pátek 31. května 2013

Nivea Lip Butter - Raspberry Rosé

Krásné páteční odpoledne :)
 
Dlouho tu nebylo žádné "patlátko" na rty, tak to dneska napravíme a já vám představím úžo věc od Nivey, kterou tu sice běžně nekoupíte ( doufejme, že jen zatím ), ale jeden jediný e-shop v ČR ho přece jen nabízí! Kuk na stránky http://www.fashiontasteshop.cz/, tam ho mají!
 
Já jsem svůj malinový poklad dostala od mojí nejúžasnější kamarádky Aničky z Londýna, moc děkuju, zlato :*
 
Nivea Lip Butter Raspberry Rosé je máslíčko na rty s vůní maliny, vůně je to spíš taková cukrátková než přírodní :) Obsahuje bambucké máslo, mandlový a ricinový olej.
 
Konzistence je spíš krémová než máslová, možná by se dalo říct margarínová :D Do rtů se dá krásně vpracovat, vklepat, vetřít, jak se komu bude chtít. Vůbec nelepí, je strašně příjemné a rty luxusně opečovává. Zjemňuje, zvláčňuje a chrání.
 
Existuje v několika "přívůních" ( u Skodulky jste mohli včera číst o karamelovém ), tohle malinové má narůžovělou barvu a já ho teď používám neustále místo lesku nebo rtěnky, protože rtům dodá naprosto nádherný světle růžový tón, tak trochu nude, lehce je zesvětlí a to se mi strašně líbí :) Snad nikdy se mě neptalo tolik kamarádek, co to mám za nádherný odstín na rtech :)
 
Pokud máte možnost si tohle máslíčko sehnat, tak neváhejte, je to za poslední dobu jedna z nej věcí, co jsem vyzkoušela :)
 
 





 
Mějte se krásně :)

31 komentářů:

  1. To je veľká škoda že sa u nás nedajú kúpiť,vyzerá to dokonalo!! :) Fakt nádherný jemný odtieň

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já doufám, že by se k nám dostat časem mohl... Ten odstín je dokonalý :)

      Vymazat
    2. Skodulka spolupracuje s nějakým eshopem...tuším že je to tenhle (http://www.fashiontasteshop.cz/) a ty balzámy tam mají :)

      Vymazat
    3. HA! To je ovšem informace dne! :)

      Vymazat
    4. super má je za 82kč a směšné poštovné

      Vymazat
  2. Taky jsem na nej koukala, kdyz bylo zrovna postovne zdarma,ale bohuzel nesnesu pouzivat balzamy na rty, do kterych musim tapat prsty :( Barvicka ti ale moc slusi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skodulka včera psala, že to po vzoru Rendy zkouší nanášet přímo obtisknutím na rty a že to jde úplně v pohodě :) Tahle dózička je super, že je mělká a poměrně široká, tak si myslím, že by v tom nemusel být vůbec problém :)

      Vymazat
  3. no díky za tip, maliny mám rada úplne všade, tak sa po ňom pokukám:)

    OdpovědětVymazat
  4. Za chvíli mi dojde poštou, tak se těším!

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé doufám, že budou u nás k dostání brzo...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  6. jééj, tak ti ho závidím tento balzam, akurát včera som ho zbadala u jednej americkej blogerky, a veľmi sa mi zapáčil a vyzerá, taký na spapanie :) tak dúfam,že aj u nás už bude čoskoro v predaji...

    OdpovědětVymazat
  7. Už jsem o nich kdysi četla u Rendy a určitě jsou na mém zahraničním wishlistu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já začala používat karamelový a zatím jsem teda hodně nadšená! Na to, že ho mám pár dní, už tam mám pěkný dolíček, baví mě se s ním mazat :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Hlásím, že v eshopu je po Škodulčině recenzi zcela vyprodaný, ale do 14 dnů opět budou skladem. Můžete učinit předobjednávku a já Vám je budu rezervovat. Balzámky jsem musela trochu zdražit, protdávají z Velké Británie zvedl poštovné :-( Eva z Fashion Taste Shop

    OdpovědětVymazat
  10. Balzámek vypadá úžasně a já mám zase radost, že do DM se vrátil malinový šampon od Balei už se těším jak si s ním zítra umyju vlásky :-) Sara

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. To je krásnej článek, pěkně napsanej a na ten balzám mám fakt chuť :D A máš vážně luxusní rty! :)

    OdpovědětVymazat
  14. A děkuju za tip na skvělej eshop. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tyjo, a neviděla jste ho některá v DMku nebo někde? :) Přísahám, že jsem ho už někde naživo viděla, jen si nemůžu vzpomenout kde... :( Napadá mě to DMko, ale zase... že by ho fakt nikdo jiný nepostřeh?? :-O

    OdpovědětVymazat
  16. Ja mam ve vsech trech prichutich a nejlepsi je podle me karamelovy a malinovy...hlavne kvuli te barve. Jsem z nich fakt nadsena=)

    OdpovědětVymazat
  17. Někde jsem četla,že u nás se prodávat vůbec nebudou. Co vím tak je mají v Dm v Německu. Já jsem ho kupovala na www.galaxieprani.cz mají ho všech 4 "příchutích".

    OdpovědětVymazat
  18. Jé, to vypadá krásně! Miluju maliny, takže tohle máslo by mě potěšilo. naposled jsem zkoušela Saloos, ale to bylo dost mastné :(

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  19. tak tahle věcička vypadá velmi sympaticky a určitě si ji pak pořídím. poslední dobou mě trápí vysušenější rty, takže by se nějaká ta extra péče určitě hodila :) díky za tip

    OdpovědětVymazat
  20. až pojedu na nákupy do Německa, tak se po něm určitě kouknu :))

    OdpovědětVymazat
  21. asi si koupím všechny příchutě :))

    OdpovědětVymazat
  22. Oooo mňam mňam, dostala jsem chuť pořídit si i tohoto krasavce! :) U tohoto produktu mě fakt štve, že se k nám nedostal, taková diskriminace! :-/ Jinak děkuji za odkaz :*

    OdpovědětVymazat
  23. Tyhle balzámy (a spoustu dalších věcí) nakupuju v Polsku. Strašně mě štve, že u nás nic není!:(

    OdpovědětVymazat
  24. Škoda že není u nás :( Neznáte něco podobného?

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*