středa 5. dubna 2017

Essence Long Lasting Lipstick 27 Mystic Violet + 21 Trés Chic

Krásné středeční odpoledne :)

Byly doby, kdy jsem rtěnky moc nemusela a preferovala jsem především lesky. Čím lesklejší, tím lepší :) Postupem času jsem od nich nějak ustoupila a přešla na sofistikovanější verzi v podobě tónovaných balzámů. No, a teď jsem ve fázi, kdy jsem objevila kouzlo výrazných odstínů rtěnek :) Výrazných ale v podobě tmavších a tlumených odstínů vínové, ke mě ty ostře růžové, korálové a výrazně červené prostě nějak nejdou... Nesluší mi ani rtěnky vyloženě matné, takže jsem své favority hledala v řadách krémových rtěnek. A mám velkou radost, že jsem je našla u Essence, značky mně sympatické, cenově velmi příznivé ( doteď jsem se nenaučila utrácet na dekorativní kosmetiku velké peníze, ujíždím jen na vlasovce :D ) a barevná škála nabízených odstínů je obrovská!

Essence Long Lasting Lipstick jsou krémové a krásně pigmentované rtěnky, rty nevysušují a naopak mám pocit, že jsou i lehce pečující. Díky krémovosti určitě není možné počítat s dlouhou výdrží, dají tak dvě hodinky, pak je potřeba je oživit, stejně tak po jídle. Nicméně ztrácejí se ze rtů nenápadně, nerozpíjejí se a na rtech po vytracení rtěnky zůstane lehké natónování.


A teď ke konkrétním barvám :) Já jsem si hodně oblíbila odstíny 27 Mystic Violet a 21 Trés Chic a to dokonce tak, že jsem si nakoupila od každé i po kusu do zásoby, kdyby se náhodou chtěly vytratit z regálů :) Nicméně oba odstíny jsou ve stálé nabídce sortimentu, není to limitka.


27 Mystic Violet je tmavší fialová, vyloženě borůvková. Obsahuje drobounký mikroshimmer, který je ale vidět jen na rtěnce samotné, na rtech je nezaznamenatelný. Ačkoliv je dost tmavá, působí spíš elegantně, než "emo" :)


21 Trés Chic je tmavší vínová, čistě krémová a velmi elegantní tzv. vampy red. Sedla mi úplně skvěle a sklidila dost pochval - to chceš :))





Konturky nemám moc ráda, ale u tmavších odstínů je považuju za nutnost, takže mám k oběma rtěnkám kamarádky v tužce :)







Obě rtěnky jsou velmi komfortní na nošení a zuby s nimi působí bělejší, s Trés Chic je to poměrně markantní. Krásně vypadají i jen lehce "naťupané" prstem na rty, kdy lehce natónují. Tyto dva odstíny asi nebudou úplně vhodné pro hodně úzké rty, která by mohly působit ještě užším dojmem.






Rtěnky Essence koupíte všude tak, kde je stojan Essence ( Rossmann, Teta, DM Drogerie, Top drogerie,... ) nebo na e-shopu www.kupkosmetiku.cz :)


Mějte se krásně :)

6 komentářů:

  1. Teda! Na Essence bych ty dvě rtěnka vůbec netipovala, vypadají úžasně. Za tu cenu je v pohodě i ta menší výdrž. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Achjo, mám pocit, že tu fialkovou musím mít i přes to, že mám dost úzké rty :D Je nádherná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klarko, myslim, ze bez obav, uz jsem na tobe tmavsi rtenky videla a v pohode, slusi ti to :) Mas uzsi jen horni ret :) Je krasna, urcite ji porid ;)

      Vymazat
  3. Tie odtiene sú nádherné! Myslím, že obe "potrebujem" :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*