pondělí 1. září 2014

Ziaja bezoplachový sprej pro poškozené vlasy

Krásný pondělní večer :)

V minulém příspěvku jsem vám napsala něco o Ziaja masce pro poškozené vlasy a dneska bych vám chtěla napsat pár řádků o dalším výrobku z této řady, který jsem dostala možnost otestovat :)




Ziaja bezoplachový sprej pro poškozené vlasy je sprej určený pro péči o poškozené a suché vlasy. Má za úkol vlasy hloubkově obnovit, zamezit třepení konečků a zvýšit jejich odolnost před poškozením. Stejně jako maska obsahuje ceramidy, panthenol, ale taky velké množství proteinů a pozor, žádný silikon!! Je to u leave-in výrobků poměrně neobvyklé a myslím, že u spousty z vás právě sesbíral pár bodů :)




Náplň spreje je čirá a tekutá, nic krémového nebo zabarveného, rozprach je příjemně akorát, žádná mlha, ale ani proud. Vůně je stejná jako u masky, příjemná, taková typická kadeřnická, květinová.




Sprej má dvojí použití, buď jako péče hned po umytí a vysušení vlasů ručníkem, nebo mezi mytím jako vzpruha pro konečky. Takhle jsem ho používala já, protože mi přijde nečekaně pěkně hydratační a konečkům viditelně prospěl. Vlasy nezatěžuje, dobře se rozčesávají a jsou měkké a myslím, že opravdu reálné, aby eliminoval lámání. 

Sprej si u mě získal spoustu sympatií stejně jako maska z této řady a stejně jako u masky i tohoto spreje uvažuji o opětovném nákupu :) Myslím, že za málo peněz je hodně muziky a mně tato řada sedla perfektně :)

Sprej, masku, ale i spoustu dalších Ziaja výrobků nakoupíte v e-shopu Růžová10.

Mějte se krásně :)


7 komentářů:

  1. Vzpruha pro konečky super :) Kde se dá koupit v kamenném, nevíš? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně něco takového by se mi hodilo hlavně na chalupu, kde jsem líná si dávat i kondicionér. Zatím mi podobné přípravky vlasy dost mastily, ale když je bez silikonů, tak má naději být perfektní :)

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji, koupím! Stíháš to vůbec vše dopotrebovavat? Koupila jsem teď šampon Matrix, tři předtím nemám ještě dopotrebovane a už mám zálusk na další dva:D super recenze, ráda sleduji :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jednou bych chtěla mít taky takovou vlaso poličku, ale jsem zatím věrná Aussie...

    OdpovědětVymazat
  5. Já už jsem se na e-shop dívala, ale ráda bych viděla produkty na živo, moc se mi líbí ta jejich nabídka a slyším na produkty od Ziaji jen samou chválu, tak chci taky produkty vyzkoušet :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tento sprej je fajn. :) Koupila jsem ho v Brně v drogérii Jasmín s tím, že to teda zkusím a voní úžasně. Fakt na oživení a částečnou hydrataci je super. :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*