středa 31. července 2013

Moje oblíbené top coaty a co který umí - článek pro Blogerky.cz

Krásné středeční poledne :)
 
 
Dnes bych vám ráda představila moje oblíbené top coaty a něco málo napsala o tom, co který umí a proč si který koupit :)
 
 
Více se dočtete v článku na portále Blogerky.cz :)
 
 
 
 
Mějte se krásně :)

6 komentářů:

  1. ahojky, prosímTě, proč už máš na blogu reklamu?? Je to nějaká MIley Cyrus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to reklama na Coloramu a mám jí tam, protože jí tam mít chci :D Proč píšeš jako anonymní?

      Vymazat
  2. Ahoj! Nemáš vyzkoušenej top coat od GS? Já jsem měla od NYC, ale naopak se mi zdá, že houstne a nerozředí mi ho ani thinner. K tomu po zhoustnutí bublinkuje, hodně. Díky za odpověď :)
    BTW: laky colorama jsem teď sehnala v DM za 39,- !!!!!!! :))))

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle se mi hodí :) zrovna nějaký dobrý topcoat hledám, tak zkusím asi ten od Essence, jak bude fungovat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já u Vividu žádné zvýraznění barvy nepozorovala bohužeů. A sušicí schopnosti mají s NYC u mě úplně stejné :D Jen Vivid lak rozpoští a po čas ezhoustl tak, že ani naředění nepomohlo... Ale NYC je levnější, takže moje nová láska :)

    OdpovědětVymazat
  5. ahoj kocko strasne ti zavidim tvoje vlasy jsou nadherne:) ja mela driv celkem pekne dlouhe vlasy jenze pak jsem si je nechala sestrihat a zacala jsem odbarvovat z hnede na blond pak zas na hnedo znovu na blond a z hustych vlasu mam ted asi neco jako ty na te predposledni fotce http://www.labradoora.com/2013/04/aktualni-vlasopece-vlasopolicka-delka.html#comment-form ale koukam ze tobe se takhle nadherne spravily:) prestala jsem zehlit barvit vlasy trosku rostou ale kvalita hrozna:/ uz jsem tenke konce ostrihala ale prijde mi se ztencuji porad:(hodne o vlasy pecuji pouzivam masku na rust a sampony bez silikonu ale porad mi prijde ze se nelepsi..:( jak dlouho to trvalo tobe nez se ti zlepsily?:) a nemas zkusenosti s revalidem? dekuji moc za odpoved:)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*