pondělí 29. července 2013

Ladybox "Just Married" aneb krabičkoidní svatba a moje dojmy :)

Krásné pondělní odpoledne :)
 
Předem bych chtěla upozornit, že v Blogsale došlo ke snížení cen, tak nakoukněte, třeba vás něco trefí do oka :)
 
A teď k tématu - myslím, že spojení Ladyboxu a Senzaboxu nemohlo uniknout vůbec nikomu :)) I já jsem jednou z majitelek krabičky, která byla neskutečně natešená a ohromně zvědavá, jak tohle spojení dvou krabiček krásy dopadlo :) Jestli jsem byla spokojená nebo zklamaná, to se dočtete níž :)
 
 
Krabička přišla tentokrát v mnohem hezčí přepravní krabičce, než tomu bylo doposud :) Růžovo-kytičkovaná, s logem, moc pěkný :) Navíc se do ní dalo dostat velmi pohodlným způsobem neohrožující nehty - po straně byla krabička perforovaná, takže stačilo trhnout za středový proužek a bylo hotovo. Paráda :)
 
 
 
Samotná krabička mě překvapila ještě víc. Je vážně krásná :) Bílá s růžovým potiskem Just Married, srdíčkama s nápisem Love a růžovým logem Ladyboxu. Zaláskovaná edice jak se patří :) Jak už je zvykem, je z pevného kartonu a kvalitní.
 
 
 
Pod víčkem krabičky byl jako vždycky zapečetěný dopis s přehledem výrobků, popisem a pár tipy k použití :) Výrobky mají tentokrát ustláno na háďatech růžových a díky bohu nedělají čurbes jako ta černá...
 

 
 
A teď k samotnému obsahu krabičky, to je zcela určitě to nejzajímavější :))




 
První, co na mě vybaflo, byly cereální placičky s čokoládou :D Než se stihly rozkoukat, z dvojčat se stal jedináček a než se stáhly fotky, byly obě placky pryč. Výborný!! To mě dobře naladilo a s chutí jsem se pustila do dalšího zkoumání obsahu boxu :D
 
Cornies s hořkou čokoládou - vzorek :)

 
 
Pak mě do očí praštila jasně modrá vlnkovaná kostička. Co to je? Mýdlo! A jak krásně voní!! Značka mi nic neříká, takže boxík splnil svůj účel - poznala jsem něco nového. Rozhodně k nim na stránky kouknu, nevypadá to vůbec zle! Vůně je velmi osvěžující, to já ráda, nemusím sladké vůně :)
 
Libebit - Přírodní ručně vyráběné mýdlo se solí z Mrtvého moře - cedr a citron - 30 g, cestovní velikost
 
 
 
Jdeme dál. Pod mýdlem je nějaký pytlíček a, bože můj, to je Macadamia oil maska!! Nadšení nezná mezí, už stráááááášně dlouho se chystám vyzkoušet tuhle značku a to, že je tam maska a ne šampon, mně udělalo nesmírnou radost. Zítra jí vyzkouším a napíšu pak dojmy. Super!!
 
Macadamia Natural Oil Deep repair mask - 15 ml, vzorek
 

 
 
No, popojedeme :) Hrábnu pro něco velkého a je to sprcháč Palmolive Mediterranean Moments. Sranda je, že chvilinku před tím, než přijel pán z InTime, jsem tenhle sprcháč zahlédla v reklamě a říkala si, že bych ho zkusila, že musí vonět skvěle ( ostatně sprcháče Palmolive považuju za skvělý už hodně let ). Mám z něj radost, dostál očekávání a krásně voní. Pokožka je po umytí hezky provoněná a vůbec ne vysušená. Paráda! To, že je to drogerkovka, mě vůbec neuráží.
 
