pátek 3. října 2014

Puma Time to Play for Woman EdT

Krásné páteční odpoledne :)

Před časem dostala možnost otestovat nové vůně Puma a to jak dámskou verzi ( testovala jsem já ), tak i pánskou verzi ( testoval muž můj ). Obecně mám vůně Puma hodně ráda, mám mezi nimi svoje oblíbence už řadu let, a tak jsem se i na tuhle novinku moc těšila :)




Puma Time to Play Woman je v první řadě vůně nabitá ohromnou energií. Je šťavnatá, veselá, výrazná a okamžitě vám zvedne náladu. Když bych jí měla zařadit konkrétně, tak řeknu, že je to vůně květinově-ovocná, s dřevitým základem. Je malinko sladší, až lehce orientální, ale vůbec ne protivně a výrazně ( ahoj Escado ) a myslím, že na podzim a nadcházející zimu je jako dělaná. Projasní šedivé dny, dodá vám energii a zcela určitě na vás nikdo nebude zle koukat v autobuse, že je chcete vypudit tekutýma bonparama :))




Flakonek je kulatý, ze silnějšího skla a s vytlačeným obrázkem pumy. Ve velikosti, kterou mám, tj. 20 ml, je flakonek bez potisku, ve větších velikostech je pak zdobený červenými puntíky a pumou :)




Time to Play není typickou Pumou, jak ji znáte, tahle je mnohem víc ženská, smyslná a určitě ne tuctová. Myslím, že doporučit se dá napříč generacemi, pro mladé slečny nebude příliš silná, pro dospělé ženy zase určitě nebude příliš sladká. Jedním slovem - úžasná. Musím přiznat, že mě hodně překvapila a můžu prozradit, že v pánské verzi je neméně úžasná a jedinečná. Na tu budete číst recenzi hned v pondělí ;)




Složení EdT Puma Time to Play Woman je:


Hlava: limetka, zelené mango, červené ovoce

Srdce: lilie, tiaré, květinový buket

Základ: ambra, santalové dřevo, pižmo



Toaletku koupíte ve velikostech 20 ml , 40 ml a 60 ml a jako doplněk řady je možné zakoupit i deodorant ve vel. 75 ml :)


Co vy a Puma? Měly jste nebo máte nějakou oblíbenou vůni s čičinou? :)

Mějte se krásně :)


5 komentářů:

  1. Podle popisu to zní dobře :) Ale jen takhle ze surovin si vlastně tu vůni vůbec neumím představit :D Asi ji budu muset očichat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zní to hodně dobře, určitě ji v drogerii očuchám :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  3. teď mě zase mrzí, že přes počítač nemůžu očichat tu vůni, podle popisku by mi seděla :))

    OdpovědětVymazat
  4. Olala, zitra to musim ocmuchat.. I kdyz priznavam, ze na Escade - absolutely me ujizdim a to je extremne sladka vune :). A taky na masaki fluo.. A tak ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja si kupovala Puma vune na stredni skole, byly levne a to mi vyhovovalo. Ted uz vubec ty jejich vune neznam, ale tusim, ze budou stale fajn:)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*