pondělí 29. prosince 2014

Salerm Keratin Shot šampon + hloubková maska

Krásný pondělní večer :)

Po delší době jsem zpět a přináším vám recenzi na vlasovou kosmetiku pro ty z vás, které toužíte po zdravé, pevné a silné hřívě :) Salerm Keratin Shot byl pro mě velmi zajímavou zkušeností a po delší době vám zase můžu něco vřele doporučit :)




Salerm Keratin Shot šampon je v první řadě zajímavý tím, že neobsahuje sulfáty. V druhé tím, že není testovaný na zvířatech a ve třetí tím, že vlasy perfektně vyčistí. Při prvním mytí jsem z toho byla lehce vyděšená, protože vlasy nejsou vůbec vyhlazené, naopak jsou hrubé, vržou, ale evidentně jsou dokonale umyté. Šampon lehce pění a jeho další specifikum spočívá v tom, že se nechává 5 minut působit. Tento šampon není vhodné používat samotný, bez druhého kroku v podobě masky, vlasy jsou po něm skutečně hrubé a šampon slouží jako příprava pro hloubkovou péči. Šampon je čirý a krásně květinově až sladce voní. Kromě toho, že neobsahuje sulfáty, chybí mu ve složení i parabeny a silikony. Balení je o obsahu 500 ml. 






Keratin Shot Deep Impact Plus je hloubkově působící maska, v kombinaci se šamponem jde o druhý krok v péči. Maska se velmi dobře vpracovává do vlasů, konzistence je gelovokrémová a stejně jako šampon nádherně voní. Tenhle zázrak dodá vlasům božskou hebkost, hydrataci a z vlasů zhrublých šamponem udělá hedvábí. Obsahuje tekutý keratin a bambucké máslo a pro poškozené vlasy je jako pohlazení. Tahle dvojka funguje dohromady úplně neuvěřitelně! Neobsahuje parabeny, oproti šamponu obsahuje silikon. Maska není stejně jako šampon testována na zvířatech. Obsah balení je 200 ml. 




S řadou Keratin Shot jsem se poprvé setkala, když jsem dostala vzorečky k nákupu na Inhair.cz. Když jsem pak později dostala možnost vyzkoušet plné balení, byla jsem nadšená, protože už při vyzkoušení vzorku mě tahle řada dost zaujala. Keratin Shot používám poslední měsíc prakticky bezvýhradně a musím říct, že na moje lámavé vlasy funguje úplně zázračně. Sama kadeřnice si všimla lepší kvality konců, které se mi běžně poměrně dost lámou ( daň za délku a otírání se o oblečení, židle, sedačky a pod. ). 





Uznávám, že může být trochu protivnost nechávat šampon tak dlouho působit, nicméně vyzkoušeno mám, že to za to stojí a že na vlasy tenhle postup prostě fakt funguje :) 

Salerm Keratin Shot koupíte v e-shopu Inhair.cz ;)

Mějte se krásně :)


5 komentářů:

  1. Je pravda, že nejsem ten typ, co ve vaně stráví dlouhou dobu, takže čekat pokaždé 5 minut by se mi určitě nechtělo, ale na druhou stranu když to vlasům pomůže tak co bychom pro ně neudělaly :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. to zní dobře, potřebovala bych teď nějakou změnu, vlásky už si o to už žádají :))

    OdpovědětVymazat
  3. podľa fľaštičky som si myslela že bude nejaký fialový alebo taký a nie číry šampón ale vyzerá super. musím ho oskúšať

    http://maddestfashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*