středa 24. července 2013

Mary Kay Natural Beauté

Krásné středeční odpoledne :)
 
V barvách rtěnky jsem docela konzerva. Vím, co mi sluší, obvykle pořád dokola kupuju ty samé nebo hodně podobné odstíny a jen málokdy sáhnu po něčem, co se vymyká zajetým kolejím :) Tuhle rtěnku jsem ale dostala a i když jsem z ní byla ze začátku docela vykulená, svoje místo u mě si našla :)
 
Mary Kay Natural Beauté je rtěnka cihlovo-hnědé barvy. Možná spíš hnědo-cihlové. Když jsem jí viděla poprvé, tak jsem si povzdychla, co s tímhle odstínem budu dělat. No, a pak jsem ji vyzkoušela a byla docela mile překvapená. Ta barva mi kupodivu sedí a je vážně krásná.
 
Konzistence rtěnky je krásně krémová, na rty se nanáší lehce, nerozpíjí se, nevysušuje. Výdrž je uspokojivá, vzhledem ke krémovosti je po kávě a dortíčku pryč, ale já si stojím za tím, že je lepší mít rty vláčné od krémové rtěnky a občas ji poupravit, než vysušené od rtěnek, co mají dlouho vydržet ( to tyhle rtěnky obvykle dělají... ).
 
Vůně je klasická rtěnková, nic sladkého, mentolového a pod. Díky teplejšímu odstínu hezky vytáhne bělost zubů a celkově prostě působí velmi sofistikovaně a elegantně. Nějak tuším, že by se mohla líbit Skodulce :)
 
Tahle rtěnka je můj první výrobek od Mary Kay a jsem docela mile překvapená :)
 
 


 
 
Mějte se krásně :)

18 komentářů:

  1. Ahooj, odstín rtěnky vypadá báječně, ale uvítala bych příště fotku celého obličeje, řekne mi to víc než jen fotka rtů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vyfocené to má krásně, ale taky preferuji fotky alespoň s nosem :) vypadá to reálněji a člověk si to může lépe představit :) ale rtěnka krásná!

      Vymazat
    2. Teda holky, tohle slyším poprvé :D Já myslím, že fotka celého obličeje je naopak zavádějící, protože v kontrastu s barvou pleti a vlasů může rtěnka "vyznít" úplně jinak.

      Vymazat
    3. A co třeba obě?:D
      Sice to může být zavádějící, ale podle mě téměř každá rtěnka na fotce "jen rty" vypadá hezky :))

      Vymazat
    4. Nevidím důvod dávat při prezentaci rtěnky fotku celého obličeje ;) Jak říkám, může to být zavádějící, stačí špatně zvolit líčení očí a barva vyzní jinak. Při fotce čistě jen rtů barvu rtěnky nic neruší, takže na tom, alespoň v nejbližší době, nic měnit nebudu ;)

      Vymazat
    5. Já si myslím, že fotka obličeje není třeba, mně se naopak jenom detail rtů moc líbí a navíc tak rtěnka vynikne o dost lépe :)

      Vymazat
    6. mi k tomu taky trochu chybí nějaká fotka víc z dálky a řekla jsem si to ještě dřív, než jsem přečetla první komentář :D

      Vymazat
    7. To byl jen nápad, když né, tak né, každý má jiný názor :)
      Mě to přijde trošku jako fotky, co najdu v katalogu z Avonu nebo Oriflamu právě :)

      Vymazat
    8. Tak isto si myslím, že je zbytočné fotiť si celú tvár, alebo aj s nosom.... Veď to je recenzia na rúž, a celá tvár, neviem..možno také rušivé by to bolo...

      Len ktým od Avonu a Oriflame, sú ešte počítačom zmenené farby, čo v skutočnosti sa vôbec nepodobajú ani kúsoček..

      Vymazat
    9. A já bych byla pro obě fotky :-) Třeba křiklavé růžovky na fotkách pouze rtů vypadají dobře, ale třeba už nesedí k tomu zbytku. Taky mi to řekne víc :-)

      Vymazat
  2. Podobnou barvu mám od Dermacolu (Lip Seduction 10 tuším), vypadá taky krásně, ale pořád jsem ji pořádně nezačala nosit, asi to napravím. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten odstín se mi líbí a moc ti sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Odstín velice pěkný, jak jsi ho nazvala "sofistikovaný", tak to přesně mi k němu jde =)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá moc pěkně a krásně sytě.

    OdpovědětVymazat
  6. mamča používá jen rtěnky od MK a je nadmíru spokojená já mám dvě od MK a taky jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  7. K MK jsem předem skeptická, ty ceny mi přijdou moc... Moc se mi líbí elegantní obal.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*