čtvrtek 21. srpna 2014

Kallos Keratin maska na vlasy

Krásný čtvrteční večer :)

Pokud sledujete facebook, tak už víte, jak teď za sebou půjdou články a o čem bude ten dnešní :) Bohužel mě trochu zlobí připojení, takže článek přichází až takhle pozdě jen díky nouzovému připojení noťasu přes mobil, ale tak hlavně, že to jde alespoň takhle ;)




Kallos Keratin je maska na vlasy určená pro suché a poškozené vlasy. Obsahuje keratin, mléčný protein, ale také dva druhy silikonů. Masku jsem si koupila víceméně náhodou, hledala jsem nějakou položku, abych splnila cenovou hranici nákupu a oko mi padlo na tuhle masku. Poměr ceny a množství byl totiž neuvěřitelný :D



Konzistence masky je krémová, takový lehký našlehaný krémík :) Vůně je jemná, příjemná, typická pro vlasovou kosmetiku. Nedá se přímo specifikovat, třeba Latte je vyloženě vanilkové, ale Keratin prostě hezky jemně voní :D



Maska je poměrně vydatná a stačí jí i do delších vlasů menší množství. Vzhledem k obsahu silikonu ani nedoporučuju dávat masku dál než do poloviny délky vlasů. Co je ale na téhle masce úžasné, jsou její účinky :) Po použití a cca pětiminutovém působení jsou vlasy silnější, pevnější a krásně hladké :) Všimla jsem si menšího lámání vlasů a taky mi konce přijdou poddajnější. Vzhledem k tomu, že jsem minulý měsíc nepoužívala nic jiného, přikládám tohle právě téhle masce ;)



Masku jsem kupovala na Parfums.cz a neuvěřitelných 1000 ml stálo 79,- Kč :D Pokud vám nevadí silikony ve složení ( nejsou úplně na prvních příčkách ) a máte vlasy dlouhé tak, abyste mohli aplikovat masku spíš do délek, než ke kořínkům, Kallos Keratin si pořiďte. Já jsem z ní nadšená, je jí obrovské množství, účinky mě mile překvapily ( a jako že jsem velká očekávání neměla... ) a myslím, Kallos obecně masky fakt umí :)

Co vy a Kallos? Znáte, máte? :)

Mějte se krásně :)


29 komentářů:

  1. Tak že bych se konečně odhodlala a koupila si ji? Už nad ní nějakou dobu kroužím...

    OdpovědětVymazat
  2. Už dlouho si ji chci objednat, ale všude je poštovné větší než cena masky, tak mi to přijde blbý no :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ji také doma, ale ještě musím dodělat Gestil Wonder :)
    Jinak Ivčo víš nějaký účinky silikonů na vlasy? Jako pokud se nedávají přímo ke kořínkům, ale JEN do délek vlasů? Mám v tom hrozný maglajz, hlavně když se silikony dělí ještě na rozpustné a nerozpustné ve vodě (v této masce jsou ty nerozpustné)...
    h

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, nejsem sice odbornik, ale silikony skodi predevsim u hlavy, protoze se usazuji ve vlasove cibulce, obklopi ji a nasledne se k ni nedostava dostatek zivin. Ale naopak do delek vlasu je silikon "dobre" dat, protoze vlasy zaceli a uhladi, udela efekt na oko. Takze do delek v pohode ano, k hlave urcite ne 😉. Giulietta

      Vymazat
    2. Jé děkuji za odpověď :) ♥
      Silikony ve vlasech řeším v poslední době pořád, pže mám hrozně lámavé konečky a celkově lámavé vlasy :-/
      h

      Vymazat
    3. Gi to řekla za mě a má pravdu :)

      Vymazat
  4. Mám jí taky a souhlasím s tebou, je skvělá. Vlasy jsou po ní krásně jemné a hydratované, za tu cenu je to super kup :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ivi a v porovnání s tou Latte (popř. Placenta) je lepší nebo ne? Tu zrovna na tvoje doporučení zkouším a spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koči, je lepší! Latte má jen mléčný protein a Keratin má právě i ten keratin a silikon a vlasy dělá prostě hezčí :)

      Vymazat
  6. tiež som ju mala, ale len odobratú od kamošky a nezostáva mi iné len súhlasiť:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ale toto vypadá dobře! Teď mám doma gestil wonder s arganem a mám po ní akorát slepené, urousané vlasy :/ Takže za tu cenu (i s těma silikonama) tuhle krásku asi zkusím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wonder mi nesmí do bytu, nevím, co s ním udělali, ale poslední balení mi tu stálo rok a pak letělo do koše, to nešlo ani vyplácat, měla jsem konce pichlavý a jak sláma...

      Vymazat
  8. Já si dost oblíbila právě Latté, ale už jsem masku spotřebovala, tak velmi ráda vyzkouším tuto :) Účinky zní fakt skvěle.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  9. já nevím já mám Latté, a nic moc. Vlasy nejsou vůbec hladké jako po jiných maskách, špatně se rozčesávají. Vůbec mi nesedí.

    OdpovědětVymazat
  10. Kaloos znám, ale zatím jsem žádnou masku nezkoušela, ale za ty bezva ceny se na nějakou masku chystám :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuju vyzkoušet, neříkám, že je to zázrak, ale jsou to hodně fajn masky :)

      Vymazat
  11. Silikony v masce mi nevadí.Spíš přemýšlím nad keratinem.Je na vlnité vlasy,nevyrovná je? Nerada bych o vlnky přišla.Ale tahla maska mne láká už balením :)

    OdpovědětVymazat
  12. ta cena je fakt super! ;) já teď mám Aussie a než ho spotřebuju to bude ještě doba :/ :D

    OdpovědětVymazat
  13. Mám Latté a konečně ji dodělávám. Nevím, ale za mě nic moc. Neurazí, nenadchne.

    OdpovědětVymazat
  14. Včera jsem si jí objednala. Už se těším, až ji vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*