pondělí 20. ledna 2014

Gabriella Salvete Matte Hydrating Powder 01

Krásné pondělní poledne :)
 
S pudrama je to u mě těžký - nikdy jsem je moc nepoužívala, málokdy se mi povede natrefit na ideální odstín, na ideální konzistenci a na ideální neprudivost vůči pleti. Obecně je to u mě s make-upama a pudrama boj. Nicméně tradááá, zdá se, že jsem objevila poklad!
 
 
 
Gabriella Salvete Matte Hydrating Powder je prostě perfektní pudr. Je ultrajemně namletý, minimálně prášící a odstín 01 je dokonale světloučký. Pro bleduli jako já ideál.
 
 
 
Konzistence pudru je zvláštní, není vyloženě suchý, pudrový, ačkoliv se tak tváří. Na pleti se změní v jakoby lehce krémový, krásně přilne k pleti a opravdu mám pocit, jako kdyby pleť hydratoval ( minimálně rozhodně nevysušuje... ). Krytí je až střední, což mě u pudru dost překvapilo, nicméně působí vážně hodně přirozeně.
 
 
 
Nedělá mapy, nezanáší póry, matuje, drží tam, kde má. Balení obsahuje kromě zrcátka ve víčku i labutěnku, kterou občas použiju, když nemám po ruce štětec a funguje dobře, je jemňoučká a nenanáší pudr ve vrstvě.
 
 
Na ruce je vidět, jak krásně světlý tenhle odstín je, i to krytí je znát :)
 
 
 
Celkově hodnotím tenhle pudr jako hodně dobrý a stojící za vyzkoušení, pro bezproblémovou pleť zafunguje skvěle i jako náhrada make-upu.
 
Pudr mi byl věnován společností Gabriella Salvete ( nikoliv ale za účelem zrecenzování ), které tímto děkuji. Mimochodem opět velká pochvala za výběr nejsvětlejšího odstínu, konečně se našla jedna firma, která bleduli nepošle odstín číslo 5...
 
Mějte se krásně :)

11 komentářů:

  1. Taky jsem s ním moc spokojená, moc mi vyhovuje, a to mám právě místama sušší a citlivou pleť, takže to už je co říct :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím jsem ho zkoušela jen párkrát,ale mám pocit, že na to, že v jeho názvu je matte, jsou jeho matující schopnosti docela mizerné:(. Matná pleť mi vydrží tak hodinu. A to nemám nijak extra mastnou pleť,klasická smíšená,jen mastnější téčko.
    Jinak je příjemný,nádherně jemňoučký.

    OdpovědětVymazat
  3. Já si jen hrábla v drogerii do testeru a byl na mě tmavý. Chjo. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na mě je bohužel taky tmavý i ten nejsvětlejší odstín. :( A navíc mi dělá mapy. Zalézá mi do vrásek a pórů a vypadám s ním tak o 30 let starší. :D Na ruce v drogerii byl super, ale doma noční můra... A tak ráda bych ho chválila, protože to balení je naprosto parádní.

    OdpovědětVymazat
  5. Ja moc púdry nepoužívam, pretože sa mi zle zrážajú s makeupoom a upchávajú póry :/
    PS: mám nový blog tak by si mala čas mrkni sa :)) Ďakujem
    Adysha

    OdpovědětVymazat
  6. Hmm, práve zháňam nový púder a tento vyzerá naozaj super takže zrejme bude o pár dní môj. :)

    Sweet Letty

    OdpovědětVymazat
  7. niekedy tie lacnejšie veci sú oveľa lepšie ako drahšie.. :) vyzerá veľmi dobre :)
    Beauté Caresse

    OdpovědětVymazat
  8. Na mě je právě tmavý, jako většina GS pudrů (který nakonec používám na slabé konturování, ale dát je na celý obličej, tak jsme jak mrkev, pokud nepřijdu od moře). U tohohle se mi dost líbí to luxusní béžovozlaté balení se zrdcátkem :).
    P. S. Máte prima kobereček, na první pohled jsem si říkala, že to jsou fotky z léta z nějaký zahrady :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tenhle pudr vypadá hodně lákavě a myslím, že se v budoucnu objeví i u mě v kosmetické taštičce :)

    OdpovědětVymazat
  10. no vypadá vážně pěkně.. ale moc nevěřím kombinaci - hydratace a pudru
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*