čtvrtek 4. října 2012

BarryM 152 Shocking Pink

Krásný čtvrteční večer :)

Venku je vážně ošklivo - prší, fučí a je tma tmoucí. Tak jsem se rozhodla dát sem příspěvek o rtěnce, která jakýkoliv takový den doslova a do písmene rozsvítí :) A svítit na dálku, to jí jde fakt dobře :D

BarryM 152 Shocking Pink je neonově růžová rtěnka se studeným podtónem. Je řvavá, ostrá a výrazná :) Provokativní a přitom poměrně překvapivě slušivá :)

Konzistence rtěnky je krémová a je opravdu extra dobře pigmentovaná. Je matná, dobře hydratuje a nevysušuje rty. Velmi dobře drží a jen tak ze rtů nezmizí :)

Shocking Pink jsem dostala ve vzorečku k nákupu na mojesminky.cz, kde je také k zakoupení. Jednu neonově růžovou rtěnku už od BarryM mám, Punky Pink a pro ty, které by zajímal rozdíl mezi těmito dvěma barvami, podávám info, že Punky Pink má teplý podtón a Shocking Pink je vyloženě studená s fialovým podtónem. Řvavé jsou ale obě solidně :D

Majitelky žlutých zubů varuju - tenhle odstín rtěnky může barvu zubů zdůraznit. 


Mějte se krásně :)


17 komentářů:

  1. Teda přiznávám, že já bych na tuhle rtěnku asi neměla odvahu :) Mám podobný odstín růžové, jen o něco méně výrazný a už s ním si přijdu hrozně "vidět" :)

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Jako v první chvíli jsem si řekla - a sakra, to je fakt moc :D Ale čím dýl jsem na ní koukala, tím víc se mi líbila :)

      Vymazat
  3. Krasna farba :) popravde, mam rada taketo vyrazne ruze, lebo urcite ponukaju viac moznosti, ako slabsie odtiene. Takto si mozes spravit vyrazne licenie, alebo aj len jemne vklepat ruz na usta a zistat decentnejsiu variantu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná je, ale se svými zuby na ni můžu zapomenout :( koupila jsem si právě podobnou od Rimmelu a nemůžu ji nosit..fňuk..

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasná barvička, jen já na takové nemá odvahu, což je škoda.

    OdpovědětVymazat
  6. wow, tak ta je super..škoda že me by neslušela :(. je na to nějaký fígl..třeba jak se namalovat abych mohla vzít i jinou barvu než červenou nebo hnědo-růžovou?

    OdpovědětVymazat
  7. Kdyby jsi se jí chtěla zbavit, hned beru!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, já mám jen pidi vzorek na dvě tři použití ( otisk do víčka pidizkumavky ), ale na mojesminky ještě jeden kus mají, tuším :)

      Vymazat
  8. Krásna farba:) Bohužiaľ aj moje pomerne biele zuby s takouto farbou vyzerajú žlto...ale doma ju mám na sebe vkuse :D

    OdpovědětVymazat
  9. Možná řvavá, ale úžasná! Takhle v detailu vypadá krásně!

    OdpovědětVymazat
  10. Wow nádherná barva
    http://everybody-love-fashion.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  11. A ne naopak? Studená barva by měla logicky žlutou (teplou) barvu zubů potlačit? Ale ono to spíš bude záležet na celkovém barevném typu, jestliže je člověk teplý typ a namaluje si "studenou" rtěnku, logicky v tom asi bude vypadat blbě se vším všudy, tedy i zuby. Já mám pocit, že by mi slušela a to zuby jak perličky rozhodně nemám.

    OdpovědětVymazat
  12. Tahle barvička mi přišla taky ve vzorečku. Nejprve jsem byla zklamaná, že se trefili do pro mě nejnenositelnějšího odstínu, ale po nějaké době se na rtech zabydlí a opravdu nevypadá tak špatně.
    eleonen

    OdpovědětVymazat
  13. Trochu mi to připomíná Pink nouveau od MAC :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*