný, ale stejně nejvíc obdivuju tvé vlasy, doufám že jednou budud mít též takové :)

    Lenka
    Barbie.Dolls@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. Sleduju :D
    Máš nádherné vlasy, ale i blog se mi líbí, má pěkný design.
    goldiebohemia@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Ahojky :) já jsem tu nová, našla jsem si Tě, protože jsem na jednom nejmenovaném serveru viděla fotky Tvých překrásných vlásků a vzala si z tebe příklad :). Už mám snad všechny výrobky co jsi tu doporučovala a vidím na vlasech změnu k lepšímu :). Já bych navrhovala téma článku o melírování vlásků, kde, jak čím, proč jsi začala s melírováním :) Zajímá mě to, protože jsem brunetka, ale když jsem viděla tvoje vlasy, stalo se mým snem být blondýnkou, proto uvítám typy od někoho kdo v tom umí chodit :). Tvůj blog jsem sdílela na této adrese : http://bailey-ragdoll.webnode.cz/ .Měj se krásně a nepřestávej psát super články :).

    OdpovědětVymazat
  46. jéé tak neodolám a bude to první giveaway, které se zůčastním.

    táákže na blogu tě zmiňuji pravidelně. Navíc i v komentářích na facebooku hojně diskutuji a mé kamarádky si toho velmi všímají, takže máš fanynky už i mezi nimi( já pak musím poslouchat, jak kvůli mým odkazům musí papat rohlíky. Ale to my dvě taky známe ! :)

    Jinak já jsem s blogem spokojená, když něco nevím, vždy se ráda zeptám a ty velmi mile odpovíš :)

    Každopáně návrh na článek bych měla- všechny tvé laky. Ať s jistotou víme, jestli ti vážně volat do toho blázince, až si zase nějakou tu barvičku objednáš :)

    P.s ty nové od Lancome jsou vážně parádní ! :D

    maila bych ti kdyžtak poslala osobně :) mám v něm důležité soukromé info :)

    http://michaela812.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  47. :) wow, začínám mít fakt ráda tvůj blog!

    bararhv@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Sleduji, sleduji :))

    Sdílela jsem tvůj FB profil na mém. :) Jen ať se všichni hezky prokoušou! :))

    Rozhodně mám nejradši články o lacích na nehty, ty úplně zbožňuji a ne jednou jsem neodolala a koupila si lak, který jsi tu doporučila. :) Tip na článek? :) Co třeba používáš na zpevnění nehtů? Protože já už zkusila spoustu přípravků a nic mi nepomohlo. :D

    A.Serlabajevova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. na tvojom blogu som 1 krát ale veľmi sa mi páčia tvoje recenzie a som si istá že sem ešte prídem :)

    terriiina5@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Jsem tu poprvé ale zatím se mi to tu moc líbí :) Možná bych změnila pozadí ale to je na tobě :)))

    NicoChicoFashion@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj :)Na tvojom blogu sa mi paci, ze tu prezentujes vyrobky cenovo dostupne, cize ak ich odporucis, je velka sanca, ze si ju moze bezny clovek aj kupit :) Aj vdaka tvojmu clanku, myslim, ze o nadlakoch, alebo tak nejak :) som objavila znacku for seasons a spokojnost velka :) Takze sledujem aj dalej.
    Moj mail: andrea.kukuckova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. tak já se teda taky zúčastňuju..:)) a jeden bod mi stačí..:D

    OdpovědětVymazat
  53. Ahojky, mám ráda tvůj blog a jinak tě znám z omlázka a odtud potom tvůj blog :) Chodím sem hlavně pro lakovou inspiraci, líbí se mi, že střídáš laky dražší i drogérkové :)
    Ocenila bych od tebe nějaký podrobný článek o nehtové péči a co ti pomohlo nejvíce na nehty :) popřípadě tvoje péče o nehty :) Paa Kamča:)
    kamila.selby@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  54. ahoj..diky tobe jsem prisla na Biohar..takze dekuji..ocenila bych jako clanky peci o nehty a vlasy a plet :)Hubertka009@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. ahoj:) tak ja som Tvoj big fan uz od kedy chodim na omlazeni a videla som fotky Tvojich vlasov :) tesia ma vsetky vlasove clanky, ale aj nechtove, a co sa tyka tipov na dalsie, tak kludne mozes okomentovat aj bezne kozmeticke vyrobky co pouzivas napr. na tvar, alebo vo vseobecnosti vyrobky, s ktorymi si dobre skusenosti nemala. dobrych tipov nikdy nie je dost:)

    evicka31@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. najviac sa mi páčia krásne nalakované nechty chcela by som vedieť tak dokonalo si ich lakovať, samozrejme závidím :D toľko lakov

    rada by som dala odkaz na fb lenže akosi tam nemám možnosť public aby to videli všetci, nie len moji priatelia,tak to asi neuvidíš http://www.facebook.com/profile.php?id=100000207837782

    ten prípravok na rast vlasov by sa mi veľmi hodil, pred období mi kopu vlasov naraz vypadalo, tak mi zredli

    mne sa páčia články ako o čom snívam, čo chcem dosiahnuť s doplnené fotkami


    lola181@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  57. Moc se mi líbí tvé lakovací a rtěnkové posty. A navíc mám ráda tvůj styl, jakým blog píšeš.

