pátek 19. září 2014

Makeup Revolution Cover&Concealer Palette - Light

Krásný páteční večer :)

V minulém příspěvku o paletce stínů Makeup Revolution Iconic 2 jsem se zmínila o tom, že mám doma ještě jeden výrobek, který mi přijde skvělý a o tom vám povím dnes :)

Makeup Revolution Cover&Concealer Palette - Light je paletka korektorů ve světlém odstínu. Předem musím říct, že existuje i v odstínu medium a mám za to, že tam už budou korektory v poměrně tmavém odstínu, protože i u light jsou některé korektory poměrně tmavé.





Paletka je zabalená v papírové krabičce, která má zadní straně obrázek odstínů korektorů. Samotná paletka je pak z lesklého černého plastu, bytelného a poměrně kvalitně vyrobeného. V paletce je pak přes celé vrchní víčko zrcátko :)





Korektorů je v paletce 8, jsou rozdělené podle podtónu ( žlutý a béžový ) a řazené od nejsvětlejšího po nejtmavší. Pigmentace je velmi slušná. 




Konzistence korektorů je krémová, velmi dobře se roztírají a vklepávají a ačkoliv se zdají mastnější, finiš mají pudrový. Krása :) Při použití pod oči je vhodné ho trochu přepudrovat, aby neputoval do vrásek. Na pleti pak drží poslušně, neleskne se a nikam neputuje :)




Paletku koupíte tady ( klik ) a já vám jí fakt vřele doporučuju, protože odstíny jsou v široké škále, vybere si každý a hlavně jdou krásně kombinovat a vrstvit :)

Mějte se krásně :)


8 komentářů:

  1. Už jsem taky udělala před pár dny první objednávku :). Vybrala jsem si dvě paletky, tak snad budou tak super, jako všichni říkají. Pokud jo, tak se rozhodně nebráním další objednávce, ikdyž tolik barev korektorů bych asi nevyužila :).

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá naozaj pekne, je pravda že ich tam je trošku viac ale čím viac tým, lepšie :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá suprově,taková paletka se vždy hodí, přeci jen nemáme celý rok stejný odstín pleti a na různé nedokonalosti se hodí různé odstíny. Bezva! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka vypadá opravdu hezky na pohled, já bych ale takovou barevnou škálu korektorů určitě nevyužila..

    OdpovědětVymazat
  5. Paletky vypadá pěkně..ale stále váhám zda pro mě bude to pravé...

    OdpovědětVymazat
  6. Teda vypadá moc hezky :) I když já radši tekuté korektory :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to parádně, paletka korektorů je skvělý nápad, přeci jen, stejně nemáme celý rok stejný odstín pleti. Jednou jsme opálenější, jindy vybluté jak lečo :D Takže je super mít spoustu odstínů korektorů takhle pohromadě :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/spotrebovano-srpen-2014.html

    OdpovědětVymazat
  8. Zatim jsem cetla jen pozitivni zkusenosti s korektory, to je super. Pekna paletka!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*