čtvrtek 14. dubna 2016

Annabelle Minerals - úžasné minerální make-upy a korektor

Krásné čtvrteční dopoledne :)

Před pár týdny mi přišla nabídka na testování minerálních make-upů Annabelle Minerals. Měla jsem hroznou radost, protože sypké a ještě k tomu minerální make-upy mám opravdu ráda, mnohem víc, než tekuté. Mým prvním byl Essence ( to už je asi miliarda let ), ten tedy nebyl minerální a pak e.l.f., který, jak je u něj zvykem, buď skvělé produkty ruší nebo je náš "výborný" český e-shop nemá v nabídce, příp. naskladněno. No, prostě jsem měla radost a těšila se na balíček sypkých krasavců. Vybrala jsem si tři a přišlo jich 9 a tři štětce :D Asi tušíte, jaká radost zavládla v jednom malém kosmetickém doupátku :D Takže jsem se poctivě vrhla na testování a tedy máte moje resumé ;)


V první řadě musím vychválit balení - je pevné, víčko dobře těsní a co mě opravdu nadchlo, je systém zavírání otvůrků pro vysypávání pudru. Pootočením kolečka na úrovni hrdla dózičky otevřete otvůrky, vysypete potřebné množství do víčka a otočením do výchozí polohy se zase uzavřou. Naprosto jednoduchý a naprosto geniální. Nesnášela jsem, jak se mi u jiných značek vždycky vysypal celý obsah skrz víčka ven a při otevření se to sypalo všude kolem. Za to má Annabelle Minerals palec nahoru :) Trochu nevýhodou je černé víčko, na kterém je vidět každý otisk, ale to budiž odpuštěno. Také stojí za zmínku, že výrobky Annabelle Minerals se skládájí pouze ze 4 přírodních složek, obsahují přírodní UV filtr a nejsou testované na zvířatech. Mají neskutečnou škálu odstínů a jejich podtónů pro pleť růžovou, žlutou, béžovou, olivovou, neutrální, takže si vybere opravdu každý. Kromě make-upu a korektoru nabízí značka Annabelle Minerals také sypké minerální oční stíny v nádherných barvách :) A teď už k samotným make-upům a korektoru. 




Minerální make-upy

V nabídce Annabelle Minerals jsou make-upy krycí. matující a rozjasňující. Já jsem měla tu skvělou možnost vyzkoušet všechny tři.

Krycí make-up má opravdu poměrně slušné krytí a nedělá ostudu svému názvu. Řekla bych tak vyšší střední možná i vysoké, záleží na množství a zapracování. Jeho konzistence je hrozně zajímavá. Ačkoliv je sypký, stejně jako jeho kolegové, na pleti se změní v krémovo-pudrový. Jako jediný ho doporučuju opravdu dobře zapracovat, aby si na pleti vzhledem ke konzistenci dobře sedl. Doporučen mi byl Beauty Blender jako ideální nanášedlo :) Testovala jsem ho 3 týdny a ani náznakem neucpává póry, nezpůsobuje černé tečky, nevysušuje a nijak pleť nedráždí. 

Matující make-up má krytí nižší, stále bych ho zařadila mezi střední. Je opravdu matující, sedí tam, kam ho nanesete a nikam neputuje. Nevysušuje a nedráždí. Pro milovnice matné pleti a majitelky pleti bez výrazných problémů je to perfektní volba :) Pro jeho nanesení postačí flat top nebo jakýkoliv pudrový štětec.

Rozjasňující make-up je můj favorit, miláček a každodenní kamarád :) Miluju rozjasněnou pleť, málo spím a ráno potřebuju pleť trochu rozzářit. Tenhle make-up splňuje všechno, co jsem kdy od make-upu chtěla. Jeho krytí je nižší střední, spíš sjednotí a opravdu prozáří. Obsahuje velmi jemný shimmer, který dodá pleti nádherný jas, ale neudělá z vás žádnou diskokouli nebo mastný papír od sekané. Mám několik barevných podtónů pro odstín Fairest a absolutně jsem si zamilovala Sunny Fairest, to je pro moji světlou pleť se žlutým podtónem pecka a rozhodně postupně nakoupím tmavší odstín ve stejném postónu i na léto.

