čtvrtek 9. srpna 2012

Gabriella Salvete 135

Krásné čtvrteční dopoledne :)

Mám za sebou další návštěvu zubaře, půl tváře necítím, jíst nemůžu, pít taky moc nejde :D, tak jsem se rozhodla, že využiju volnou chvilku a napíšu článek, který jsem chtěla psát až odpoledne :)

Gabriella Salvete 135 je nádherný tmavý lahvově zelený lak, který obsahuje světle zelené střípky a velmi drobný stříbrný shimmer. Je hodně podobný laku China Glaze Emerald Fitzgerald, ale jak se mi nelíbil ChG, GS se mi líbí moc! :) Moc děkuju Peťce, že mi ho sehnala, byl poslední a čekal na mě! :D

Kryje ve dvou vrstvách, schne rychle a jak je u GS laků dobrým zvykem, skvěle drží. Patří k té starší kolekci laků, ale v malých zastrčených drogerkách určitě ještě někde bude :) 





Mějte se krásně :)

12 komentářů:

  1. mám takový pocit, že jsem na něj předevčírem koukala ve výprodeji v hypáči v rossmanu za 20 korun a nelíbil se mi..:D ale tobě sluší, máš na ty tmavé laky ideální nehty..:)

    OdpovědětVymazat
  2. na dovolené u Mácháče se mi líbil podobný, byl černý se střípkama.. tak jsem poprosila přítele, aby mi ho koupil, když jel na nákup.. jenže mi přivezl právě tenhle :D je moc hezký, jen nemám zrovna moc ráda zelenou, takže jsem ho zatím měla jen jednou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, to je když pošleš chlapa kupovat kosmetiku, nevíš, že jsou barvoslepí :-D
      Aneta

      Vymazat
  3. Dnes jsem ho viděla v Tetě. Poslední kus od GS. :D Mě se ale nelíbil, takže jsem jim ho tam nechala, přitom na tvých nehtech vypadá moc pěkně. ;)
    Mimochodem si vybavuju, že když jsem byla malá holka a přála jsem si první lak, měl to být tento tmavě zelený. Mmm, teď už ho nechci..:D

    OdpovědětVymazat
  4. Nadherna tmava zelena, krasa :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,prosím,podívej se na email.

    OdpovědětVymazat
  6. Dalsi krasny zeleny lak od GS, ktery se uz neprodava? No parada, nechapu, proc rusi zeleny. Třeba takovy ten zabickovy mi prijde dost unikatni, zadny podobny jsem neobejvila:/ Ale aspon CHG mam, i kdyz tenhle je o chlup hezci:-) -A.

    OdpovědětVymazat
  7. Hodně zajímavá barva a musím říct, že mě hodně zaujal..třeba ho ještě seženu :) Moc chválím lakování..tvůj blog je prostě jednička :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mi připadá strašně podobný 139, který mám, nejdřív jsem myslela, že je to on. Ale vážné úplně podobný. Takový stromečkový vánoční.
    Aneta

    OdpovědětVymazat
  9. omg,, ty maš tak nádherné nehty a ruce,, to je neuvěřitelné!! miluju =) <3 ******

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*