neděle 25. března 2012

China Glaze Ahoy vs. Essence Glamorous Life

Dnes vám přináším srovnání dvou nádherných malinových laků. China Glaze Ahoy je moje velká láska a neznám hezčí malinový lak, než je on. Mezi novinkami od Essence má ale velkého konkurenta! Na blogu Petry jsem se zakoukala do laku Essence Glamorous Life a když jsem ho viděla naživo, bylo první co mě napadlo - to je Ahoy!

Drobný rozdíl tu je, ale jinak jsou ty laky vážně hodně podobné. Ahoy je čistě malinový a obsahuje zlaté a malinové pidišupinky. Glamorous Life má v sobě kapičku červené a pidišupinky jsou malinové a stříbrné. Rozdíl je vidět jen při bližším pohledu, půl metru od oka se rozdíl ztrácí a laky jsou si opravdu hodně podobné.

Lakují se oba skvěle, Ahoy je možná kapku víc pigmentovaný a v jedné vrstvě kryje líp, ve dvou mají plné krytí oba dva skvělé. Ahoy schne o kapičku rychleji.

Na fotce jsou oba bez top coatu, malíček a prsteníček - Essence Glamorous Life, prostředníček a ukazováček - China Glaze Ahoy.

Závěrem: Fakt nemůžu říct, který lak je hezčí. Oba jsou nádherné, zářivé a šťavnaté. Pokud toužíte po Ahoy, ale není ve vašich možnostech si ho pořídit, kupte si Glamorous Life, nebudete zklamané :)






17 komentářů:

  1. Taky bych se nerozhodla, oba jsou krásné! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji.. Dneska miřím do nákupáku, tak už vím co budu hledat ! :D

    Jinak dost podobný jako ten essence se mi zdá lak od Maybelline miniColorama 54 Cherry Sweet, možná je lehce červenější, ale taky moc pěkný :)

    http://michaela812.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj se mi líbí víc, ale vlastním samozřejmě oba :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím kočko,
    co říkáš na malinovku od ChG Heli-Yum?
    Je bez shimmeru, ale já ji mám jako milovanou klasiku?
    Lusinda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem ho vyhlídnutýho na Hairbeauty a o půl hodinky mi ho někdo vyfouknul, což mě jako mrzí dost. Ale tak snad ještě bude :) Úplně stejnej je Essie Watermelon :)

      Vymazat
    2. Watermelon je krásný, kdysi mi ho i s Heli-Yum objednávala Prskafka, ale Essie a moje nehty se nějak nekejmoší :-(

      Vymazat
  5. Jéé, mě se víc líbí Essence, takový sytější, červenější.

    OdpovědětVymazat
  6. mám taky oba a taky oba miluju, jsou nádherný :)

    OdpovědětVymazat
  7. no podľa mňa sú na vlas rovnaké 8DDD ale krásne 8)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoy vypadá moc krásně a toužím po něm :) Glamorous Life od Essence sice mám, ale ještě jsem ho nelakovala. A musím říct, že by mě vůbec nenapadlo, že si budou tak podobní :)

    OdpovědětVymazat
  9. no, takže než si objednám Ahoy rozhodně nezkazím nic tím, když si koupím Essence za třicet kaček... to je hrozný holky s těma vašima blogama! já na ně snad přestanu chodit. :-D pak potřebuju akorát strašně moc krásnejch lakůůů ;-DDD

    OdpovědětVymazat
  10. ahojky kde kupuješ China glaze laky ??

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*