pátek 3. srpna 2012

Duchaprázdní anonymové...

Krásný páteční večer :)

O anonymech se toho napsalo už hodně a každý, kdo někdy blogoval, je zná. Zlomyslní, nudící se hlupáci, kteří nemají na práci nic jiného, než se nám snažit zkazit den.



Nevím, co je k tomu vede, ale podle mě to takový člověk prostě nemá úplně v hlavě v pořádku. Chodí vytrvale na blog, který se jim vůbec nelíbí ( je to hnusný, nechutný a pod. ) a denně mu věnují spoustu času. To přece nedává smysl :D Nemyslím si, že je takové chování normální a v podstatě je mi jich líto. Kolik musí být v člověku hořkosti, že jí musí posílat dál...

Samozřejmě důležitá věc - abych nekřivdila všem anonymům - pokud nemáte založený profil a nic jiného, než zvolit  "Anonymní", vám nezbývá, není důvod se zdráhat to udělat. Nevadí mi anonymové, vadí mi zlomyslní anonymové. 

A co píše zlomyslný anonym? V podstatě uráží, nevybíravým způsobem kritizuje, snaží se "rozdávat" špatnou náladu. A to na mém blogu nemá co dělat ;)

Máte chuť něco zkritizovat? Prosím, máte tady k tomu prostor. Není vaší povinností pouze chválit. Nicméně jedno pravidlo se zavedlo a budu na něm trvat - kritizujte si, jak chcete, ale slušně. Neslušné, sprosté a urážlivé anonymní komentáře se budou bez pardonu mazat. 

Budiž to informací pro ty anonymní šmejdy, kteří něco takového plánují udělat.

Krásný zbytek večera ;)


41 komentářů:

  1. Souhlasim s tebou, takovi lidi to fakt nemaji v hlave v poradku. Ted jsem treba komentovala na protivne blondyne na topicu o kradeni fotek blogerek a neuvedomila jsem si,ze tam nechodi jen prijemni lide no a pouzila jsem svuj nick. samozrejme nektere zakomplexovane anonymy nezajimalo tema a kdo k tomu ma co rict,ale jak se do me bezduvodne navazet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, na Blondýně se to jimi jenom hemží...

      Vymazat
    2. Bohuzel..ja fakt nechapu, proc nekteri maji potrebu byt hnusni za kazdou cenu, zavidet, delat osobni utokya pritom se zbabele schovavat za Anonymni nick. Je to ubohe, co vic na to rict..

      Vymazat
  2. Osobně mi přijde, že to musí být schizofrenní anonymové. Například nedávno Péťa u jednoho příspěvku zrušila schválení a hned se tam objevili anonymové. To znamená, že před tím vložili nějaký pěkný komentář, jinak by nezjistili, že kontrola je zrušená. Nevim, nechápu to, asi mám na to příliš plnou hlavu mozku, co funguje, jak má :D

    OdpovědětVymazat
  3. Mě by spíš občas zajímalo, kdo to je...když se tak koukám kolem sebe na lidi, tak mi přijdou celkem normální a děsí mě, že pak jde někdo na net a pak anonymitou začně psát takové kraviny. Fakt bych je někdy chtěla potkat ve skutečnosti, jaký jsou, kdo to je, jestli jsou to třeba vysokoškoláci...občas by mě to zajímalo, kdo se pod nima skrývá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi šťastná žena a asi nejezdíš pražskou MHD:-D

      Vymazat
    2. Já jsem ztratila iluze, lidi jsou svině. A nejvíc ty, do kterých by si to ani neřekla.

      Vymazat
    3. Přesně. Však i psychopatičtí vrazi nebo ti co týrají své ženy pak slyšíte od okolí nejčasteji větu: ale to byl takový vzdělaný a slušný člověk, to není možné, do toho bychom to nikdy neřekli.. Tak asi tak.

