neděle 24. března 2013

René Furterer Okara Active Light Masque

Krásné nedělní dopoledne :)
Před časem mi internetový obchod Parfums.cz nabídl možnost vyzkoušet vlasové přípravky francouzské značky Rene Furterer. Byla jsem nadšená, protože jsem po téhle značce pokukovala vždy, když jsem byla ve Francii, ale vzhledem k jazykové bariéře ( ve Francii mají málokdy popisky i v angličtině ) a nemožnosti si o výrobku něco přečíst, jsem vždycky odolala. A teď ji mám! Parfums.cz mi poskytl tři různé řady a dnes si představíme řadu Okara Active Light :)
Rene Furteter Okara Active Light Masque je maska ( na Parfums je označení jako kondicionér ) určená pro péči o odbarvené vlasy. Obsahuje mnoho pečujících látek jako jsou třeba extrakt z medu, okary, sojové proteiny a panthenol. Za zmínku určitě stojí to, že neobsahuje silikony.
Barva masky je ostře žlutá, což mě z počátku vyděsilo, už jen proto, že maska má zabránit žloutnutí vlasů. Nicméně musím říct, že jsem při používání změnu barvy nenaznamenala.
Konzistence masky je tak středně hutná, není ani řídká, ani příliš máslová, je prostě tak akorát. Do vlasů se vpracovává vcelku dobře, ale neočekávejte klouzavé vlasy. Vzhledem k absenci silikonů a jiných olejových klouzadel vlasy se toho nedočkáte.
Po umytí jsou vlasy hrubší, když ale proschnou, hrubost je pryč a vlasy jsou na dotek příjemné. Kdo nemá rád vlasy až příliš uhlazené, ale spíš tvrdší, objemnější a neplihnoucí, tomu můžu Okaru doporučit.
Jediné, co mi poměrně hodně vadí, je parfemace, která je ostrá až štiplavá, citrusovo-chemická. Cítím jí ale jen pro použití, po pár hodinách už ve vlasech cítit není.
Koupíte jí přesně tady, včetně kompletního popisu :) Ještě jednou děkuju Parfums.cz za poskytnutí vzorků :)
Mějte se krásně :)

3 komentáře:

  1. podla mna su to vynikajuce vyrobky, najma ich sprej na lesk vlasov!

    Inak ak by si chcela tip na dobry relax, najdes ho tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/03/sladke-sny-s-nobilis-tilia.html

    OdpovědětVymazat
  2. Mně je ta vůně právě příjemná :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně je ta vůně právě příjemná :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*