úterý 21. srpna 2012

Tagujeme: 5 věcí, které mi usnadňují život

Krásný úterní večer :)

Kdysi dááávno jsem byla označená na nějakém blogu ( možná i dvou, jsem ostuda... ), abych převzala štafetu a napsala, kterých 5 věcí mi usnadňuje život. A protože nemám na nehtech žádný nový lak ( Cyan Blue drží jak přibitý 5. den! ), který bych mohla vyfotit a po pravdě jsem líná smolit něco o vlasech nebo vlasovce, ujímám se té štafety teď :)


1. Mobilní telefon iPhone

Mobil, diář, internet, foťák, to všechno má a to všechno potřebuju. Díky němu jsem s vámi pořád online, můžu odpovídat na dotazy a mazat natvrdlý anonymy :p



2. Auto

Nepotřebovala jsem ho do chvíle, než jsem si ho pořídila. A teď, když ho chvíli nemám, trpím :D Svoboda pohybu, zařídím si, co potřebuju, dopraví mě, kam potřebuju a když je to potřeba, můžu pomoct kamarádkám bez auta. Auto je pro mě rozhodně věcí, která mi usnadňuje život. Je jedno jaké, hlavně když je :) 



3.Sluneční brýle

V létě jsou pro mě naprostou nezbytností. Moje oči trpí, když pálí slunce a já nemám sluneční brýle. Pak mě bolí, slzí a jsou podrážděné tak, že mě roztřeští i hlava. Při slunečných dnech v zimě je totéž. Nobelovku tomu, kdo je vymyslel :D



4. Korektory na kruhy pod očima

Málo spím, hodně koukám do počítače a pořád se rozčiluju :D Kvalitní korektory jsou pro mě doslova must have :) Zakotvila jsem u Dermacol Make-up Cover a Garnier Roll-on Concealer. Oba můžu doporučit :)



5. Facebook

Nejsem jedna z těch, kdo na facebooku tráví 20 hodin denně a statusy mění co pět minut. Přátel tam mám všehovšudy asi 11, ale jsou to přesně ti, o kterých chci vědět, jak se mají. Jsem ráda, že tahle možnost existuje a u klábosení na Facebooku se mi daří ideálně vypnout.



Tak, hotovo :) Babu asi nikomu konkrétnímu předávat nebudu, přeci jen je to už docela stará záležitost a většina blogerek, které znám, už má tenhle Tag za sebou :)

Mějte se krásně :)


22 komentářů:

  1. ahojky..

    Máme to skoro podobně.. mobil potřebuji, brýle jakbysmet, protože trpím alergiemi a teď v létě je to fakt hrůza... akorát to auto bych asi mít nemohla :D jsem zvyklá si všude dojít pěšky a věřím tomu, že kdybych si ho pořídila, tak zlenivým.. :( :D

    Zvu tě na GIVEAWAY http://petulabook.blogspot.cz/2012/08/50-ctenaru-first-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Přemýšlím co asi usnadňuje život mě.. Chmm.. V létě určitě klimatizace, zmrzlina, pak Merlin, gůgl a jo- pračka, sušička, myčka a deštník jsou úžasný vynálezy!:-D

    OdpovědětVymazat
  3. :-) jaj tento tag je moj oblubeny, som rada, ze aj na teba doslo! S autom sa tiez stotoznujem, ale prisla som na to, ze mne ulahcuje zivot az tak velmi, ze vdaka nemu uz omnoho menej citam, pretoze to som zvykla robievat v autobuse :-D. Napadlo ma, ze to vozenie sa (hlavne do a z prace) trochu obmedzim, to citanie a bezduche pozeranie von oknom mi uz normalne zacalo chybat :-D. Uvidime, ako dlho vydrzim, predsa len auto je auto :-).

    Inak, ak by ta zaujimalo mojich 5 tagov je tu: 5 veci, ktore mi ulahcuju zivot :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj.Tak bude se mi tady určitě líbit. Rady o vlasech potřebuji stále víc a víc. Ty věci, které tady prezentuješ potřebuji asi skoro všechny i já..pouze auto u mě stále nějak není oblíbené..řidičák mám ale bojím se řídit, snad se to jednou naučím a dojedu si všude sama..
    (Peg z omlazení :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám radost! :)
      Já měla tříletou pauzu v řízení a po návratu za volant jsem měla strach velikej. Teď už je to v pohodě :)

      Vymazat
  5. Bez mobilu se asi neobejde nikdo :D Podobně jsou na tom korektory :) Pěkný článek!

    monikanov.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záměrně jsem uvedla mobilní telefon iPhone. Nikoliv kvůli značce, ale kvůli multifunkčnosti. Klasický "obyč" telefon už by mi dneska nestačil.
      Add korektory - znám spoustu žen v mém okolí, které je nepoužívají. Buď je nepotřebují, nebo nevyhledávají.

      Vymazat
  6. no jooo, facebook, na ten jsem zapomnela :D

    P.S. Nerozciluj se:-) Myslim, ze by k zalozeni blogu meli dat povinne nejakou antistresovou masaz, nebo tak neco....moc rada bych toho vyuzila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na blogu se díkybohu prakticky nerozčiluju, to spíš v práci :) Ale masáž bych brala taky! :D

      Vymazat
  7. Musela jsem se pousmát nad tím "nejsem z těch, co mění statusy každých 5 minut". Není to teda co pět minut, ale stejně mezi mými přáteli vedeš, přijdu tam a mám pod sebou 5x tebe :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Jednoduché a stručné :) Tak to má být! Bez telefonu ani ránu :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tvůj názor na facebook se mi moc líbí :). Můj kamarád to taky takhle chtěl udělat, založil si nový profil a dal si tam pouze lidi, které dobře zná, ale potom stejně do toho zase spadl a přidal si kde koho. Taky mám někdy chutě si udělat nový profil a mít tam jenom ty důležité. Docela jsi mně teď nakopla to udělat :D.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tak, ten Facebook taky řeším jenom okrajově, ale v největším boomu jsem měla snad osmset přátel - trapas :)))
    ~ The Diary Of Pie Rette ~

    OdpovědětVymazat
  11. Iví a ty nepracuješ? Nebo jak to že můžeš být pořád na blogu a facebooku? Díky za odpověď :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pracuju :) Já pracuju asi 14 hodin denně :D Příspěvky mám buď připravené nebo je píšu doma, v práci jen výjimečně. Na komenty reaguju z mobilu ve volnějších chvilkách. A na fcb jsem taky prostřednictvím mobilu a mobilní aplikace ;)

      Vymazat
  12. Já nechápu lidi, kteří mají na fbc třeba 100, 200, 300,... přátel.
    Stejně to nejsou opravdoví přátelé, nevídají se s nimi, atd.

    Ještě otázečka: Používáš oba tyto korektory pod oči? Mám ten Dermacol a chtěla bych zkusit i Garnier.

    Děkuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Používám oba, ale ne najednou. Dermacol když jsem opálenější, je tmavší a Garnier v mých bledých časech :D

      Vymazat
  13. Já teda na FB mám asi 150 přátel. Samozřejmě, že to nejsou ti "opravdoví" přátelé. Ale já to beru jako skvělý způsob, jak se dostat k lidem se kterými normálně nejsem ve styku. Spolužáci ze základky, střední atd. (výborný třeba na školní srazy). Pro přátele se kterýma se normálně vídám žádnej FB nepotřebuju :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Jo jo, bez FB taky nemůžu být, ale hlavně kvůli pracovním věcem a škole. Jinak bych se bez něj obešla. A na korektorech jsem totálně závislá =D

    http://anesagill.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*