Palmolive Mediterranean Moments s agranovým olejem a výtažkem z madlí - 250 ml, plné balení
 

 
 
Vedle sprcháče je něco černýho, co vypadá jako řasenka, ale není to řasenka, jsou to linky od Lorealu. Já jsem na linky naprosto levá, takže na jednu stranu jsem uznale pokývala hlavou, protože jsou to dražší linky, vypadají kvalitně a podle mě je hodně slečen a dam ocení, na druhou stranu vím, že já mám před sebou ještě hodně dřiny, než se na mých očích ukážou světu :D Jinak ale super, tohle se povedlo :)
 
Loreal Paris Fix na oči Super Liner Blackbuster - 7 ml, plné balení
 

 
 
Vedle řasenky je tubička a při bližším zkoumání zjišťuju, že je to šampon přírodní, hnusů prostý a od značky, kterou vůbec neznám :) Trochu mě zneklidňuje přítomnost citronu, po kterém mě většinou svědí hlava, ale tak vyzkoušíme a uvidíme. Pro mě zase novinka, kterou neznám a ráda poznám :)
 
( mimochodem - i+m je ode mě od roku 2000 vyryto do skály v Prachovských skalách, bo jsem tam byla se svým prvním přítelem Martinem :D )
 
i + m Naturkosmetik Berlin Šampon Lesk citronu - 50 ml, cestovní balení
 
 
 
 
Co tam máme dál? Zebrovanou krabičku. Ha, něco na obočí! Famous znám z doslechu, ale nikdy jsem od nich nic neměla a docela mě těší, že k vyzkoušení přišla zrovna sada na obočí. Trochu se bojím, že stíny jsou spíš teplejších barev, což mně moc nesedí, ale tak uvidíme :) Pinzetka a štěteček jsou milé doplňky :)
 
Famous Sada na obočí - plné balení
 

 
 
Sakriš, tam toho tentokrát je... Další, co mi padne do ruky, je rtěnka Yves Rocher. Tenhle produkt je personalizovaný, přesně odpovídá vyplněnému dotazníku a já ho fofrem měním, bo tudy cesta nepovede :D Odstín je to hezký, ale ne pro mě - tmavě růžová se shimmerem, připomínající mi mé vychovatelky v družině z let osmdesátých. Nicméně krásně voní, je příjemně krémová a v podstatě nemám co vytknout.
 
Yves Rocher Rtěnka Grand Rouge, odstín Rose Pétillant - 3,7 g, plné balení
 


 
 
Ha, a ještě něco tam je! A teda voní to už na dálku. Sprchová pěna, hm. Rituals, hmm. A vůně zeleného čaje, hmmm! Pěnu už asi někdo zkusil, neboť bylo opatlané ústí dávkovače, ale budiž. Co mě dostalo, je vůně, protože přesně takové já miluju. Svěží, chladivá, dokonalá. Připomíná mi Elizabeth Arden Green Tea, vůni, kterou buď milujete nebo nenávidíte a já jí miluju :) Pěnu už jsem vyzkoušela, byl to můj první počin se sprchovací pěnou a efekt mě nadchl :D Je dokonale našlehaná a krémová a je úplně jiný pocit, než se sprcháčem. Super!
 
Rituals Sprchová pěna Tai Chi - 50 ml, cestovní balení
 
 
 
Na dně krabičky ještě byly nějaké letáčky...
 
 
 
Tak, hotovo. Já jsem z téhle kolekce naprosto a absolutně nadšená :) Měla jsem hodně očekávání a v podstatě nejsem ani trochu zklamaná, využiju tentokrát do puntíku všechno a třeba se naučím dělat i ty linky :D
 
Mějte se krásně :)
 
 
 
 
 

4 komentáře:

  1. Videla jsem uz snad u vetsiny blogerek a stale me bavi s vami znova a znova rozbalovat :) opravdu povedene kousky!

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně takovou radost jako Ty jsem měla z Macadamii :))

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím! V mém článku píšu něco podobného..i s těma linkama..musím se je naučit už :DD

    OdpovědětVymazat
  4. Teda, brala bych snad všechno! Největší radost bych měla ze stínů a Macadamia Oil masky (po ní taky dlouho pokukuju). Těším se na její recenzi! Verča L.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*