úterý 9. října 2012

Gabriella Salvete 113

Krásné úterní dopoledne :)

Začal podzim, venku je zima zimovatá a na řadu přicházejí tlumené laky. Růžovky odkládám stranou a do popředí se dostávají šedé, tmavě modré, černé a vínové laky :) Juhůůů, já tmavé laky miluju! :)

Gabriella Salvete 113 je krásný tmavě modrý lak :) Ale taky tak trochu netypický. V tmavě modrém základu jsou utopené jasně modré pidišupinky, které jsou hodně vidět v lahvičce, ale bohužel na nehtu dost zaniknou. Lak je tak trochu perleťový a finiš není lesklý, ale takový sametový, polomatný. No prostě tmavě modrých laků mám hodně, ale tenhle je výjimečný tou perletí a finišem. 

Co mu musím pochválit, je krytí, kryje perfektně i v jedné vydatnější vrstvě, rychle schne a na špičkách drží jako přibitý. Obsahuje zpevňovač ( jako všechny GS laky ), neloupe se, neodštipuje. Paráda, já proti němu nemám co říct :) 

Na sluníčku září jako noční obloha, na umělém světle jde zase skoro do černa :) Doporučuju k vyzkoušení ;)

( Grrr, ty krátký nehty mě tak sejří! )





Mějte se krásně :)

31 komentářů:

  1. Moc se mi líbí tyhle barvy na druhých. Pokud je manikúra vkusná, nepřezdobená a neodrbaná, pak je radsot na ni koukat. Přesně jako tady u Tebe. A právě ta krátká manikúra k tak výrazným lakům je úplně boží. Sama takové odstíny nenosím. Na rukou spíš nude barvy a maximálně se odvážu s červenou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tý jo, tenhle je fakt pěkný, už asi konečně budu muset nějaký GS vyzkoušet, všude na ně čtu jen chválu! :)

    Že by konečně drogérkové laky, které by stály za to? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak za tím si stojím už dlouho - GS laky hravě strčí do kapsy i renomované zahraniční značky ;) Sice nemají takový výběr a nejsou novinky a limitky, ale když si něco koupím, tak je to oblíbenec :)

      Vymazat
  3. Z té barvy umírám. Takhle krásně modrou jsem snad ještě neviděla. Hned pro to pomažu:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tvoje nehty jsou proti těm mým, včera zapilovaným, dlouhé! ;)
    Dostaly teď dost zabrat při zednických pracích, tahání dříví, řezání apod. a 5 se mi jich zatrhlo, naštvala jsem se a všechny je zapilovala úplně totálně, aby narostly zdravé a už se nezatrhávaly...ale ten žalostný pohled na moje prsty připomínající paličky...ách jo, už aby dorostly...

    Jinak takhle modrá je nádherná, laky GS mám moc ráda a na podzim také ráda volím tmavé (teď mám krásnou fialovo-vínovou, ale na těch mini-nehtech je to stejně děs běs)

    OdpovědětVymazat
  5. Barva moc pěkná, ale asi bych si na ni netroufla:-(

    OdpovědětVymazat
  6. Laky od Gabriella Salvete jsou podle mě z drogerie nejlepší..akorát mě mrzí že mají skoro všechny barvy shimmer (ten podle mě sluší více delším nehtů, což já nemám..) A co to je vůbec za lahvičku? Nějaká stará a nebo nová? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím odpovězte někdo :D na tu lahvičku..moc by mě to zajímalo..

      Vymazat
    2. No, kolekce to bude stará, ale měla jsem za to, že má tuhle barvu GS zařazenou i ve stálý nabídce. Teď ale koukám na jejich stránky a není tam, tak nevím...

      Vymazat
  7. Já jsem nikdy tmavší laky nemusela a už vůbec ne modré nebo zelené, ale poslední dobou jim začínám přicházet na chuť a tahla modrá se mi vážně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Nechápu to! V drogerce vybírám, přebírám a nic se mi nelíbí a nic si nevyberu. Potom přijdu na blog a biju se do hlavy, jakýho krasavce jsem nechala v obchodě.. Valím pro něj, tohle je moje must have!!

    OdpovědětVymazat
  9. co tě sejří na krátkých nehtech?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tmavé barvy na dlouhých nehtech jsou akorát pro čarodějnice.

      Vymazat
    2. Tak dlouhý drápy já mít nikdy nebudu, ale na delších ( rozuměj přesahující linii prstu, jako např. na fotkách s BarryM Cyan Blue ) se mi to prostě líbí víc ;)

      Vymazat
  10. Mě tyto tmavě modré odstíny drží už od léta:) teď v nich aspoň nebudu vypadat divně:D jinak na kratších nehtech se mi tmavší laky líbí nejvíce:)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásná barvička, zrovna mám na nehtech podobnou :). Tvoje nehty se mi líbí i krátké, kdybys to nenapsala, možná si ani nevšimnu :D.

    OdpovědětVymazat
  12. Ten jsem měla, byl krásný, ale prostě to nebyla barva pro mě, tak jsem ji poslala dál :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Veľmi sa mi páči ale vždy , keď idem okolo stojanu tak ma niečo zastaví a nechcem si tie veci kúpiť.

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. Je nádherný, že? Miluju ho, ale dost si ho šetřím, protože mám dojem, že to byla limitka. Teda, minimálně jsem ho už delší dobu nikde nepotkala...
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, asi máš pravdu. Měla jsem za to, že ho potkávám v drogerce běžně, ale v přehledu na stránkách GS ho nemají. Tak netuším...

      Vymazat
  15. Nevím, no... Mě se prostě laky se shimmerem nelíbí. Ani na mě, jelikož mám divné nehty, ani na ostatních. Na fotkách se na to kouká krásně, ale mé srdce prostě patří jednoduchým barvám s lesklým finishem. A krátké nehty dorostou cobydup, nehty nejsou vlasy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě je to bohužel přesně obráceně - vlasy rychle, nehty vůbec :D

      Vymazat
    2. Mně zase přijde že mi neroste ani jedno rychle :D

      Vymazat
  16. Krásná modrá, dneska jsem se po ni koukala a nemají ji :(.. ani podobnou.

    OdpovědětVymazat
  17. nemají laky GS nějaký nový lahvičky ?? :)) jinak už jsem taky začala pomalu svoji sbírku podzimních laků rozrůstat :))

    OdpovědětVymazat
  18. Jsi v pořádku??? Proč nepíšeš???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za starost :)
      Jsem, ale mám teď hodně práce a starostí, tak trochu nestíhám. Dneska už ale článek bude ;)

      Vymazat
  19. Tak přesně tenhle lak mám a je naprosto díky barvě úžasnej.
    Zbožňuji modrou.... a tmavé laky:0)

    http://curllygirll.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*