čtvrtek 18. července 2013

Gliss Kur Liquid Silk - šampon + balzám

Krásné čtvrteční odpoledne :)
 
Dlouho tu nebyl žádný příspěvek o přípravcích na vlasy ( naposledy šampony Auroville ), a tak jsem se rozhodla to dneska napravit, ať jsou články pěkně vyvážené :)
 
Gliss Kur Liquid Silk je řada určená pro vlasy lámavé a bez lesku. Obsahuje hedvábí, meruňkový olej, keratin a panthenol. Nutno říct, že na drogerkovou kosmetiku za lidovou cenu má docela zajímavé složení a tyhle složky nejsou nikde upozaděné.
 
 
 
Šampon Gliss Kur Liquid Silk má tekutější konzistenci, je poloprůhledný, obsahuje shimmer a krásně se třpytí. Velmi dobře pění a pozor - neobsahuje silikony. Účinné látky jsou v popředí ve složení a to se mi hodně líbí. Vůně je taková Gliss Kurová, nevím, jak to popsat, mně voní všechny jejich výrobky ( až na speciální řady jako Asia a pod. ) dost stejně. Šampon je docela jemný, dobře se vymývá a pokožka po něm nesvědí. Obsah je 250 ml nebo 400 ml.
 
 


 
 
Balzám Gliss Kur Liquid Silk má klasickou balzámovou konzistenci, je bílý, krémový a dobře se s ním pracuje. Do vlasů se vmasírovává lehce, je poměrně vydatný a vlasy se hned mění pod rukama. Oproti šamponu obsahuje silikony, což mi u péčí nijak nevadí, sama si můžu určit, kam až chci silikony nanést. Balzám nechávám působit asi 5 minut a pak ho smyju. Vymýt jde velmi dobře. Obsah je 200 ml.
 


 
 
Suma sumárum - já jsem nikdy kosmetice Gliss Kur nijak neholdovala. Vyzkoušet řadu Liquid Silk jsem dostala jako možnost přímo od firmy Schwarzkopf ( tímto děkuji! ), resp. jsem si mohla vybrat a zvolila jsem právě Liquid Silk proto, že je určený pro lámavé vlasy. Přiznávám, že jsem velká očekávání neměla, ale tahle řada mě překvapila a to hodně. Používám tyhle dva výrobky vždycky spolu jako řadu a vážně uvažuju, že až dodělám poskytnutá balení, koupím si svoje.
 
 

 
 
Výsledný efekt po umytí se mi totiž vážně líbí. Vlasy jsou nezvykle lehoučké, hezky se lesknou, na dotek jsou strašně příjemné a konečky jsou krásně vláčné. Vážně se mi líbí složení i účinky téhle řady, ač jsem byla skeptická. Ráda tedy doporučuju k vyzkoušení, Gliss Kur je kosmetika poměrně za lidovku a myslím, že tahle řada může překvapit i vás. Skutečně dodá lesk vlasům a vzhledem k tomu, jak hezké jsou po téhle řadě konečky, věřím tomu, že může fungovat i jako skvělá prevence proti lámaní.
 
Mějte se krásně :)

 

9 komentářů:

  1. Díky tvé recenzi jsem začla používat Elseve Total Repair Extreme a jsem moc spokojená! Kdybys je měla porovnat, je lepší ten Elseve nebo Gliss Kur? Díky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mmm, zrovna včera jsem si, u reklamy v TV na novou řadu (už teď nevím název), řekla, že Gliss ani náhodou a pak přijdeš a ty a vychválíš ho? Děkuji, peněženka určitě zaplesá! ;D

    OdpovědětVymazat
  3. Mamka tento šampón používá a je s ním velice spokojená, já mám bohužel natolik jemné vlasy, že veškeré šampóny, které jsou určené pro výživu vlasů, mi vlasy tak maximálně zmastí a jsou spíš zplihlé a bez života :(

    OdpovědětVymazat
  4. Ikdyž drogérkovým přípravkům příliž neholduji všechny Tvé vlasočlánky hltám :-) Prosím nevložila bys svou aktuální vlasopoličku? Díky.

    OdpovědětVymazat
  5. Používám růžový elseve, ale váhala jsem i nad tímhle růžovým Gliss kurem. Potřebuju šampon a hlavně kondicioner, který mi vlasy uhladí, aby mi netrčely nikde dorůstající a to je občas těžký najít, takže šampony moc nestřídám. Ale možná do něj taky půjdu, za zkoušku to stojí :)

    Missa*
    Confined by Vanity

    OdpovědětVymazat
  6. Už dlho som pátrala po nejakom šampóne bez silikónov mimo značky Balea a konečne som natrafila na ten správny. Tento si zaobstarám :)

    www.just-angelity.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*