      Vymazat
    4. Přidávám se k Dejničce :-D Když se dívám kolem sebe, tak si lidí radši ani moc nevšímám :DDDD
      Míša

      Vymazat
  4. To mě taky, ale na přiznání ty správný "koule" žádnej z anonymů nemá :D

    OdpovědětVymazat
  5. stejně to jsou jen holky, tak třeba proto .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasná věc, proto jsou "koule" v uvozovkách :D

      Vymazat
    2. třeba to sledujou i nějaký přeoperovaný transvestitky :D dobře nebudeme zacházet do detailů :D

      Vymazat
  6. Jsou to jenom lidi, kteří jsou znuděný svým vlastním životem nebo maj samy potíží dost a nikdo jim nechce pomoc, tak si pomáháj tím, že se snaží do nepříjemné situace dostat i někoho jiného =/. To si teda aspoň myslím :D.

    OdpovědětVymazat
  7. sakra sakra...asi nemam dostatocne popularny blog, lebo ja som este ani jeden zlomyselny anonym nemala...:( robim nieco zle? :( :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jako uprimne mi prijde,ze hlavne lidi v cechach jsou takhle hnusni a zlomyslni. ja jsem *musim zatukat* teda zatim taky zadny hnusny komentar jeste nemela,ale taky vetsina mych ctenarek je ze zahranici a jen hrstka z Cech/Slovenska

      Vymazat
    2. No jo, ale když u tebe fakt není co kritizovat- nemaj chudáci vůbec čeho by se chytli:-D

      Vymazat
    3. Baby, ja mam vystudovanu psychologiu a najlepsie to vysvetluje Gustav LeBon vo svojej knizke Psychologia davu..istu dobu ma to dost zaujimalo, ked som so svojim ex frajerom bola na futbalovom zapase a uplne som cumela, co tam inak inteligentni ludia stvarali. Ak ma clovek zarucenu anonymitu (co v dave ma) a je chraneny skupinou, tak robi veci, na co by si sam nikdy netrufol - vid demonstracie, koncerty, futbalove zapasy :) neviem si predstavit, zeby niekto na ulici zacal sam tancovat, keby videl niekoho hrat na gitare :) ale ked to robi 20000 ludi okolo neho - bez problemov :) to iste sa tyka tohto komentovania...niekto niekomu bez objektivnych pricin lezie na nervy a tak ro riesi nenavistnym anonymom. Sak co by sme nevynadali niekomu, ze sa moc chichuna vo videu, alebo ze ma krive zuby, alebo ze ma blondave vlasy...:/

      Vymazat
  8. Me spis fascinuje, ze ty lidi vubec napadne neco takoveho vypustit z klavesnice. Me by proste v zivote nenapadlo nekomu kritizovat treba krive nohy (viz Czech Chicks) - co s tim ma clovek jako delat, ze mu takovy narostly :D Podle me je to bohuzel v lidech. Tyhle pristupy "vsechno spatne, vsichni mi ublizujou" nikdy nepochopim...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo kritizovat věci, co člověk nezmění je nepochopitelný. Dokážu zkritizovat třeba líčení či outfit, pokud se mi nelíbí, nějak to k sobě nepasuje a tak. Jenže to taky zdůvodním, popřípadě napíšu, co bych na tom osobně změnila. A hlavně se vždy slušně podepíši, protože si za svým názorem stojím a nevadí mi ho veřejně prezentovat! :)

      Vymazat
  9. To jsou prostě trollové... A po celém internetu jich běhá opravdu hodně... I na diskusních webech se to jimi jen hemží... A jak už tu někdo psal, taky mě docela děsí představa, že někteří z těch docela normálně vypadajících lidí si po práci sedne k počítači a začne urážet všechny (a většinou celkem hloupým způsobem...).
    A jak už jsem psala u jednoho z podobných příspěvků o zlých anonymech (nevím teď, na jakém blogu to bylo), nejlepší je tyhle komentáře ignorovat úplně, ale to je hodně těžké... Ale pokud na ně někdo reaguje, jsou v sedmém nebi, že se mohou hádat, urážet...
    Každopádně to musí být nějaká psychická porucha. Nerada bych sebe brala jako vzorek "normální" populace (:D), ale v životě by mě nenapadlo něco takového dělat... Jejda, nějak jsem se rozepsala.:))

