pátek 26. února 2016

Nailperfect Soak Off Gel Polish- vše, co vás zajímalo a zajímat by mohlo :)

Krásné páteční dopoledne :)

Vy, kdo mě sledujete na instagramu a na facebooku, víte, že Nailperfect je nyní mým svatým grálem v manikúře a pochybuju, že by se to na dlouhou dobu mohlo změnit. Jestli vůbec někdy :)

Protože ne každá z nás někdy gellak vyzkoušela a pod mými fotkami se na Instagramu i v directu objevilo hodně dotazů, rozhodla jsem se je sepsat do článku tak, aby vše kolem Nailperfectu bylo pokud možno zodpovězeno :) 



Nailperfect Soak Off Gel Polish jsou profesionální gellaky vyráběné v Holandsku. Gellaky Nailperfect jsou bezkyselinové, čímž jsou v zástupu mnoha dalších gellaků různých značek velmi výjimečné. Kyseliny obsažené v běžných gellacích, které se dají sehnat např. drogeriích, nehet naleptávají, narušují a poškozují. Účelem by mělo zaručit lepší přilnavost k nehtu. Toto ovšem funguje jen na začátku, kdy je nehet v pořádku. Postupem času, kdy kyseliny nehet naleptávají a ničí, vám nejen gellak ani přes naleptávání nedrží, ale nehty jsou v příšerném stavu. Nailperfect oproti tomu díky svému bezkyselinovému složení nehet nejen mechanicky zpevní, ale pomůže i k dorůstání nehtů, což je třeba u okousaných nehtů vhodná terapie. Také vyniká svou samonivelační schopností - gellak se na nehtu rozprostře a sám zarovná svůj povrch. Nemohou tak vzniknout nevzhledné lysiny nebo bambule :)

Nailperfect Soak Off Gel Polish je gelový lak, který se zapéká v LED nebo UV lampě. V poslední době se všude možně objevují laky s nápisem Gel Polish, které ale s gellaky nemají nic společného. Jsou to v podstatě klasické laky, které by se měly samy vytvrzovat působením denního světla ( údajně Miracle Gel od Sally Hansen ) nebo jen prostě mají lesk jako gelové nehty. To není gellak. Z důvodu toho, že Nailperfect gellak je a skutečně se vytvrzuje UV nebo LED světlem, jsou lahvičky černé, neprůhledné a doporučuju skladovat je v temnu.

Aplikace Nailperfect gellaku je strašně snadná a rychlá. Pokud chcete, aby byl gellak krásný, držel tak, jak má a mohl předvést všechny svoje kvality, doporučuji na začátku zainvestovat do všech potřebných tekutin a fází. Věřte mi, že vám to vydrží strašně dlouho, svoji kvalitu a vlastnosti to ani během průběhu času neztrácí a v porovnání s tím, co běžně kupujete v drogerii ( např. Sally Hansen ) je to ve výsledku levné - 4 ml gellaku za 299,- a 15 ml za 490,- jsou opravdu neporovnatelné ceny... Já mám base coat a top coat dva roky, nezhoustl ani nevyschl, je pořád stejný jako v den koupě.

Co si tedy pořídit?

Blue Scrub - modrá tekutina, která nehet odmastí, desinfikuje a odstraní z nehtu vlhkost. Zvyšuje přilnavost materiálu, zabraňuje odlupování a udržuje nehet zdravý, bez rizika plísně.

Nailperfect Base Coat - neopomenutelná a nezbytná součást celé manikúry. Base coat vytvoří vrstvu, která k nehtu perfektně přilne, je pružná a je to vlastně nosič celé manikúry.

Nailperfect Gel Polish - barevná fáze. Není nutná, ale pokud použijete jen base a top coat, nebude zpevnění nikdy tak efektivní, jako pokud bude manikúra kompletní. Nehledě na to, že Nailperfect má tak neuvěřitelně nádherné barvy, že vám to časem s base a top coatem stejně stačit nebude :)) Vím, o čem píšu :D

Nailperfect Top Coat - opět nezbytná součást manikúry. Fixuje, dodá nádherný lesk, zpevňuje a chrání barvu před vyblednutím. Prodlužuje výdrž celé manikúry.

