pondělí 2. prosince 2013

Oriflame Eclat Weekend EdT

Krásné pondělní odpoledne :)

Po skoro měsíční pauze jsem zpět a najíždím zase opět do starých kolejí, slibuju ;) Byla spousta zařizování, volnočasových aktivit a dalších nezbytností, co se prostě nedaly odložit a blog musel jít na chvíli stranou. Snad mi to odpustíte, nezanevřete na mě a budete ke mě chodit i nadále :)

Dneska bych vám ráda představila jednu voňavou záležitost od Oriflame, která mě hodně mile překvapila. Před časem byla oslovena paní Sylvou z e-shopu www.orif24.cz ( www.orif24.cz/oriflame-aktualni-katalog, příp. www.facebook.com/oriflamebeautyteam ) a to s nabídkou na zrecenzování parfému. Paní Sylva se trefila naprosto přesně do chvíle, kdy mi došly všechny zbytky parfémů nositelných do práce a já pokukovala po něčem novém. Byla mi nabídnuta pomoc s výběrem a moje požadavky byly tyto - parfém musí být vhodný do kanceláře, lehčí, neobtěžující, ale taky žádná vodička bez výdrže. Nejlépe květinový, až květinově ovocný. Její tip byl naprosto jasný :)

Oriflame Eclat Weekend je přesně taková, jakou jsem ji chtěla :) Oficiální popis toaletky zní: "Vychutnejte si pocit svobody s vůí Eclat Weekend. Koktejl svěžího červeného rybízu a šťavnatých hrušek se vlévá do směsi stolistých růží a průsvitných vodních květin. Sametové bílé broskve a pižmo vás svedou na cestu líné smyslnosti."



Pro mě je Weekend víc květinový, než ovocný. Ačkoliv nikde není uvedený jasmín, já ho v něm cítím docela dost a chvílemi mi hodně připomíná Jadore od Diora. Výdrž je hodně slušná, z oblečení je zřetelně cítit i druhý den. Přestože to není vůně, která by nějak výrazně vybočovala z řady a byla hodně specifická, byla mi už několikrát pochválená jako hodně příjemná a zajímavá. A to mužskou i ženskou částí pracovního kolektivu :)



Líbí se mi i flakon toaletky - mám ráda jednoduchost a to Weekend splňuje. Jednoduchý tvar, decentní písmo i vršek. Barva skla je mléčná starorůžová, víčko světle pastelově růžové. Takový flakonek se nemusíte stydět vytáhnout kdekoliv :)



Myslím, že Weekend je naprosto ideální volbou jako pro studentky trávící den v učebnách, tak pro kancelářské myši jako jsem já. Parfém je zajímavý, příjemný, neobtěžuje a okolí na něj reaguje pozitivně a to i v malých místnostech, kde by těžší parfém byl skutečným problémem. Nebojím se napsat, že je to ideální vánoční dárek napříč generacemi, protože tahle vůně nemůže urazit žádnou z nás :)

Eclat Weekend seženete na www.orif24.cz.

Mějte se krásně :)




6 komentářů:

  1. Eclat si pamatuju v puvodni verzi a je to pomerne fajn vune, takova pracovni :). Nikoho neurazi, na vetvi z ni clovek neni, ale je prijemna :).

    OdpovědětVymazat
  2. Ivi jsem ráda,že jsi zpět,ráda čtu Tvé články!

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna dnes jsem si říkala, že jsem od tebe dlouho neviděla článek.. a šup, jsi tu :) to jsem moc ráda! Koukám, že vůně dostala nový kabátek a vůbec nevypadá špatně, asi ji budu muset doma u maminy očuchat, jestli by se mi na to lítání do školy taky nehodila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Ivuško,
    dodatečně vše nejlepší k Tvému svátku, přeji hodně zdraví a lásky!!!!!!!!!
    Jsem ráda, že jsi zpět na blogu!
    Vida, možná i katalogová kosmetika má něco do sebe...mě totiž ty jejich vůně přišly na jedno brdo.
    Možná by ti voněla i Burberry Weekend..
    Měj se moc krásně a příjemný Advent přeji, H.

    OdpovědětVymazat
  5. Konečně mám k něčemu co říct :) tuhle vůni jsem měla nedávno a byla vážně parádní. Nejednou se mě nějaká slečna zeptala, co mám za vůni, protože se jí moc líbila. Silně uvažuju o další koupi, protože je vůně přesně taková, jak jsi ji popsala - silná, ale nevtíravá, vydrží a zatím se nenašel nikdo, komu by se nelíbila :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*