    Co bych ocenila za článek, tak třeba jak se staráš o své nehty nebo článek týkající se tvých kosmetických oblíbenců.

    spicedchocolate(at)seznam.cz
    http://spicedchocolate.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  58. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  59. Žádná kontrola kreditu, Fast Schválení

    Finance schválena a přemístit IN 2-5 dní


    Potřebujete finanční pomoc? Nízko úrokové sazby ve výši 3%? Pokud ano dostat zpět vyplněním formuláře žádosti o úvěr:

    Máte-li zájem, Odpovědět dnes pro více informací.


    Žadatel Osobní údaje.

    Celé jméno:
    Pohlaví:
    Stav:
    Adresa:
    PSČ / Město:
    Země:
    Datum narození :
    e-mail:
    Potřebné množství:
    Půjčka Doba trvání:
    Plat / roční příjem:
    Povolání:
    Účel úvěru:
    Telefon:
    Fax:

    Pan Robby Hilson / MD /

    Kontaktní e-mail: robbyhilsoncooperative@gmail.com



    -------------------------------------------------- --------------
    Motto: Finanční stabilita je naše starost celému světu.

    OdpovědětVymazat
  60. We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Have Loan Programs Tailored For Any Profile And You've Come To The Right Place To Satisfy Your Business Needs. If Your Company Or You Know Of Any Company With Viable Projects / Proposals That Needs Financing, Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us For More Information: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    You Will Hear From Us. Well Nice To Meet You And I look forward to our Business Acquaintance. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    Do You Need A Loan To Consolidate Your Debt At 1.0%? Or A Personal Loans * Business Loans etc. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    We Offers Financial Consulting To Client, Companies Seeking Debt / Loan Financing And Seeking For Working Capital To Start A New Business Or To Expand Existing Business. Interested Parties Should Contact Us For More Information Through Via E-mail: SuiteCapitals@gmail.com ( SuiteCapitals@post.com )

    OdpovědětVymazat
  61. We Facilitate Bank Guarantee (BG) & Standby Letter of Credit (SBLC)
    Instrument Direct Mandate Provider of Fresh Cut Bank Instrument for
    Lease/Purchase such as BG, SBLC,LC,DLC,EURO CLEAR.

    Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients
    and are 100% protected We are direct to a provider for BG /SBLC Issuance
    by HSBC London/Barclays London/Deutsche Bank Frankfurt. or any other AAA
    rated Bank in Europe, Middle East or USA.

    Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan
    financing by providing you with yearly renewable leased bank
    instruments. We work directly with issuing bank lease providers, For
    further details contact us with the below information.

    Name: Global Capital Asset
    WHATSAPP +18506148697
    E-mail: globalcapitalasset73@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. I must testify that your article is out standing.most of the articles I come across these days do not really provide anything that attracts others as yours, but believe me the way you interact is literally awesome I do respect that so much. I will instantly get your rss and stay informed of any updates you make and as well take the advantage to share some vital information about REAL ID SOUTH CAROLINA the globaltravelsdoc team

    OdpovědětVymazat
  63. Are you an individual businessman or a business organisation that wishes to expand in business ??, we offer financial instrument such as BGs, SBLCs,MTNs, LCs, CDs and others on lease and sales at a rate of 4%+2% of the face value and reasonable conditionfrom a genuine provider. You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signatory project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication and any other project(s) etc.

    Contact : Mr. Richard Chadwich
    Contact Email: ribellodasilver01.finance@gmail.com


    With our financial/bank instrument you can establish line of credit with your bank and/or secure loan for your projects in which our bank instrument will serve collateral in your bank to fund your project.

    We deliver with time and precision as set forth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable and we work directly with issuing bank lease providers, this instrument can be monetized on your behalf for upto 100% funding. Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we will work together for the benefits of all parties involved.

    All relevant business information will be provided upon request.

    BROKERS ARE WELCOME & 100% PROTECTED!!!

    If Interested kindly contact me via

    Email:~ ribellodasilver01.finance@gmail.com

    serious enquiry only.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*