neděle 19. ledna 2014

Pár novinek a změn :)

Krásný nedělní večer :)
 
Na blogu došlo k malým změnám a já bych vám je dneska ráda představila :)
 
  
Zadáno pro muže - na blogu vznikla nová stránka a nový štítek Zadáno pro muže. V této rubrice se budou objevovat recenze na pánskou kosmetiku všeho druhu, můj popis výrobku a názor muže ( mého :)), který výrobek používá nebo používal. Zkusíme uvádět články ve frekvenci 1 článek týdně a uvidíme, jak si povedou :) Pro rýpaly - na základě toho od této chvíle budu svoje čtenáře oslovovat jako skupinu žen a mužů, tj. na konci sloves bude "i" ;)
 
Brzy si koupím - pod touto záložkou najdete novou stránku s přehledem výrobků, které si v nejbližších dnech až týdnech pořídíme a dopředu tak můžete v komentářích avizovat, na který z výrobků byste rádi četli recenze ;) Není to klasický wishlist, neb tam jsou věci, které si asi jen tak nepořídím ( rozuměj vysoká cena, špatná dostupnost... ). Budu moc ráda, když do komentářů pod touto stránkou sami připíšete tip na něco, co bychom z kosmetiky nutně měli vyzkoušet :)
 
Spolupráce - v případě, že recenzovaný výrobek byl poskytnutý na základě spolupráce, bude taková věc jasně uvedena na konci článku, obvykle ve formě poděkování dané společnosti a to i v případě, že půjde o spolupráci dlouhodobou a opakovanou. Myslím, že je fér, abyste věděli, že produkt byl poskytnutý zdarma. Nicméně předem uvádím, že veškeré dosavadní recenze na produkty poskytnuté jakoukoliv společností byly vždy objektivní a neovlivněné tímto faktem.
 
Tak, to je zatím vše :) Doufám, že pro blog budou tyto změny přínosem a že se vám budou líbit :)
 
Mějte se krásně :)


6 komentářů:

  1. Zadáno pro muže - jupí :) U PR článků bych uvítala, kdyby to bylo uvedeno hned na začátku - třeba u Rendy mě dost štve, že to uvádí až na konci a takovýma blechama (byť na druhou stranu jsem ráda, že to přizná) - ale samozřejmě můžu si sjet na konec článku a rozhodnout se, zda chci číst nebo ne ( u ní už nečtu, neb každý článek je teď PR).

    Elena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elen, u Rendy mě štve, že z dvaceti článků je osmnáct sponzorovaných.. Pomalu přestávám její blog číst, protože je to nuda, neosobní... šKODA.. Monča

      Vymazat
    2. Také už uvažuji, že Rendy vyhodím ze seznamu blogů, ty PR články mě nebaví číst a jiné už se tam moc neobjevují :( Sabina

      Vymazat
    3. tiez rozmyslam nad jej vyradenim :)

      Vymazat
  2. Ještě bych brala štítek "zadáno pro pejsky" - neplánuješ? :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*