středa 17. července 2013

Červnový Ladybox a co na něj říkám :)

Krásné středeční odpoledne :)
 
V červnu se k nám dostala poslední "single" krabička Ladybox. A jak že dopadlo tohle předsvatební vydání? Čtěte dál :)
 
Krabička mi tentokrát přišla černá. Nevadí mi to, vyhovuje mi to, teď mám stejný počet růžových a černých a poskládáné na sobě vypadají dobře :)
 
 
 
 
Uvnitř byla zase papírová haďata, tentokrát naštěstí bez prášení. Na fotce už nejsou...
 
Klasikou už je zapečetěný prospekt s přehledem produktů a ja jejich popisem :)
 
 
 
 
 
A co jsme mohly v červnu najít v Ladyboxu?
 
 
 
Inglot Blush č. 28, 7 g - cestovní balení
 
Určitě nás bylo hodně, kdo jsme se těšily na Inglot :) Volba tvářenky jakožto zastupujícího produktu mě potěšila, mám odstín 28, což je to taková fialovo-hnědá barva, která mi perfektně sedne a používám jí denně. Nepráší, neflekatí, spokojenost maximální.
 
 
 
Mixa 24 h zklidňující hydratační krém, 50 ml - plné balení
 
Mixa se nedávno objevila v drogeriích i televizních reklamách a mě potěšilo, že můžu nějaký výrobek od Mixy vyzkoušet :) Krém je moc příjemný, hodně rychle se vstřebává, pleť nelepí a vypadá spokojeně :)) Líbí se mi i balení, tuba je praktická, nikam se nehrabe prstama. Je fakt, že mi tenhle krém moc nevoní, ale parfemace obratem během pár minut mizí a necítím ji. Spokojenost :)
 
 
 
Figs & Rouge AloeVera & Mint Balm, 17 ml, plné balení
 
Miluju balzámky všeho druhu, takže jsem při rozbalování zajásala. Vůně je taková správně "protahovací", svěží, chladivá. Nemám s ní problém, je to něco, co ještě nemám a mám z něj radost :) Spokojenost :)
 
 
 
Salcura Topida, 15 ml - cestovní balení
 
Sprej je určený pro ženy k řešení intimních potíží zvaných kvasinková infekce. Díkybohu jsem na tohle nikdy netrpěla ( ťuk, ťuk, ťuk ), ale jeho zařazení do Ladyboxu považuju za dobrý tah, o to spíš teď v době bazénů a koupališť. Některým holkám to přijde nemístné, mně teda ne. Spokojenost :)
 
 
 
Kiss My Face Anti-Stress Shower & Bath Gel, 29 ml - cestovní balení
 
Tohle je úplně boží věc :D Sprcháč / koupelová pěna, která je určena k relaxaci a odpočinku. A ta parfemace! Borovicový les jako vyšitý. Nalijte ho do vany, zabořte nos do pěny a je to jako kdybyste ho zabořily do borovicové větvičky. Mě se tahle vůne hrozně líbí. Nejsem moc na žvýkačkové a přeslazené vůně, tohle se mi fakt líbí. Spokojenost :)
 
 
 
Duck Island Body Lotion Mandarin & Bergamot, 30 ml - cestovní balení
 
A tady se chválit nebude. Proboha, prosím, ať už se tyhle hotelové vzorky v Ladyboxu nikdy neobjeví. V minulém vydání byl sprcháč, který je otřesný, solidně vysušuje a smrdí jako Jar. Tělové mléko je ještě horší. Parfemace Jaru v silnějším podání a v podprůměrném mléku a lá miniatura z poličky v hotelu. Ne, ne, ne a stokrát ne. Hejtuje ho evidentně i můj foťák, fotky byly dvě a obě rozmazané...
 
 
 
Weleda šampon Ovesný regenerační a Vyživující s prosem - 2x10 ml - vzorky
 
Šamponem, potažmo jakýmkoliv přípravkem na vlasy, mě nikdo nikdy zarmoutit nemůže, takže mám radost a s chutí je vyzkouším. Přírodní šampony jsem si teď docela oblíbila, tak uvidíme, co moje vlasy na Weledu :) Spokojenost :)
 
 
 
Vichy BB krém Idealia SPF 25 - vzorek
 
O neasijských BB krémech si myslím své a ani Vichy se to nepodařilo vyvrátit. Tónující krémíček, příjemný, ale do BB krému má daleko. Budiž mu k plusu, že má SPF 25. Vzorek je v odstínu Medium a je hodně tmavý. Mám už ruce poměrně opálené, stejně je krém mnohem tmavší a navíc na pleti ještě ztmavne. Nu, uvidíme na konci léta... Dojmy tak nějak ano i ne...
 

 
 
Zubní pasta Kiss My Face Whitening Blanchissant s Aloe Vera, 21 g - cestovní balení
 
Zubní pasta se v prospektu neobjevila, ale tak asi každá víme, jak jí použít... Konzistence pasty je gelová a je mi záhadou, na jakém principu může bělit, není ani trochu abrazivní. Voní krásně, chutná dobře, v podstatě jí nemám co vytknout. Podíl Aloe Vera oceňuju. Spokojenost :)
 
 
 
 
Součástí krabičky byly jako vždy i nějaké ty letáky, tentokrát info o Ovesné řadě pro vlasy od Weledy, leták od Inglotu a vizitka od Mojesminky.cz :)
 
 
 
A to je vše :) Co vy a červnový Ladybox? Jaké jsou vaše dojmy? :)
 
Mějte se krásně :)
 
 

3 komentáře:

  1. Já jsem bohužel byla zklamaná a fackuju se ještě teď, že jsem za to ty tři stovky dala :( Buď to nevyužiju a nebo mi to smrdí .. takže co si z toho vybrat no :)

    Missa*
    http://confinedbyvanity.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Pořád říkám, že ty věci od Suck Island smrdí jak JAR! Konečně někdo, kdo se mnou souhlasí :) Jinak jsem byla poměrně spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  3. S hodnocením na sto pro souhlasím. A jen taková poznámka, ten Duck Island nesmrdí jako jar, ale jako čistič záchodu :-)
    Každopádně se nechám překvapit červencovým vydáním, když ho tak velebili..

    Zdenule
    http://beautyandsensitivity.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*