středa 29. srpna 2012

BarryM Racing Green

Krásný středeční večer :)

Zelené laky jsem nikdy nemusela. Nelíbily se mi ani světle zelené, ani tmavě zelené, prostě zelená na moje nehty nesměla. Ani nevím, kdy to přišlo, ale najednou se mi zelené laky líbí a nějak podezřele se mi doma začínají kupit :D

BarryM Racing Green je tmavě zelený lak se světle zeleným a tyrkysovým droboučkým shimmerem. I když ona je ta barva tak trochu záhadou. V lahvičce je to tmavý lahvově zelený lak. Při lakování se z tmavě zeleného stane tmavě tyrkysový, míchanice modré a zelené. Shimmer není ve finále tak výrazný jako je v lahvičce. Nakonec se mi tenhle lak strašně líbí :)

Lakuje se perfektně, stačily dvě vrstvy a na nehtech bez chybičky vydržel 4 dny. Prostě paráda :) Ve skutečnosti je trochu víc zelený, než na fotkách, ale ať jsem dělala, co jsem dělala, ta zelená se prostě pořád schovávala :)

Koupeno na mojesminky.cz






Mějte se krásně :)

18 komentářů:

  1. Veľmi zaujímavý odtieň,ale krásny

    OdpovědětVymazat
  2. Tak asi ty fotky barevně neodpovídaj jak říkáš, že je zelenější, ale teda tahle barvička je náááádherná !
    a jinak je to fakt asi o zvyku. Jak jsem už řekla, nesnesla jsem na nehtech nic výraznýho a teď mám Poptastic od CC a je to labůžo ! :D

    Michell

    OdpovědětVymazat
  3. Já taky moc nemusím zelené laky, kromě světlých mint. Tohle ale není taková ta tipická zelená, vypadá hezky :). Třeba taky samýma roupama nebudu vědět co, až přinesu domu zelený lak :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Zelenou taky nemusím. Na nehtech ani jinde, ale tenhle lak vypadá opravdu moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Barva jaká ti vyšla na fotkách vypadá krásně. Taky jsem si říkala, že zelený lak nikdy mít nebudu, ale pak se mi začala líbit petrolejová barva, takže mám modro-zelený laky dost a teď i tmavě zelený. Pak zeleno-modrý do tyrkysova, úplně světle zelenou jsem ještě neprolomila.
    Ještě to mám s oranžovou, tu si ale fakt na nehty nikdy nedám :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Páni, ten je luxusní! Já ho ještě nikdy neměla na nehtech a přitom takový fešák :-O Budu to muset napravit ;) Díky moc :-*

    OdpovědětVymazat
  7. Vyzerá super na jeseň sa mi úplne páči!

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. Aspoň přes to není Polka Dot...

    OdpovědětVymazat
  9. Hmm, presne takove chci ulovit kalhoty, to by je lak krasne doplnil :D.
    A sedne ti pekne k odstinu kuze ;).

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá parádně, já teda zelený nemusím doteď a to samý mám s modrýma. Možná to chce čas jako u tebe ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Taky ho mám :) je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  12. Krásná barva:) Adéla

    OdpovědětVymazat
  13. Když to není fééééér! Tobě prostě sluší všechno! ;-) Já poslední dobou nějak moc podezřele lakuju růžovou, a to jsem ji taky nikdy nemusela. Nechápu, co se se mnou děje?! :-D Racing Green se mi líbí velice. Dlouho jsem ze šminek neobjednávala, tak třeba pořídím jestli je skladem.

    OdpovědětVymazat
  14. Nádherná zelená,zdá se mi ideální na podzim :)

    OdpovědětVymazat
  15. Podla mna sa ti velmi pacia, lebo sa tajne tesis uz teraz na Vianoce :D :D. Ale nie, podla mna su zelene laky proste podarene v poslednej dobe... Je to aj farba, ktora sa vie dost dobre pokaslat, tak sa necudujem, ze mame okolo seba aj tolko nepodarkov (este stale mam husiu kozu zo zeleneho laku, co mamka doniesla minuly mesiac od Vietnamcov) :-). Ale BarryM to zjavne opat vyslo ;-).

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*