pondělí 21. července 2014

Aktuální vlasopolička 7/2014 :)

Krásné pondělní odpoledne :)

Dlouho tu nebyla vlasopolička a protože je to věc, o kterou si často píšete, tak tu zase po delší době jednu máme :) Vezmeme to pěkně zleva doprava, ať je to přehledné ;)




Loreal Absolut Repair šampon - inventář mojí koupelny, který KONEČNĚ dodělávám :D Další kupovat nebudu, na moje vlasy už je příliš výživný a sám o sobě stačí k tomu, abych měla těžké vlasy... Recenze zde.

Manufaktura Pivní šampon - mám tam drteček na poslední mytí a šetřím si ho, protože mi strašně krásně voní a jsou po něm hezky lesklé vlasy :)

Alcina Color Shampoo Gold - barvící šampon ve zlatém odstínu, poměrně silně pigmentovaný a dobře tónující. Vlasy teď "táýhnu" spíš k přírodnější barvě a tenhle šampon je prostě super :) Recenze zde :)

Cien Repair&Care kondicionér - za málo peněz hodně muziky. Mám už tak páté balení, maximálně mi vyhovuje a používám ho poměrně často.

Klorane šampon s chininem a Klorane šampon s pivoňkou - oba jsem dostala od Péti ( díky, díky! ) a ještě jsem je nezkoušela.

Nook Beauty family - šampon Fly&Vol je šampon, který teď testuju a na který bude v průběhu týdne recenze. Je pro celou rodinu a je skvělý!

Balea More blond šampon a balzám - oba jsou stálicí na poličce a jen dokupuju nová balení. More Blond je super, nezatíží, nevysuší a blond mi po něm přijde tak nějak rozzářenější :) Recenze tady :)

Schauma Fyto-koffein  - je taky novinkou na poličce, která čeká na vyzkoušení. Její nákup byl náhoda, viděla jsem ho za asi 37,- Kč, tak jsem po něm sáhla a na svůj okamžik ještě čeká :))

Kallos Keratin - i tahle maska je novinkou, která byla dnes vyzkoušená poprvé a zatím musím říct, že super. Ale samozřejmě nebudu dělat závěry po prvním použití a uvidíme, jak nám to půjde dál. Recenze samozřejmě bude! :)

Natura Siberica s rakytníkem je objevem roku a stále na něj nedám dopustit a považuji za něco výjimečného :) Recenze zde ;)

Ještě doplním, že na konečky používám teď nejčastější dvousložkový sprej od Gliss Kur Ultimate Repair ( recenze tady ) a nebo olejíček Loreal Absolut repair ( recenze tady )

Mějte se krásně :)

12 komentářů:

  1. Pekné :) od Cien som mala a tiež som sním bola spokojná a krásne vonia :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda mě láká hlavně ta keratinová maska, koukala jsem, že je fakt levná, tak ji možná zkusím. Po Gestil wonder mám vždycky slepené konečky, ať ji vymývám jak chci :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě na ní taky zaujal poměr cena/obsah :D Ale je fakt, že jsem si vyhledávala recenze a zrovna tuhle keratinovou byly skvělý.

      Vymazat
  3. Loreal Absolut Repair zbožňuji, to zatížení právě vyhledávám. Jinak tenhle šampon od Shaumy je super a též Klorane, tu značku mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jsem se zase přesvědčila že jsem vlasový maniak, mám přes 30 šamponu a masek, chtělo by to opravdu vyfotit mojí poličku .Vyzkoušela jsem snad vše a miluji zkoušet nové a nové :-D Opravdu skvělý blog, sleduji ho pravidelně a máš krásné vlasy. :-) Na tvé doporučení zkusím naturasibericu, :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To, co mám na poličce, jsou věci, co aktuálně používám, ale mám toho samozřejmě mnohonásobně víc. Bohužel :D
      Děkuju za pochvalu a Siberica je fakt super ;)

      Vymazat
  5. Ještě jsem si říkala, mohla by jsi mi dát tip jakou máš žehličku na vlasy? Říkám si že když už toho dělám tolik pro ty vlasy.. mám žehličku dobrou ale chtěla bych nějakou ještě lepší :-) Ted´mám rowentu ale slyšela jsem dobré ohlasy na rowentu. Žehlím si vlasy cca každé 3 dny. Máš nějaký tip? Děkuji za ochotu a dále budu sledovat tvůj blog. Těším se na nový příspěvek. Ahoj :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak máš dlouhé vlasy? Na facebooku Labradoory teď prodávám profi žehličku od Philipsu, SalonStraight XL Pro, má širší destičky, které zabraňují přepálení a je i na extra silný, hustý a kudrnatý vlasy. Já mám hřebíky a je mi už k ničemu, ale když mi odrůstalo mikádo, tak jsem jí používala a je skvělá. Rowentu neznám, bohužel. Měla jsem Remingtonku, tu Shine Therapy, chtěla jsem zkusit něco nového, ale jak jsem zmlsaná touhle Philipskou, tak šla Remingtonka obratem o dům dál :D

      Vymazat
  6. Po lopatky, měla jsem do pasu, dlouhé vlasy. Jj podívám se děkuji ti

    OdpovědětVymazat
  7. Obsahuje ta kallos maska silikony? Dakujem :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na co já nedám v koupelně dopustit je Milva kosmetika. Už se docela těším v létě se budem stěhovat do vlastního a budu si zařizovat koupelnu a kuchyň podle sebe. Bydlení jsme sehnali teda tady a už se fkt těším na novou koupelnu a hlavně vanu jelikož jsme do teď měli sprchový kout.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*