čtvrtek 4. července 2013

Haf, už se nikdy neztratím!

Krásné čtvrteční odpoledne :)
 
Předem bych chtěla moc poděkovat všem, kdo mi v posledním příspěvku vyjádřil podporu. Každý palec, který jste držely, pomohl, situace už je lepší a snad už to nejhorší máme za sebou. Ještě jednou děkuju, jste skvělé! <3
 
 
Dnešní článek bude ryze pejskařský ;) Před časem mě oslovil e-shop www.neztratimse.cz, jestli bych pro moji Ráchel nechtěla nechat vyrobit obojek. Ale ne ledajaký obojek :) Obojek se jménem a telefonním číslem, ale především obojek precizně zpracovaný a vážně moc pěkný. Jasně, že jo! Každý pejskař ví, jaké to je, když se pes na chvilku ztratí z dohledu. Panika, děs... Takže jsem velmi ráda nadiktovala tvolenou barvu, jméno a tel. číslo a netrpělivě čekala, co přijde.

 
 
Obojek přišel asi za 14 dní a já byla naprosto nadšená. Z balíčku jsem vytáhla obojek a vodítko, přesně v těch barvách, které jsem zvolila, přesně v tom stylu, jaký jsem chtěla. Při bližším zkoumání jsem musela uznat, že takhle dobře zpracovaný obojek běžně nekoupím. Vypolstrovaný, precizně šitý, čistá práce, perfektní výsledek. Klobouk dolů.
 
 



 

Jméno na obojku je skvěle viditelné i z dálky, telefonní číslo není tak nápadné jako jméno, takže si ho cizí osoba přečte až při bližším pohledu, ale je dostatečně výrazné na to, aby ho neměl problém přečíst kdokoliv, kdo vašeho pejska najde.
 
 
 
 
Spona je pevná, velmi dobře drží a prošla zatěžkávací zkouškou, když jsem za obojek lovila psa z vody :D Ani po několikerém nedobrovolném koupání obojku ve vodě barvy nevybledly, pořád je krásně výrazný. Očko na karabinu je pevně uchycené v obojku a nehrozí jeho vytržení při škubnutí.
 


 
 
Vodítko je lehoučké a přitom pevné, karabina je masivní a odpovídá potřebě na udržení velkého psa. Šití opět precizní a líbí se mi, že poutko vodítka je veliké a v nouzi se dá použít i obráceně ( poutko použijete jako obojek pro druhého psa - dvojvodítko ).
 

 
 
V e-shopu www.neztratimse.cz nenajdete ale jen obojky a vodítka. Vyrobí vám pro vašeho pejska osobitou deku, pamlskovník, postroj, ručník, šátek, polštář,... Je to fakt hodně! A pozor!! Nejen, že můžete "ozdobit" pejska. V e-shopu najdete i sortiment pro páníčky a třeba tričko s tlapičkama mě dostalo :D
 
Musím tenhle nápad doporučit každému, kdo má pejska, ať už velkého nebo malého, nabízených velikostí je v e-shopu hned několik. Zaběhnout se nám ty naše "děti" můžou kdykoliv a obojek s tel. číslem a jménem je ta nejrychlejší cesta, jak vám pejska vrátit domů :) Nehledě na to, že e-shop reaguje na výmysly ohledně designu obojku ( dek, postrojů ) velmi pružně a ochotně a celá komunikace je na jedničku :)
 
Mějte se krásně :)
 
 

 

15 komentářů:

  1. Tak to je parádní. :)
    Jinak kombinace barviček moc hezká a blondýnce sluší. ;))

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, takových věcí. :) Nechala jsem své jorkšíračce vyrobit přívěsek na obojek ve tvaru srdíčka, kde je z jedné strany "Nelli" a z druhé moje telefonní číslo, když jsem byla na dovolené v USA. Díky tomu už se mi obojek vrátil (naštěstí se ztratit jen ten obojek).

    OdpovědětVymazat
  3. Mám bohužel pocit, že ta umělohmotná karabina by u našeho psa neobstála.

    OdpovědětVymazat
  4. Supr! Hned ho jdu tý naší dračici parsonce objednat:)

    OdpovědětVymazat
  5. To je super, sice nemám psa, ale i tak se mi to líbí... :) Je fajn, že takhle, když se hafan někam zaběhne, tak nálezce může rovnou volat. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné! :) Ale neumím si to představit na svém malém hafanovi. Mám jen obojek, který mu jde přes přední packy, když ho chci rychle přitáhnout, nebo ho zvednout proti napadajícímu psovi, tak bych ho na tom obyčejném obojku asi oběsila :( Ale na ostatní věci mrknu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Teda ten obojek vypadá fakt skvěle! Musím to ukázat příteli, jestli by něco podobného nebylo vhodné pro tu jejich toulavou potvoru labradorskou, pořád ji někde hledáme :)

    OdpovědětVymazat
  8. Můj pes provleče hlavu přes obojek a jde mně hledat :)a fenka chodí bez obojku a vodítka,tak by byl pro mne tento obojek zbytečný,ale je krásný.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tohle člověk v obchodě opravdu nenajde, perfektní!

    OdpovědětVymazat
  10. Super :-) Kouknu na ty stránky, přítel má pejska - baseta, tak by se mu určitě taky něco takového hodilo...
    Jinak doufám, že už u tebe bude všechno v pořádku a budu se těšit na spoustu (vlasových) tipů :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Vypadá to skvěle, akorát u nás obstojí asi jen kožené obojky, i když za zkoušku by to možná stálo :D. Nicméně kdyby se náš zlaťák ztratil, máme už posichrované známkou se jménem a telefonním číslem :)

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá to dobře ale nevím kdykoliv jsme tenhle tip obojku koupili naší Emmičce tak jak někdy táhne tak se ten obojek po nějaké době roztáhl i když jsme ho zmenšily Emma zatáhl obojek se povolil nevím no, kámošce se to dělá stejně pes párkrát zatáhne a může jít koupit novej obojek :)

    OdpovědětVymazat
  13. Jsi spátky hurá!Zuzana

    OdpovědětVymazat
  14. to je dobrý, zauvažuju o tom u Kousavky :))

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*