Tipy pro použití make-upů: 

Pokud chcete vysoké krytí, ale zároveň rozzářit pleť, vůbec se nebojte make-upy míchat. Já to tak udělala několikrát, když jsem je testovala a dá se tímto způsobem namíchat přesně takový make-up, jaký zrovna v danou chvíli nebo období potřebujete. Paráda :) Nutno ještě poznamenat, že make-upy neoxidují a svoji barvu si drží celý den.

Rozjasňující make-up používám i jako tělový oční stín k lince, vlastně teď nepoužívám nic jiného :D Oči mi nedráží a to je mám hodně citlivé, nesráží se na víčku a perfektně drží.

Korektor - odstín Medium

Korektor jsem si vybrala proto, že celý život bojuju s tmavšíma kruhama pod očima a pořád hledám něco co je opravdu dobře zakryje. Ačkoliv jsem bledule, vzala jsem odstín Medium, protože Light je opravdu bílý. I tak je na mě Medium hodně světlý, pod očima působí prakticky bíle. Má lehký žlutý podtón, což je na tmavé kruhy fajn, ale na mě je strašně světlý. Kryje opravdu dobře, perfektně si na pleť sedne a drží, ale pro mě bude k použití tento odstín fakt jen v nejhlubší zimě :D 

Štětce Annabelle Minerals

Pro testování jsem obdržela tři štětce - rovně střižený flat top, štětec na korektor a štětec na make-up. Štetiny jsou syntetické a ultrajemné a štětce jsou celé zpracované z hypoalergenních materiálů. 



Flat Top štětec miluju a používám ho denně. Krásně s ním make-up vtlačíte do pleti a rozetřete. Je opravdu jemný, hodně hustý a perfektně zpracovaný.

Štětec na korektor je plochý, úzký, díky čemuž je přesnější. Korektor se s ním nanáší dobře, doporučuju ho pak ale ještě dozapracovat flat top štětcem.

Štětec na make-up je také plochý, větší než ten korektorový a slouží k nanesení make-upu na hůř přístupná místa ( kořen nosu, strany nosu ). I u nej jde spíš to, že dostane produkt tam, kam potřebujete, doporučuju ho pak ještě dodatečně zapracovat flat topem. Nebo třeba houbičkou. 

Tak, to je asi všechno, co mě k těmto výrobkům napadá. Rozhodně doporučuju je vyzkoušet, cena je rozumná, kvalita vysoká a myslím, že si vybere opravdu každý. Objednávat můžete na www.eshopannabelle.com :) 

Mějte se krásně :)

11 komentářů:

  1. Já bych je moc ráda vyzkoušela, ale docela mě štve to vysoké poštovné.

    OdpovědětVymazat
  2. Chtěla jsem si od nich objednat, ale neměli skladem štětec ani makeup, co jsem chtěla. Navíc mě dost odradila ta polština na webu. Takže jsem ušetřila. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujal mě kabuki štětec a makeup :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nalomilas me, ale to postovne nedam, 125,- pri platbe predem je extremne prepalene.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky už jsem se na tuhle značku koukala, ale vysoké poštovné mě také odradilo...
    Kriss

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si momentálně objednala minerální make-up od elfu, bude to můj první minerální make-up tak jsem na něj moc zvědavá :). Doteď jsem používala tekuté make-upy, ale nepasují mi. Přemýšlela jsem nad LilyLolo, ale nechtěla jsem dát tolik peněz, pokud bych zjistila že mi ani minerální nepasují. Tak uvidím co ten elf :).

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě nikdy se mi nepodařilo koupit dobrý odstín pudru, takže jsem to vzdala.

    OdpovědětVymazat
  9. Štětce vypadají úplně přesně jako Everyday minerals. Náhoda? Takže ač by mě dle recenze lákalo si něco objednat, po tom co jsem mrkla na stránky, mě odradila cena a polština :/

    OdpovědětVymazat
  10. Ivu tak ted jsi me nalakala!:)Ackoliv mam doma mnou vyrobeny min.make up porad to neni ono ale nechtelo se mi ted davat majlant za liliylolo apod.. Tak jsem si objednala zde,doufam ze mi sednou a fakt se tesim.Vzala jsem si jrn vzorecky,dva odstiny a i korektor :)Postovne 88 kc mi neprislo moc na to ze to je z polska tak uvidime :) dekuju za tip!

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*