    OdpovědětVymazat
  10. Jeden se o něco snaží, druhý to pomluví aby se to i ostatním nelíbilo. Pomluvené blogy čtu nejraději. Blogujte a blogujte jste úžasné. Ráda si počtu. Zuzana

    OdpovědětVymazat
  11. Na téma trollingu jsem před časem četla zajímavý článek. Trollové jsou podle autora rozděleni do 18 kategorií :-D Hlavními z nich jsou lidé, kteří nudí a prochází diskuse za účelem vyvolání hádky, další jsou lidé, kteří bazírují na pravopisu, další se snaží dokázat si, že za všech okolností mají pravdu, jiní provokují za účelem poškození komunity na stránkách nebo obecně pomlouvají něco nebo někoho apod.

    http://www.smosh.com/smosh-pit/articles/18-types-of-internet-trolls

    OdpovědětVymazat
  12. Mě nevadí anonymové ani běžní přispěvatelé kteří mi píší i negativní komentáře. pokud má někdo jiný vkus, tak to respektuji a ráda se i nechám poučit, že takhle ne.

    Pokud mi někdo napíše, že jsem tlustá, tak z toho mám tak akorát srandu. Tedy to taky neberu negativně.

    Ale osobní útoky proložené vulgarismy mi přijdou vrcholně nevkusné a ze zkušenosti vím, že i když se snažím tomuto člověku naznačit, že je mimo, jen ho to vyprovokuje k ještě horším výrokům.

    KDYŽ to pak člověk smaže, protoze si nechce nechat zasirat blog (je mi trapne takove vykriky cist i u ostatnich), tak se dozvim, ze tedy na tom urcite neco pravdy bude, že..

    Takže i když nerada, jsem z tohoto duvodu zavedla schvalovani prispevku, protoze nechci vsem anonymnim komentujim znemoznit zanechani vzkazu.

    Na blogu mam jasne psany email, ale anonym se vyziva ve verejnych urazkach, cim vice lidi to uvidi,tim lepe! Oni nemaji zajem si nechat cokoliv vysvetlit, objasnit. Jen urazet a pachat skodu..

    Koho zajima, jestli mam upravene to a to? Navic kdo v dnešní době nemá? Přisivaji se usi, upravuji vicka, vyhlazuji jizvy, odstranuji pigmentove skvrny.

    Beru jakoukoliv kritiku, ale slušně podanou. A nemàm blog proto, abych musela sedet cely den u pocitace, jestli ma tam nejaky mentalne retardovany jedinec zas neudela ostudu. Tedy schvalovaní komentaru, i kdyz jsem to zavedla velmi nerada a urcite me nekdo narkne, ze nesnesu kritiku :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ženo, ty ses rozjela :D Ale jako souhlas do puntíku :)
      O moderování komentů už uvažuju tááák dlouho, ale jsem tááák líná je pak odklikávat :D

      Vymazat
    2. Spíš naštvala a to fest, protože jsem to moderovàní komentářu nechtěla..

      A sranda je, že jsem zatim propustila 100% vzkazů, ten anonym se zrovna odmlčel :-D

      Vymazat
    3. Klasika ;) A nebo je to fakt někdo, kdo si zmapuje situaci kladným komentem a pak spustí ten hnus. Docela mě štve, že se nedá zjistit IP adresa ( teda ona by se možná dala, ale já nevim jak :D ), to bychom se možná ještě divily...

