pondělí 23. června 2014

Wishlist nebo spíš wishpicture :))

Krásný pondělní večer :)

Jako každá správná žena i já mám seznam toho, co bych si děsně přála a bez čeho možná nemůžu žít :D Na obrázku níž je takový malý souhrn toho, po čem moje srdce touží, co bych si ráda časem pořídila a co by mi udělalo radost :)


Klik na obrázek pro zvětšení :)




1. Slim jeans - nějaké pěkné tmavé slimky by se hodily, koukala jsem, že třeba v H&M ( odsud je i obrázek ) mají hezké kolem tří, čtyř stovek. To je hodně slušná cena.

2. Versace Bright Crystal - tohle byla, je a bude trvalá položka wishlistu. Miluju ji a nejradši se jí polévala od rána do večera :D Sehnat se dá prakticky kdekoliv, nejlépe na netu ( parfumerky jsou nechutně předražený... )

3. Nailperfect Crystal gel a všechno kolem k tomu, co je potřeba - už hodně dlouho uvažuju o zpevňování vlastních nehtů gelem a Nailperfect Crystal gel je k tomu speciálně určený a má perfektní reference. Nechci žádné tipy, drápy a prostě typické gelovky, jen prostě tenkou vrstvou gelu zpevnit vlastní nehty. K tomu je potřeba Bonding gel, Crystal gel a štětec. Pokud po něm zatoužíte taky, seženete na www.nailperfect.cz ( pro nákup je potřeba zaregistrovat se jako nový zákazník ).

4. Černé a nude balerínky - vzhledem ke své výšce po botách s podpatky ani nekoukám a už roky nosím od jara do podzimu baleríny. Černé a nude považuju za must have.

5. No cellulite - drobné odlehčení, ale velké přání :D Nechci tu mrchu, kdo má zájem, nechť se hlásí, ráda daruju :D Ale makám na tom, aby se ta čůza sbalila a odebrala se prudit někam jinam ;)

6. Bílé plavky - je mi úplně jasné, že víc vyzní bilé plavky na snědých brunetkách, ale bílé plavky se mi hrozně líbí a jednou bych je chtěla vyzkoušet. I když mám obavu, že zrovna mně vydrží čisté tak hodinu :D 

7. Maxišaty - zbožňuju maxišaty! Moc bych nějaké chtěla, ale opravdu dlouhé, až na zem, což je dost problém. A třeba zrovna tyhle zelené ( nebo olivové, khaki ) by se mi líbily :)

8. Loreal Pro-Keratin Refill - slyšela jsem na ni spoustu chvály a docela dost mě láká. Lehká, nezatěžuje, ale regeneruje lámavé vlasy. Hm, hm, hm. Nejlíp nakoupíte opět v e-shopu.

9. Babyliss Big Hair - nežehlím už prakticky vůbec, foukám minimálně, ale když už, ráda bych nějaké 2v1 :) Kdysi jsem viděla nějaké video, kde slečna Babyliss kulmu používala a nadchla mě fakt hodně. Koupit se dá asi zase nejlépe někde v e-shopu ( netuším, kde v kamenné prodejně byste ji sehnaly ). 


Tak a to je vše. Našly jste v mém wishlistu něco, co se vám taky líbí a taky to nutně potřebujete? :)

Mějte se krásně :)


9 komentářů:

  1. Ahoooj,

    nooo do těch gelů bych šla taky... ale prodávají to jen obchodním partnerům? =o(

    A Loreal masku potřebuju, tady jí mají i za super cenu, takže pro ní jeduuu :-D http://www.pro-vlasy.cz/p/loreal-serie-expert-pro-keratin-refill-mask-maska-pro-poskozene-a-lamave-vlasy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Staci se jen zaregistrovat jako zakaznik a muzes nakupovat ;)

      Vymazat
  2. Proti celulitidě prý funguje hodně chodit pěšky. Sestřenka už zkoušela kde co, ale zafungovalo jí až přestat kupovat tramvajenku a muset chodit denně pěšky. Říkala, že ujde průměrně tak 8 km. Chtěla jsem to také zkusit, ale pak mi došlo, že vlastně nevím, kam bych chodila denně tak daleko a jen tak courat po Praze se mi nechce :D A krom toho málokdy chodím v teniskách, takže bych si zničila nohy na podpatcích nebo v balerínách. Ale rozhodně je to levná a funkční metoda, která fakt zabírá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, jenže to bych třeba měla problém... já to mám do práce 33km a ano, jezdím v autě... prostě nemám kam chodit pěšky... no a jezdím na kole, 30 km denně a stejně jí mám :-D zdravě nejím, ale piju mega moc... no halt jsem se s tím smířila a neřeším to...

      Vymazat
  3. tie maxisaty by som brala :) a no cellulite samozrejme, aj ked musim povedat, ze odkedy mam dieta, je to o moc lepsie, myslim, ze kojenie ma na to dobry vplyv a aj to, ze dost vela sa nachodim ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Hodně mě zajímá ta keratin řada Loreal,budu se těšit na recenzi:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten kulmokartáč na vlasy vypadá vážně skvěle, zdá se to jednoduché, že bych to mohla zvládnout i já.....já si totiž na hlavě sice vytvořím různé copy a drdoly,ale za boha si neumím vyfénovat vlasy přes kulatý kartáč fénem, takže to mám po uschnutí vždycky jako čarodějnice a musím žehlit :(......

    OdpovědětVymazat
  6. tiež mám rada Bright Crystal, ale na jar som mala potrebu zmeny, tak sa momentálne oblievam Moschino Funny:), Loreal Pro Keratin by sa mi tiež zišiel, zatiaľ si vystačujem s Kallos Keratin a na alze som si kúpila ďalší kondicionér s keratínom, tak hádam s tým chvíľku vystačím:)

    OdpovědětVymazat
  7. Versace Bright Crystal používám už skoro 4 roky a pořád patří mezi moje jedničky :).. Mám pocit, že se hodí jak na léto tak i na podzim, prostě celý rok :). Je to naprosto úžasná vůně.

    modniblog.com

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*