středa 18. června 2014

Milani White on the Spot

Krásné středeční dopoledne :)

Bílé laky na nehty jsem nikdy moc nepoužívala. Maximálně takové ty polotransparentní pro přirozený vzhled nehtů, ale čistě bílé krémové moc ne. Ač se to nezdá, bílé laky vyžadují naprosto perfektní a precizní nalakování, jsou na nich nedokonalosti vidět mnohem víc než na jiných barvách, stejně tak ošoupání konečku nehtu nebo odštípnutí laku je hodně vidět. A taky jsem mám víc jak půlku roku ruce úplně bílé a k tomu mi prostě bílý lak nejde :) Ale léto je tu a v plném rozpuku, ruce se krásně opálily, a tak přišel na řadu i bílý lak :) No, a protože se bílý lak hodně líbí i mému protějšku, asi tu budu mít hned vedle červeného laku další stálici :)

Milani White on the Spot je krémový čistě bílý lak, bez shimmeru nebo zabarvení. Hned na začátku považuju za nutné říct, že laky Milani neobsahují DBP, toluen ani formaldehyd a na tohle v poslední době dost dám. Přeci jenom lakuju poměrně často a čím méně škodlivých látek bude lak obsahovat, tím lépe...

White on the Spot má pár vlastností, které ho odlišují od ostatních bílých laků. V první řadě je to pigmentace. Na fotkách vidíte dvě tenoučké vrstvy. Kdo někdy bílým lakem lakoval, ten ví, že sehnat dobře pigmentovaný bílý lak není vůbec jednoduché. Pruhují, dělají lysiny a díry a nebo kryjí až v padesáté vrstvě. White on Spot je skvěle sytě pigmentovaný, šikula to zvládne i s jednou silnější vrstvou. První palec nahoru.

Druhý palec patří schnutí. White on the Spot je z řady High Speed Fast Dry a musím říct, že svému označení jde příkladem. Schne opravdu bleskově a i bez sušiče máte dvě vrstvy i s podlakem ( takže 3 ) za 15 minut absolutně suché. A to je dobrý výkon. První vrstva je suchá během 5 minut.

No a třetí palec dávám výdrži. Nikdy se mi nestalo, že by se mi odštípnul. Ošoupu si konečky nehtů, to je tak nějak klasika, ale že by se mi loupal nebo odštipoval, to ne. Paráda!! 

Maximálně jsem spokojená i se štětečkem Milani laků, je dlouhý, akorát úzký ( ale ne jako Essie třeba ) a dá se s ním krásně dostat až je kraji lůžka :)

Milani laky koupíte na www.milanicosmetics.eu a vřele je doporučuju, protože cena je lidová, obsah je 13,2 ml a já jsem zatím nenarazila na jediný, který by mě zklamal :)







Mějte se krásně :)


12 komentářů:

  1. Jo no, ukecala si mě :D Tak já si ho časem koupím :D A na opálených rukách vypadá vážně skvěle :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten vypadá překrásně. Taky se mi trend bílých nehtů líbí, ale zatím žádný lak nevlastním. Ale tohoto krasavce si budu muset určitě pořídit.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Neplánuješ udělat článek o gel laku? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Letím do drogerky sehnat bílej lak :O to vypadá fakt dobře na opálených rukách.

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi pekné, tiež sa teším na letné opálenie :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Bílý lak mám jen od Orly a nalakovat ho je naprosté utrpení, ať mám vrstev kolik chci, tak pořád pruhuje. :( Ale tenhle vypadá fakt dobře, tak ho asi někdy do budoucna zkusím.

    OdpovědětVymazat
  7. Teda! Naprosto dokonalé ruce a nehty. Nepřišla nějaká nabídka na "modelku přes nehty"? :D Ušetřili by na retuši ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Až doplácám své bílé budu myslet na tenhle :D

    OdpovědětVymazat
  9. Ja bych potrebovala, aby k tem lakum prodavali i takovy pekny nehty! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Je moooc krásnej :-)
    já ti nevím, ale mně to lakování prostě nejde, nehty mám po tatínkovi, lůžka krátký a pruhatí mi i OPI :-D ano, jsem střevo, snažím se trénovat, ale vzteky to vždycky odlakuju a nakonec si dám svůj nude, na kterém není co zkazit a tiše závidím tobě krásné nehty a um =o)

    OdpovědětVymazat
  11. Máš úžasný tvar nehtů! Přesně takhle se mi líbí, krátce zastřižené do rovna. Můj problém je, že mám samotný nehet moc krátký. Kdybych pilot alá takhle do krátka, mám je širší než delší :D

    OdpovědětVymazat
  12. dobrých bílých laků není nikdy dost :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*