čtvrtek 19. června 2014

Soak Off Gel Polish - gellak od NailPerfect v akci :)

Krásné čtvrteční odpoledne :)

Zhruba před třemi týdny jsem byla oslovena úžasnou majitelkou e-shopu Nailperfect.cz, jestli bych nechtěla vyzkoušet NailPerfect gellak. Z nabídky jsem byla nadšená hned ze dvou důvodů - za 1. je Nailperfect sestřičkou Hairbeauty a to je můj úplně nejoblíbenější e-shop na laky a vlasovku a myslím, že jsem tam nechala už minimálně jeden průměrný plat :D a za 2. jsem gellak chtěla vyzkoušet už dávno. K vyzkoušení mi byla poskytnuta sada všeho, co je k aplikaci gellaku potřeba a já vám dneska povím, jak to dopadlo u mě :)

V sadě byly tyto produkty: Blue Scrub, UV Cleanser, Soak Off Gel Remover, Soak Off Base gel, Soak Off Gel Polish barevný gellak 065 PurPleasure a Soaf Off Top gel.



NailPerfect Blue Scrub je tekutina určená pro přípravu nehtu na aplikaci base gelu nebo gellaku. Nehet vysuší, odmastí a desinfikuje. Díky tomu base gel nebo gellak mnohem lépe přilne k nehtu a zvýší se jeho výdrž na nehtu. 



NailPerfect UV Cleanser je tekutina sloužící k očištění lepkavého výpotku, který se po vytvrzení gelu vytvoří na jeho povrchu. Stačí na nehet stříknout a setřít tamponkem. 



NailPerfect Soak Off Gel Remover slouží k odstraněni gellaku z nehtu. Doporučuju alobalovou metodu na 10 minut, pak jde lak z nehtu hezky oddrolit.



NailPerfect Soak Off Base Gel slouží jako podkladový gel pod podlak. Zajišťuje výdrž gellaku a minimalizuje jeho loupání nebo drolení. Má legrační krátký a široký štěteček, kterým se ale perfektně dostanete až ke kraji lůžka. Je hustější a má samovyrovnávací schopnost. Zapéká se v LED lampě 10 vteřin, v UV lampě 30 vteřin. Po vytvrzení tvoří výpotek.




NailPerfect Soak Off Gel Polish 065 PurPleasure je nádherný temně švestkový gellak. Obsahuje shimmer, který je na štětečku a na sluníčku přímo okouzlující, na nehtu už tolik patrný není a mimo slunce se úplně ztrácí. Nicméně nic to téhle barvě na kráse neubírá, miluju tmavé laky a tohle byla perfektní volba. Je trochu hustší a jako správný gel se trochu táhne, chce to ho trochu protřepat a pak se nanáší bez problémů. Štěteček je delší a středně silný, pracuje se s ním dobře. Vytvrzuje se v LED lampě 30 vteřin, v UV lampě 2-3 minuty. Tvoří také výpotek. 




NailPerfect Soak Off Top Gel je třešničkou na dortu celé manikúry. Fixuje gellak na nehtu a dodává krásný lesk. Je tekutější, hezky se po nehtu rozlije a když náhodou zateče ke kůžičce, lehce se otře třeba pomerančovým dřívkem. Má středně silný štěteček stejně jako gellak. Vytvrzuje se v LED lampě 30 vteřin, v UV lampě 2-3 minuty a i on tvoří výpotek. 




Tak, tolik k produktům a teď moje zkušenost z manipulace s gely a jejich výdrží + nějaké vychytávky, na které jsem přišla :)

Nemám LED lampu, použila jsem UV lampu, takže to bylo všechno na trochu delší práci, ale i tak to nebylo nic, co by zabilo celé odpoledne :)

 Nehet jsem očistila Blue Scrubem, nanesla Base Gel a dala na minutu zapéct ( pro jistotu, lampa už nemá nejnovější zářivky ). Poté jsem začala nanášet barevný gellak a tady jsem narazila na první zádrhel - gellak se mi při lakování stahoval od špiček a stran nehtu. Zkusila jsem ho nanést na nehet s výpotkem i bez výpotku ( otřeno UV Cleanserem ), ale problém byl stejný. Nakonec to vyřešil úplně triviální krok - důkladné protřepání :) Gellak jsem zapékala 3 minut, dala jsem druhou, velmi tenoučkou vrstvu jen na zahlazení nerovností a zase zapekla 3 minuty. Na závěr jsem dala Top Gel, zapekla cca 4 minuty ( opět pro jistotu ), setřela výpotek a hotovo. 

Přiznávám, že první aplikace nevypadala úplně podle mých představ a ani na fotkách se mi příšliš nelíbí, takže brzy dodám fotky jiné, lepší :) No a výdrž? 11 dní bez sebemenšího defektu, až pak se mi uštípl na dvou nehtech roztřepený koneček mého nehtu a gellak se v tom místě začal odchlipovat. 11 dní nehty bez chybičky na kráse? Doteď utopie, nyní realita. 

