pondělí 14. července 2014

Boucheron Place Vendôme EdT

Krásné pondělní ráno :)

Před časem jsem dostala nabídku vyzkoušet novinku z dílny Boucheron, legendární Place Vendome, jen tentokrát v jemnější verzi Eau de Toilette. Původní EdP verzi znám, je silná a těžká a to není nic pro mě. Nicméně když jsem si přečetla EdT, řekla jsem, si to by nemuselo být vůbec špatné :) No, a jak to dopadlo? :)



Boucheron Place Vendôme EdT vás na první pohled okouzlí především flakonem. Je masivní, z broušeného skla, působí velmi luxusně a okázale. Víčko je těžké a v kombinaci kov + růžové sklo. I kdyby někdo Boucheron neznal, tohle napoví, že nejde jen tak o nějakou vodičku :) 



Barva samotné toaletky je světle růžová a naprosto koresponduje s barvou skla na víčku :) Celý flakon překrásně odráží světlo :)

A teď už ke složení, které se na mnoha zdrojích lehce liší :) 


Hlava parfému: yuzu, (vonokvětka ), pivoňka
Srdce parfému: kosatec, růžová esence, okvětní plátky jasmínu
Základ parfému: cedr, bílé pižmo




Place Vendôme ve verzi EdT jsem si podle složení představovala jako květinově-dřevitou a lehčí. Opak je ale pravdou. EdT si stále zachovává sílu, ženskost, výraznost, smyslnost a luxus. Není vůbec lehká, bezprostředně po aplikaci má pořádnou sílu :) Trvá jí tak půl hodinky, než zjemní, pak je ale nutno říct, že se rozvoní opravdu krásně. Dřevitost si zachovává po celou dobu, alespoň já tam cedr cítím dost výrazně. Z květin cítím převážně pivoňky a jasmín.



Komu bych ji doporučila? Rozhodně ne putinkám, tenhle parfém musíte umět prodat. Je pro sebevědomé dívky a ženy, pro ženy se zájmem o styl a módu ( neumím si představit tenhle parfém v kombinaci s teplákama :D ) a pro ty, které silná, luxusní a extrémně ženská vůně nepřekřičí, ale naopak je skvěle doplní. Myslím, že Place Vendôme rozhodně nebude masová vůně a její nositelka bude vždycky vynikat v davu :)



Boucheron Place Vendôme EdT koupíte buď v e-shopu Sensualité ( kterému děkuji za poskytnutí parfému ) nebo v sítích parfumerie Marionnaud. 

Mějte se krásně :)

13 komentářů:

  1. Na vůni jsem zvědavá,škoda,že si nemohu přivonět k monitoru :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pôjdem si k nemu ovoňať do parfumerky :D

    OdpovědětVymazat
  3. Podle flakónku a něžné růžovoučké barvy jsem nabyla na začátku dojmu, že je to něco roztomile něžňoučkého akorát pro mě. :) Super, že jsem dočetla až do konce. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerá naozaj dobre :))

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá krásně, složení krásné, ale chce to očuchat :)

      Vymazat
  5. Ivi, pořádně jsi mě nalákala, musím ji zaběhnout očuchat :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/07/yves-rocher-jahodova-laska.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Očuchej, očuchej, na mě je teda příliš silná, ale věřím, že svoje nadšenkyně si určitě najde :)

      Vymazat
  6. Recenze na vuni, to jsou teda muka, tak rada bych si pricichla!! Krasny obal.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*