      Vymazat
    4. Já bych se ani nedivila, navíc vím kdo mi to tam píše :-(

      Jinak ,,cizí" anonymové mě zatím moc neprudí a když, tak se spíš divím, proč mi teda na ten blog lezou :-D

      Taky nepisu na vegetariany, ze maji jist maso :-D

      Vymazat
    5. Na Blogeru nejde zjistit IP komentujícího? Na Wordpressu to jde, máme je u všech komentujících...
      Sice máme blog jenom krátkou dobu, ale už se nám pár anonymů taky ohlásilo. Většinou je schvalujeme a patřičně okomentujeme nazpět. Většinou jsou to totiž zcela scestné myšlenky nějakého šílence bez hlavy a paty či jiného smyslu, kritiku na svoje nohy jsem zatím obdržela jen jednou :))
      Verunka

      Vymazat
  13. Mně je anonymů líto :-D Jsou to chudáci, buď zakomplexovaní, co si honí ego takovýma komentářeme, nebo neoblíbení, kteří se mstí... anebo jen mají tak strašně nudný život, že závidí těm, kteří svůj život žijí a ne jen přežívají ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Mně přijde, že většina těch anonymů jsou nějaké zakomplexované puberťačky, které mají pocit, že sežraly všechnu moudrost světa. Případně lidi, kteří zamrzli na jejich úrovni. První skupina z toho dost možná vyroste, druhé je mi líto. Jinak i kdyby se u komentářů dala zjistit IP adresa, tak je to informace víceménně k ničemu...

    OdpovědětVymazat
  15. Zatim si to neumim predstavit jak je to neprijemne, muj spam je viagra, cialis, escort a novy software, ktery pry nutne potrebuju, obcas hypoteky za neuveritelne vyhodne procento. Ale od zivych zakernaku jsme jeste nic nedostala. Ja tomu taky nerozumim, hlavne nevim jake jsou ocekavani takoveho cloveka, co z toho ma. Nekdy bys mela vybrat anonymni perly a uverejnit ty hruzy.

    OdpovědětVymazat
  16. Mně přijde, že nejvíc se anonymové schází na blozích úspěšných a naprosto nekonfliktních blogerek...nechápu komu může vadit Peťka, trb, Czech Chicks, Plum nebo ty...

    OdpovědětVymazat
  17. Teda a to já jsem si myslela, že Labradoora, ať už na blogu, facebooku nebo omlazení je natolik nekonfliktní osoba, že nemůže žádné hatery mít. To teda čůčím. A ti hateři jsou ve finále největší fanoušci (tolik úsilí každý den bedlivě sledovat všechny články) a velmi se podílí na zvyšování sledovanosti vašich blogů :DDD
    Hezký den, Míša.

    OdpovědětVymazat
  18. Promiň, že k tobě mám zas připomínky, nechci být jak ostatní anonymové, ale nemůžu si pomoct a jsem rýpalka :(,
    koukala jsem, že na aukru nabízíš ChG Fuchsia Fanatic, chtěla jsem ji od tebe koupit, ale odradilo mě, že zas píšeš že je lak nový nepoužitý a přitom tenhle měla taky půjčený Petra Lovely Hair a i ho měla nalakovaný.
    Pořád si řikám, že to asi neděláš schválně, ale prostě mi to vadí, že to není poprvý, co píšeš že je lak nepoužitý a přitom používaný je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neprodávám ho sobě, prodávám ho kolegyňce. Já bych fuchsiovej lak nikdy neprodala. Jí se víc líbí Fuchsia od BarryM, kterj už má. Lak je naprosto novej a netknutej.
      Je zajímavý, pod jakým drobnohledem jsem a jak se okamžitě dělají závěry o podvodech.
      Jediný, kde jsem se pletla, byla Gothic Lolita, u který jsem zapomněla, že byla u Petry a to jsem taky přiznala.
      Ne, nekupuj si ho ode mě. Díky.

      Vymazat
  19. Omlouvám se za mé rychlé a mylné závěry, už se to nebude opakovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem dneska zabrousila na tvůj blog a tak jsem se "dolustrovala" až sem :) Upřímně si vůbec nedokážu představit, že by na tebe byl někdo tak hnusnej a moc mě to za tebe mrzí, protože tě znám z jednoho diskuzního fóra a působíš na mě velmi mile, sympaticky a hlavně nekonfliktně. To jsem ti jen chtěla říct, jdu "lustrovat" dál, úplně jsem se do tvého blogu zažrala :) B.

      Vymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*