pondělí 29. října 2012

Tag od LucieTheShoesManiac

Krásné pondělní ráno :)

Mám takový malý ranní rituál - jakmile přijdu do práce, udělám si čaj, připravím si něco k snídani a otevřu si blogger, abych se mohla podívat, co je kde nového :) U článků mých oblíbených blogerek pak posnídám, zvednu si náladu a může se jít pracovat :)

Dneska mě pobavil článek u Lucky, mám ráda tagovací příspěvky :) A protože tady u mě žádný dlouho nebyl, přebírám štafetu a zodpovím 11 otázek, které si pro nás připravila :)


1.) Kterou vlastnost na sobě fakt, ale fakt nesnášíte?

Heh, začínáme pěkně zostra :D Nejdřív jsem si říkala, že by to mohla být moje nedochvilnosti, ale to by ještě šlo. Co na sobě ale fakt z duše nesnáším, je přílišná empatie a snaha neublížit a zavděčit se ( na což pak stejně ve finále dojedu nejvíc já ). Jak já bych chtěla umět být aspoň chvíli potvora! :))


2.) Jaký je váš nejoblíbenější kousek v šatníku, kterého se nikdy nezbavíte?

No, vzhledem k praktičnosti a univerzálnosti použití jsou to prostě džíny. Teda pokud je to myšleno tak, jakože který kousek oblečení ve svém šatníku vždycky budu mít. Pokud je to dotaz na konkrétní kousek oblečení, kterého se nikdy nechci zbavit, pak je to bílá pašmína, kterou mám už spoustu let, kupovala jsem si jí v Dánsku, je pořád krásná a od podzimu do jara jí nosím fakt ráda :)


3.) Jakou nejhorší známku jste měly na vysvědčení ze ZŠ?

Tak na základce to byla určitě 3 a bylo to někdy v pololetí v sedmý nebo osmý třídě... A určitě to bylo z fyziky nebo chemie, z duše jsem tyhle předměty nesnášela :D Naštěstí to snad bylo jen jednou...


4.) Máte raději kávu nebo čaj?

Čaj, to rozhodně. Piju čaj několikrát za den, nejčastěji zelený, střídám značky i příchutě ( nejradši mám s brusinkou ) a bez čaje si svůj život neumím představit :) Kafe piju minimálně, když už, tak latté. Ráda mám skořicové a nejradši jedno speciální, které mi umí udělat jen jedna dobrá duše :))


5.) Oblíbený parfém?

Oblíbených parfémů mám víc, aktuálně je pro svoji hřejivou vanilku nejoblíbenější Burberry Brit. Moji absolutní lásku, Givenchy Hot Couture v první verzi, už nevyrábí a zatím jsem bohužel nenašla nic, co by jí předčilo... 


6.) Film, který se vám nelíbil?

Film s Georgem Cloonym - Muži, co zírají na kozy. Čekala jsem cokoliv, co pobaví nebo zaujme, když už je tam takový herecký eso, ale tak šílenou idiotinu jsem v životě neviděla... 


7.) Nejhezčí věc, kterou jste kdy od někoho dostaly?

Asi to bude prstýnek :) Nemám ráda masivní prsteny a tenhle je krásně decentní :) 


8.) Nejklasičtější módní kousek?

Rozhodně bílá košile :)


9.) Nejhezčí vyznání lásky?

Tak je to asi smutný, ale ještě nikdo nikdy mi nijak hezky nevyznal lásku... :) Prostě tak, že bych si to pamatovala a že bych na to vzpomínala ;)


10.) Nejoblíbenější jídlo?

Dobře udělaný roastbeef. Miluju hovězí maso a když se povede dobrý roastbeef, můžu se ho "užrat" :D Bohužel vzhledem k tomu, že ho prakticky nikde v našem městě nedělají, má pro mě tak trochu punc výjimečnosti. I když zase se ho díky tomu nemám šanci časem přejíst :)


11.) Jaké slovo vás charakterizuje? Jen jedno! :)

Prý cvok :D



Doufám, že vás tenhle tag pobavil stejně jako mě :) Nebudu určovat nikoho konkrétně a ani nemám moc fantazii vymýšlet nové otázky, ale pokud budete mít chuť, přeberte štafetu a dejte vědět do komentářů, kde vaše odpovědi můžu najít :) Myslím, že Lucka vymyslela otázky výborně a že s nimi bude ještě hodně srandy :)

Mějte se krásně :)

14 komentářů:

  1. Ivi, krásný obrázek :D Má charakterizovat úvodní fotku mého včerejšího postu? I ta barva lesku na rty by odpovídala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš to, tohle mě vůbec nenapadlo :D:D:D:D:D To měl být cvokoidní obrázek :D

      Vymazat
    2. :D Mne zase vystihuje držka.. Ale já sama sobě odpovídat nemusela :D

      Vymazat
    3. Upřímně musím říct, že to bylo první, co mě napadlo :D

      Vymazat
    4. a sakra :D Zkusím pohledat jinej :D

      Vymazat
  2. Bod jedna si mi ukradla z hlavy :). Uplne celej :).

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten první bod mě zaujal. Je to něco, co teď řeším s přítelem Vodnářem. Nechce ublížit ani mně, ani sobě, ani svým rodičům a těm se pořád snaží zavděčit, i když ho drtěj čím dál víc - vlastně čím víc se jim on snaží zavděčit. Nevidím z toho cestu ven.

    OdpovědětVymazat
  4. Ivi, u jedničky jsem se smála, jak já bych taky chtěla být potvora! Jinak je spousta věcí, co na sobě nemám ráda. Co se týká hovězího - miluju hovězí vývar, snad nejvíc ze všech polívek, ale chutnají mi všechny druhy masa. Dobré je i krůtí stehno nebo kachna, mňam! ;)

    OdpovědětVymazat
  5. To je hezké se takhle něco dozvědět :))))

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.xparfemy.cz/givenchy-hot-couture-damska-edp-100-ml-p-530.html neni to ona?:)tam pisou, ze je to vune uz 12 let stara..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, to už je verze č. 2, první byla tahle http://fimgs.net/images/perfume/nd.860.jpg

      Vymazat
  7. Také jsem vyplnila :) http://callmeketrin.blogspot.cz/2014/05/tag-02.html

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*