pondělí 6. října 2014

Puma Time to Play for Man EdT

Krásný pondělní večer :)

V pátek jsem vám představila novinku od Pumy, dámskou toaletní vodu Puma Time to Play :) A protože jsme dostali možnost otestovat pro vás i pánskou verzi parfému, dnes vám přináším její recenzi :)



Puma Time to Play for Man pro nás byla velkým překvapením :) Pumu jsem znala pánskou jen jednu a už je to dobrých 15 let zpátky :) Byla příjemná, ale nic takového, co bych si pamatovala. Neříkám, že jsem k této novince byla skeptická, ale přiznávám, že jsem velká očekávání neměla. Podcenila jsem ji a to pořádně :)





Pánská verze Time to Play je prostě božská! Je kořeněná, lehce citrusová, lehce nasládlá a vyladěná k dokonalosti. Já jsem na pánské vůně rozmlsaná, jen tak něco mi nevoní a přítel má taky náročný nos. A dostala nás oba. 




Mám pro vás přímo názor chlapa:

"Pánská Puma mě překvapila hlavně výdrží. Na to, že je to EdT, má nečekanou sílu, výdrž a z oblečení je cítit ještě druhý den po navonění. Je výrazná, ale ne obtěžující, příjemně kořeněná."

Já ještě dodávám, že je to vůně sebevědomého chlapa, je neotřelá, nezapadne do škatulky tuctovek a je to jedna z těch zajímavých vůní, za kterou se otočíte :) Je výrazná, přesto svěží, optimistická, charismatická. 




Flakonek je krásný, čtvercový s oblými hranami a stejně jako u dámské verze je ve skle vytlačená silueta pumy. Ve větším balení je pak flakon zdobený červenými puntíky a siluetou pumy. 




Složení Pumy Time to Play for Man:

Hlava: citrusy, bazalka, akord deště

Srdce: kadidlo, ananas, meloun

Základ: pačuli, labdanum, cedrové dřevo

Pánskou verzi této Pumy doporučuju vyzkoušet. Myslím, že by se mohla líbit mladým pánům i dospělákům. Za mě má velký palec nahoru a tuším, že u nás tohle malé balení nebude poslední :)

Pumu koupíte ve velikosti 25 ml, kterou vidíte na obrázku, ve vel. 40 ml, 60 ml a jako deodorant :)

Mějte se krásně :)




4 komentáře:

  1. Pánské pumy mi voní a celkově mi přijde, že pánské voňavky vydrží vonět déle než dámské.

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tu půjdu očichat =o) to jsem zvědavá... muži totiž došla jeho oblíbená a dozvěděli jsme se, že už se u nás neprodává, tak hledáme náhradu

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná vůně, můj manžel si ji oblíbil :-)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*