středa 1. dubna 2015

OPI Nail Envy Original

Krásný středeční večer :)

Poslední dva roky moje nehty z nějakého důvodu stagnují. Nerostou, "rychlost" růstu je 1 mm za měsíc a to, co vyroste, je k pláči - měkké, tenké a když už vyrostly, tak se zatrhly. Výživ, zpevňovačů a dalších patlátek jsem vyzkoušela bez přehánění desítky. Je to k pláči. Teda bylo :)

OPI Nail Envy Original je legendární zpevňovač od OPI. Jen málokdo, kdo se kolem nehtů pohybuje, ho nezná :) A legendární není ani tak kvůli tomu, že je od profláknuté značky, ale především proto, že ve většině případů fakt funguje :) Projela jsem asi milion swatchů, než jsem se rozhodla ho pořídit. Stojí trochu víc peněz, ale je ho pořádná lahvička a po přečtení článku pochopíte, že není třeba litovat jediné koruny :)




Nail Envy Original je na nehtech průhledný, v lahvičce zakalený a s nádechem do béžova. Na nehtech je nádech znát až po třetí vrstvě, ale pořád je to jen nádech, v podstatě je stále transparentní. 

Nail Envy Original obsahuje pšeničný protein, kalcium a formaldehyd. Bála jsem se pálení nehtů, jak je tomu dobrým zvykem u zpevňovače od Four Seasons, ale žádné pálení se nekonalo a to ani při více vrstvách. Paráda :)




Doporučená aplikace zpevňovače Nail Envy je tato - první den naneste dvě vrstvy. Poté každý další den po jedné vrstvě a 7. den odlakujte regeneračním odlakovačem. A zase opakujte, dokud nebudou nehty dle vašich představ. I pak můžete používat Nail Envy jako podlak a nebo běžnou výživu. 




Při první vrstvě schne Nail Envy rychle, při druhé a další vrstvě tomu chce nechat chvíli času. Já si obvykle nalakuju nehty při koukání na telku a když půl hoďky nedělám, je to ideální :)




No a teď k těm výsledkům - bez přehánění říkám, že tak pevné nehty jsem nikdy neměla. NIKDY! Jsou mnohem méně ohebné, ale stále pružné natolik, aby se nelámaly. Je to znát i na odrostlé části nehtu, která je i mnohem bělejší - silnější. A nejen, že jsou silnější, ale také rychleji rostou. Mně asi nikdy neporostou tak, že bych je musela co týden zkracovat, ale z 1 mm za měsíc je to zcela určitě 1 mm za dva týdny. OPI Nail Envy nanáším poslední tři týdny pravidelně a svědomitě, používám ho podle návodu, ale i jako podklad. Zvládne funkci podkladu i při třech vrstvách a přesto neudělá bubliny na laku. Nehledě na to, že s Nail Envy mi lak drží jako přibitý. 

Takže vás asi po tom všem nepřekvapí, že OPI Nail Envy už nedám z ruky, že je to můj nehto-objev roku 2015 a pochybuju, že ho z tohoto postu něco sesadí :) Vřele ho doporučuju všem nešťastnicím s měkkými a problémovými nehtami a držím pěsti, abyste z něj byly stejně nadšené jako já :)

OPI Nail Envy koupíte např. na www.modelaznehtu.cz

Mějte se krásně :)

8 komentářů:

  1. děkuji za příspěvek - mám stejný problém s nehty jako ty a po Envy již nějaký čas pokukuji, ale na parfums zatím neměli Original, jen ty další druhy; kdysi jsem na něj viděla od mé oblíbené youtuberky shodně pozitivní komentář právě na Original (což zdůrazňovala). Díky za info, kde se dá sehnat - jdu do něho

    OdpovědětVymazat
  2. Máš nehty moc pěkně :) Já mám teda nehty dost pevné, ale kdyby byl problém tak bych určitě Opíka vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, moc nerozumím tomu složení. Uvádíš tam formaldehyd jako pozitivum. Na druhou stranu se všude píše jak je karcinogenní a jak bychom měli používat kosmetiku, která ho neobsahuje.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, ted jsi mne dostala. Zrovna me dochazi muj zpevnovac a premyslela jsem jaky poridim. Pristi tyden jsem v nemecku tak doufam ze najdu, vypada to ze to je presne co hledam :)

    LENNY MALI .com

    OdpovědětVymazat
  5. asi zbytočná otázka, ale skúšala si biosil? mne po ňom rastú nechty rýchlo a také pevné, že sa mi ťažko strihajú a tiež veľa dievčat na to písalo dobré recenzie, tak ak si nejakým zázrakom ešte neskúšala určite skús :)

    OdpovědětVymazat
  6. Naštěstí mám nehty jako ze železa, takže tohle je poslední věc na světě, kterou bych potřebovala. Ale právě proto se mi na zpevňovače neustále někdo ptá. Tak od těď už alespoň vím, co doporučit:). Kristýna x

    www.FashionHouseCZ.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá parádně, šla bych do něj, ale teď čerstvě zkouším Rescue Rxx od CND (taky se dá koupit na modelaznehtu.cz). Četla jsem na něj pozitivní recenze a ty výsledky byly ohromující (např. tady: http://mademoiselleeem.blogspot.cz/2015/07/cnd-rescuerxx-opravdovy-zachrance-pro.html). Tak uvidím jak bude fungovat na mě :) Nejhorší na tom je ta měsíční laková abstinence :D

    OdpovědětVymazat
  8. No nevím. Já budu mít raději nepevné nehty, než abych pravidelně dýchala formaldehyd a později na to doplatila svým zdravím. ;-)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*