UV Cleanser - odstraňuje výpotek z nehtů na konci celého procesu. Doporučuju s ním otřít i hrdla lahviček, než je po lakování zavřete.

Soak Off Gel Remover - další důležitá součast celého procesu - odstraňovač gellaku. Je nezbytný, nutný a opravdu je pro udržení zdravého nehtu nutné dodržet postup odstranění.

UV nebo LED lampa - doporučuju LED lampu, celá aplikace je podstatně rychlejší.

Postup aplikace:

Pomerančovým dřívkem nebo tzv. manikúrním kopýtkem zatlačte kůžičku na nehtech do patřičných mezí :) Nehet důkladně odmastěte Blue Scrubem, naneste ho na tamponek a dejte si záležet, abyste očistily nehet i v krajích. Není nutné nehty zmatňovat jemným pilníkem nebo dokonce povrch pilovat!

Naneste base coat. Štěteček má kratší, než další fáze, a je hezky přesný. Naneste opravdu tenkou vrstvu a vytvrďte v LED lampě 10 vteřin, v UV lampě 30 vteřin. Výpotek nestírejte! Nezapomeňte přelakovat i hranu nehtu.

Naneste barevnou fázi, v případě potřeby poté opakujte druhou barevnou vrstvu. Barevně gellaky doporučuji dobře protřepat, aby byla barva správně intenzivní. Štěteček je středně dlouhý a středně hustý, pracuje se s ním opravdu velmi dobře. Vždy nanášejte pouze tenké vrstvy!! Opět nezapomeňte přelakovat i hranu nehtu. Nechte vytvrdit v LED lampě 30 vteřin, v UV lampě 2 minuty. Výpotek nestírejte.

Naneste top coat, opět stačí ten tenká vrstva a přelakujte i tady hranu nehtu. Nechte vytvrdit v LED lampě 30 vteřin, v UV lampě 2 minuty. 

Zastříkněte nehty UV Cleanserem a pomocí vatového tamponku stáhněte výpotek. Hotovo! :)

Odstranění:

Pilníkem zpilujte povrch gellaku. Stačí jen trochu, jen aby se narušil povrch, ne abyste si propilovaly nehty :) Na kousek vatového tamponku naneste Soak Off Gel Remover. Tamponek položte na nehet a zabalte ho do alobalu. Nechte působit 10-15 minut. Gellak se sám naprosto odloučí, rozpadne se. Pokud něco zůstane, opatrně to nadzvedněte a sundejte pomerančovým dřívkem. Nehty poté umyjte a namažte krémem. Bezprostředně po sundání gellaku mohou být nehty malinko měkčí. To se během chvíle ztratí.




Já osobně jsem z Nailperfectu opravdu naprosto nadšená. Nehty krásně dorůstají, jsou pevné a hlavně nepoškozené. Nehty mi v naprosto dokonalém stavu vydrží 14 dní. Vydržely by i delší dobu, kdybych neměla nutkání zkusit další barvu :D Pokud bych to měla porovnat s nejčastěji kupovanou "konkurencí", pak budu porovnávat neporovnatelné. Sally Hansen jsem dala šanci třikrát. Rozuměj - koupila jsem si jednu sadu, používala jí pár měsíců a nehty si úplně zničila. Sada šla z domu. Pauza a koupě druhé sady. Průběh naprosto totožný. Pauza a myšlenka - to přece není možný, něco dělám blbě - a koupě třetí sady. Opět zničené nehty, vztek a gellaky putovaly pryč. Až když jsem začala používat Nailperfect, mi došlo, že není chyba ve mě, ale gellaku. Mně prostě Sally Hansen nedrží, nehty mi ničí a vezmu-li ještě v úvahu poměr ceny, množství a kvality, pak nechápu, jak jsem někdy mohla koupit druhou a třetí sadu. No, taky zkušenost... 

Pár ukázek Nailperfectu na mých nehtech :)











A vzorníky barev:







Důležitá informace na závěr:

Veškeré výrobky Nailperfect koupíte na stránkách www.nailperfect.cz. Jen zde je zaručena 100% originalita výrobků! Bohužel se padělá všechno, kvalitní gellaky nevyjímaje. 

