středa 27. srpna 2014

Ziaja - maska s ceramidy pro poškozené vlasy

Krásný středeční večer :)

Před časem jsem dostala možnost vyzkoušet pár produktů na vlasy od značky Ziaja a protože už jsem všechny výrobky poctivě spotřebovala, přináším vám recenzi na první z nich :)

Ziaja maska s ceramidy pro poškozené vlasy je určená pro vlasy suché a poškozené, s tendencí se třepit a lámat. Uzavírá vlasové šupiny, vlasy vyhlazuje a pomáhá proti dalšímu poškození.




Maska obsahuje panthenol, ceramidy a také silikon. Jde o silikon, který se vodou nevymývá, takže masku doporučuju dávat pouze do délek. Mimochodem doporučuju přečíst si český štítek na fotce, koncovky místo konečků mě hodně pobavily :D




Od masky jsem velká očekávání neměla a v podstatě i dlouho trvalo, než jsem jí vůbec začala používat. Ale chyba! Maska byla ( už jí mám spotřebovanou ) ohromně příjemná. Vlasy dělala heboučké jako hedvábí, lehké, hydratované a přišlo mi, že se opravdu méně lámaly. 




Konzistence masky je řidší krémová a velmi dobře se do vlasů nanáší. Vůně je příjemná, taková květinová a ve vlasech se příliš nedrží. Díky konzistenci se snadno vymývá a kupodivu vlasy vůbec nezatíží.



Pokud na tuhle masku ještě někdy narazím, pravděpodobně si ji ještě koupím, protože předčila moje očekávání :)

Masku Ziaja a spoustu dalších výrobků koupíte v e-shopu Ruzova10 :)

Co vy a vlasovka od Ziaji? :)

Mějte se krásně :)

8 komentářů:

  1. Od Ziaji si plánuji něco pořídit už dlouho. Zatím si píšu jen seznam, než udělám nájezd na jejich obchod :D Četla jsem samá pozitiva na olivovou masku, takže jsem dala na seznam ji, ale teď jsi mě nalákala i na tuhle :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj :) jsem úplný laik a tak bych se tě ráda zeptala proč jsou vlastně silikony ve složení špatné, co našem vlasům dělají za škodu a dá-li se jim uplně vyhnout. Děkujuu

    OdpovědětVymazat
  3. Já ji měla taky a hrozně jsem si ji taky zamilovala ;).
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  4. Na vlasovku od Ziaji čtu ve směs samé pozitivní recenze, už bych si měla konečně taky něco pořídit. Kosmetiku od Ziaji mám ráda,ale na vlasy jsem zatím ještě nic nezkoušela, což je asi chyba :)

    Radi UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. Super tip, určitě se na ní mrknu a možná skončí u mě :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. urcite vyskusaj kakaove maslo na vlasy kondicioner to je uplne uzasne vsetky aussie sa mozu schovat...

    OdpovědětVymazat
  7. Já si pořídila šampon ze stejné řady a musím říct, že jsem byla absolutně zklamaná. Vlasy se mi začaly hrozně cuchat, takže ranní rozčesávání dopadlo tak, že jsem vždycky nechala polovinu vlasů v umyvadle...:(

    Instantní krása♥

    OdpovědětVymazat
  8. Mě Ziaza ve vlasovce zklamala, včetně této masky. Vlasy mám po ní horší než bez masky a vysušuje mi je. Za mě vyhozené peníze :( Dokonce bych řekla, že vzhledem k ne-kvalitě je dost předražená. I GlissKur je stokrát lepší.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*