čtvrtek 20. dubna 2017

NUANCE Magical Hydrobalance Control

Krásné čtvrteční odpoledne :)

Kdo mě sledujete na instagramu, tak víte, že pro vás v posledních dnech testuju novou kosmetiku Nuance. Kosmetika Nuance je velmi zajímavá, složená převážně z přírodních extraktů, které jsou v nejvyšší kvalitě ( farmaceutický stupeň čistoty ). Kosmetika neobsahuje silikony, parabeny, je bez přidaných barviv a stabilizátorů. Všechny produkty jsou ve formě velmi lehkého krému, gel-kremů až gelu, což může působit nezvykle, ale díky lehké konzistenci se produkty výborně roztírají a jsou do pokožky rychle a dobře absorbovatelné. Nuance není testovaná na zvířatech a jedná o certifikátu přírodní kosmetiky. Tato francouzská kosmetika má 4 řady a já vám dnes představím řadu hydratační, Magical Hydrobalance Control :)






NUANCE Magical Hydrobalance Control je řada, která je určena pro pleť ideálně věkové rozmezí 20 až 35 let. Je hodně hydratační, pomáhá předcházet prvním vráskám a chrání pleť před nepříznivými vlivy okolního prostředí díky patentovanému komplexu Protectami®. Jedná se o extrakt z hnědé mořské řasy, který zlepšuje vzájemnou soudržnost mezi buňkami. Tím působí jako štít před smogem, kouřem a pod.



Představím vám teď jednotlivé produkty, každou řadu tvoří sérum na pleť, denní krém pro normální/smíšenou pleť, denní krém pro suchou pleť, noční krém a oční krém :)




NUANCE Essential Day Serum - pleťové sérum chrání pokožku před ztrátou hydratace a působí tak proti vzniku prvních vrásek. Obsahuje olej z meruňkových jader, který je výživný a hydratační. Textura séra je velmi lehká, okamžitě se vstřebá, nelepí a voní jemně po meruňkách. Sérum slouží jako podklad pod denní/noční krém a aplikuje se na vyčištěnou pleť. Dávkování je pomocí pumpičky.








NUANCE Refreshing Day Cream  - tento denní krém je určený pro péči o normální a smíšenou pleť. Obsahuje rostlinné extrakty z přesličky a lopuchu, které upravují tvorbu kožního mazu a posilují pleť. Extrakt z meduňky pleť zklidňuje a extrakt z citronové kůry pak pleť rozjasňuje a osvěžuje. Krém je lehký, skoro až krém-gel, voní po meduňce a rychle se vstřebá, bez ulepenosti.









NUANCE Moisturising Day Cream - tento denní krém je určený pro péči o pleť suchou. Jde o bohatý výživný krém, který působí aktivně proti vzniku prvních vrásek a pleť chrání. Avocadin®, komplex tvořený avokádovým, olivovým olejem a fytosteroly + sezamový olej pleť vyživují a zvláčňují. Krém je lehký, ale výrazně hydratační, pleť po něm zůstává hebká a opravdu vláčná. Voní lehce po citrusech. Dávkování je pomocí pumpičky.









 


NUANCE Essential Night Cream - tento noční krém je určený pro všechny typy pleti. Složka Amiporine® pleť intenzivně hydratuje a zvyšeuje v ní množství kolagenu, což výrazně zvyšuje její pevnost. O výživu se starají bambucké máslo, avokádový a sezamový olej. Krém je opět lehký, ale dobře vyživí a hydratuje, perfektně se roztírá, nelepí a rychle se vstřebá. Vůně mi přijde lehce citrusová. V současné chvíli nemám k dispozici krabičku se složením, ale jakmile bude, fotky doplním.






NUANCE Eye Contour Cream - tento oční krém je určený pro všechny typy pleti a perfektně hydratuje oční okolí. Je velmi lehký, konzistence je gel-krémová a okamžitě se vstřebává. Obsah přírodních extraktů zlepšuje mikrocirkulaci v pleti a působí tak proti váčkům pod očima. Slouží jako prevence před vznikem vrásek. Vůně krému je velmi jemná, nedráždivá.




 




Moje zkušenost: hydratační řadu jsem používala v posledních třech dnech, myslím, že u hydratační řady není ani potřeba delší doby. Trochu jsem se bála konzistence, protože je opravdu lehká a působí, že pleti moc nedá. Opak je pravdou, pleť byla po ošetření sérem a krémem heboučká a krásně hydratovaná, přišla mi i viditelně rozjasněná. Svěží, ale nevtíravá vůně působí hrozně příjemně. S klidným srdcem můžu tuhle řadu doporučit mladým dospělým slečnám, které už mají problémy s pletí za sebou a chtěly by začít o pleť o pečovat z pohledu hydratace, ochrany a prevence před vznikem prvním vrásek. Kosmetiku NUANCE koupíte v lékárnách Dr. Max ;)


Mějte se krásně :)














5 komentářů:

  1. Tyjo, jdu na to mrknout. Bavi me zkouset kremy a zatim jsem nenasla takovy, ktery bych chtela pouzivat stale dokola. A tyhle vypadaji sympaticky i slozenim :-)
    Jen by me zajimalo, proc ma jeden krem pumpicku a druhy kelimek. Mam radsi pumpicku, je to takovy hygienictejsi, mi prijde :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, je to proto, že nanášení řidších krémů je z kelímku hodně nepohodlné :)
      Určitě mrkni, je to ohromně příjemná kosmetika :)

      Vymazat
  2. Já ji testovala měsíc a i když je moc příjemná,tak mně nestačila,zvlášť pod oči. Na obranu Nuance musím říct,že jsem extrémní sušenka 😕

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle kosmetiku vůbec neznám! :)

    OdpovědětVymazat
  4. O této značce slyším poprvé, ale velmi mě zaujala, už jen těmi krásnými obaly.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*