A můj názor na NailPerfet gellak? Absolutní nadšení nadšení, NADŠENÍ!! Mít nehty v pořádku, věřím tomu, že minimálně 2 týdny mám nehty jako ze škatulky a samozřejmě mám v plánu to dál zkoušet a testovat, pilovat chyby a prodloužit výdrž na maximum. 

Ve dnech, kdy nemám gellak, jsem si zamilavala Soak Off Base Gel, který teď používám ke zpevnění vlastních nehtů pod klasický lak a nemůžu si tuhle kombinaci vynachválit. Lak se z Base Gelu neodlupuje, nehet je zpevněný a celá manikúra vydrží mnohem déle. Nicméně gellak to nenahradí, Base Gel je pružný a bez vrstvy gellaku se po třech, čtyřech dnech občas někde odchlípne. 

Top Gel je zase perfektní i přes klasický lak, prodlouží výdrž a je skvělý i na zafixování třeba kamínku nebo na zalití třpytkatého laku pro hladký finiš. 

Nutno taky napsat, že po odstranění pomocí Gel Removeru jsou nehty naprosto nezničené, na tohle já jsem pedant a po ročním dávání nehtů do kupy po modeláži jsem byla dost vystrašená, že po gellaku to bude stejný. A není :)

Na závěr dávám pár fotek PurPleasure gellaku, který se mi bohužel v den focení nepodařilo zachytit na sluníčku, bo prostě zmizelo z nebe a neukázalo se celý den. Přikládám alespoň dodatečně fotku gellaku na štětečku zachycenou na sluníčku. No a já to vidím tak, že laky už dokupovat ani nebudu ( zásoby jsou dostatečné ) a zaměřím se spíš na gellak v mých oblíbených barvách, protože mě prostě uchvátila ta výdrž a minimální starost o to, jak ruce vypadají. Nalakuju, zapeču, mám na 2 až 6 týdnů vystaráno a hlavně mi nehty konečně dorůstají!!






Co vy a gellak? Znáte, máte nebo chcete vyzkoušet? :) NailPerfect seženete přímo a jen tady - klik a v současné chvíli jsou navíc s 30% slevou! ;) Stačí se zaregistrovat jako zákazník a pak můžete nakupovat vše, co je označeno, jako že je pouze pro obchodní partnery ;)

Mějte se krásně :)

20 komentářů:

  1. já jsem ho měla loni, byla jsem teda v salónu, a vydržel mi bez odloupnutí 3 týdny, ale pak už to bylo ošklivě odrostlé. každopádně běžně bych ho nenosila, strašně mě nudilo mít jeden lak tak dlouho, navíc mi nešel dobře sundat, měla jsem úplně rozryté nehty :(

    OdpovědětVymazat
  2. Už dlouho na gellakem přemýšlím, protože lak mi příliš dlouho nevydrží a někdy už to lakování je prostě otrava :) Tak jsem se koukala na kolik to zhruba vyjde a celkem to jde. Jen většina výrobků se nedá koupit - pouze pro obchodní partnery :(

    OdpovědětVymazat
  3. Stačí se zaregistrovat a můžete nakupovat;)

    OdpovědětVymazat
  4. Do budoucna taky o gel laku přemýšlím.
    Nezkoušela si zapéct i klasický lak?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušela, jde to úplně v pohodě a lak pak vydrží mnohem déle :)

      Vymazat
  5. Já o tom celkem dost přemýšlím...jen se mi nechce ta investice na začátku :) přeci jen nevím, jestli mě to neomrzí. To je otázka asi spíš na Lídu, ale lze to kombinovat i s jinýma značkama gellaků? Já jsem docela pošilhávala i po gelech od OPI. Škoda, že nemám aspoň tu lampu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Daší některé gely dělají neplechu a vyžadují vše od jedné značky. Vyzkoušené máme NailPerfect v kombinace s Alessandro a myslím že Tasha a žádný problém:)

      Vymazat
  6. Mě se to líbí moc :-)! jenže... na eshopu je vše dostupné jen obchodním partnerům :-(

    OdpovědětVymazat
  7. Evelinko, staci se jen zaregistrovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahaaaa :-) tak v tím pripade jdu na to ;-) Dekuju :-*

      Vymazat
  8. Ivi, já myslím, že výpotek stačí setřít až úplně na závěr, nikde jsem nečetla, že by se to dělalo po každém kroku. Nemohlo ti tu neplechu dělat tohle?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, já to zkoušela s výpotkem i bez výpotku. Nicméně s lehkým zmatněním base coatu bylo všechno úplně v pohodě :)

      Vymazat
    2. Výpotek se má odstranovat pouze až na konec:)

      Vymazat
  9. Vyzera to zaujimavo, mozno niekedy v buducnosti pouvazujem :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, pokud dáváš normální lak, a poté Top Gel, dáváš pod lak ještě Soak Off Base Gel, nebo vůbec nic? A která LED lampa je podle tebe obecně pro gellaky vhodnější, 6W, nebo 12W? Děkuji:)

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, chtěla jsem se jen optat jestli lze místo barevného gellaku použít klasický barevný lak a poté pokracovat ve vrchní vrstve gellaku (Top gel) a nechat zapect.
    Děkuji

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*