Tak, to je asi všechno, co mě napadá a na co jste se ptaly. Kdyby vás ještě něco napadlo, šup s tím do komentu, doplním do článku :)

Mějte se krásně :)

17 komentářů:

  1. Super článek. Děkuju ti za něj. Nemůžu se dočkat, až mi gellaky dorazí. Objednala jsem vše, co jsi vypsala. A barevné laky zatím jen dva.
    Už vím, proč mi Sally Hansen zničila nehty. Sadu jsem koupila jen jednou, používala pár měsíců, a pak laky vyhodila. Ještěže mi zůstala lampa, aspoň ji nemusím teď kupovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý článek, dneska budu taky objednávat, zatím vybírám odstíny :-) Používám Striplac a teda taky nic moc :-( Ivčo, dá se prosím někde podívat na nějaké reálné barvy těch jednotlivých odstínů - Pinterest nebo tak? U některých totiž ani nemají nafocený ten nalakovaný nehet na těch oficiálních stránkách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jdu vložit vzorníky do článku, Nailperfect mi je teď poskytl :)

      Vymazat
  3. Božínku to je krása :)
    Ale jsem z toho trošku zmatená... měla bych si případně objednat ty sety, kde jsou vypsané základní výrobky a nebo je lepší si vlastní sadu poskládat??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Zdeňko :) Poskládat dle vlastní chuti, set žadný k prodeji není :)

      Vymazat
  4. mas krasne nechty :) vyzera to super, ale mna by asi nebavilo mat tak dlho na nechtoch jednu farbu :D

    OdpovědětVymazat
  5. Doprkýnka, to musím zkusit! Poslední šance. Jen musim sehnat tu led lampu, tak snad nestojí bambilion 😄 Krásný den 😘

    OdpovědětVymazat
  6. Tak a teď nevím, kterou barvičku koupit dřív. :-D

    OdpovědětVymazat
  7. 14 dni jednu barvu jo? Ty si prd lakovej maniak :D :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem věrná Shellacu, tohle vypadá hodně podobně. Sally jsem nezkoušela, ale Striplac za mě ne, ničí nehty :(

    OdpovědětVymazat
  9. Mmmm, už mě to zase nalamuje ten článek :D Ale pořád bojuji s tím, že co když mi to nebude držet. Mám dost mastné nehty a lak mi hezký vydrží sotva den...

    OdpovědětVymazat
  10. Dobrý den,
    sleduji Vás již dlouho (i na Instagramu) a článek mě natolik zaujal, že se nejspíš rozhodnu (konečně :-)) pro koupi. Strašně se mi líbí druhý a třetí odstín červené (růžové) odspodu, mohla bych Vás poprosit, zda byste mi napsala jejich čísla?
    Ať se Vám daří.
    děkuji Kamila

    OdpovědětVymazat
  11. Super článek, na nehtech vypadají opravdu dokonale!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělý článek. Já používám Nailperffct už přes rok a jsem absolutně spokojená.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj,super clanek, mam dotaz, rozumim tomu, ze jsou doporucovany vsechny ty doplnky a odstranovace od nailperfect, presto by me zajimalo, zda by se treba ten vypotek dal odstranit klasickym odstranovacem vypotku a ten gellak odstranit acetonovym odlakovacem/ acetonem jako se to da delat s ostatnima gellakam? Nebo to aspon casto ctu. O co je jiny ten soak off gel odstranovac? Slozeni jsem nikde nenasla. Pro me jako studentku je to dost velka investice, nemam ani led lampu, takze bych rada nekde usetrila..diky za pripadnou odpoved

    OdpovědětVymazat
  14. Hezký večer zakoupila jsem a nelituji.

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, za tenhle clanek jsem hrozne vdecna hlavne kvuli tem vzornikum barev - myslim ze pro provozovatele stranky nailperfect by bylo fajn tipem tohle pridat na stranky - hodne to u laku chyby protoze nekdy barevny pasek na lahvicce je diametralne odlisny od realne barvy :) Zároven se chci zeptat, jeslti by nebylo mozne nejak k fotkam na tvych nehtech dodat nazev pouzite barvy, nejak si nejsem jista ktere z tech na vzorkovniku to jsou :-D treba ta syte růžová - to je moje top, ale nic na vzorkovniku se mi na ni nepodoba
    Dekuji moc

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*