pátek 22. srpna 2014

Elseve Arginine Resist X3

Krásný páteční večer :)

Tak po dvou dnech, hromadě rozčilování a jedné neskutečně nepříjemné a drzé ženské na telefonu už nám zase běží net. Takže honem honem dopsat článek a napsat vám něco o jednom z mých velkých oblíbenců :)

Elseve Arginine Resist X3 je určený pro posílení jemných a slabých vlasů s tendencí vypadávat :) Balzám dokáže i zlepšit stav poškozených vlasů. Celá řada obsahuje arginine a pšeničný protein, který stimuluje růst vlasu a napomáhá ke zlepšení růstu a eliminaci vypadávání slabých vlasů.




Šampon Elseve Arginine Resist X3 - verze Light je můj obrovský miláček. Je bez silikonů, lehoučký, dělá neuvěřitelně sametovou heboučkou pěnu, vlasy krásně očistí a to až tak, že vlasy vržou. Nezatíží, přesto jsou po něm vlasy jako by pevnější. Vlasy mi po něm zůstávají v naprosto božím objemu i třetí den, což je prostě paráda :) I kdybyste nekupovali balzám, šampon určo vyzkoušejte ;) Barva je průhledná, konzistence lehce gelová a voní prostě nádherně, květinově, luxusně. Miláček můj aktuální :)







Balzám Elseve Arginine Resist X3 se v odlehčené verzi neprodává ( alespoň o tom nevím ), takže tradičně obsahuje silikon. Nicméně je to silikon postupně se z vlasů vymývající ;) Balzám obsahuje také keratin a pšeničný protein a vlasy jsou po něm jako hedvábí. Necuchají se, krásně se rozčesávají, až po konečky jsou poddajné a heboučké i bez použití olejíčku. Vůně je totožná se šamponem, konzistencí je to lehký krém a dobře se vpracovává do vlasů.








Masku Elseve Arginine Resist X3 jsem měla před časem a v podstatě mi přijde totožná s balzámem. Že by byla silnější nebo byly výsledky výraznější, to jsem si nevšimla. V podstatě můžu doporučit ušetřit pár korun a koupit si balzám ;)


Resumé - miluju tuhle řadu!! Miluju, miluju a miluju a další dvě balení nakoupená do zásoby jsou samozřejmostí :)

TIP PRO VÁS!!! - šampon v odlehčené verzi a balzám v balení o velikosti 400 ml teď koupíte v Lidlu za úžasnou akční cenu 69,90,- Kč za kus. A to se hodně vyplatí! :)

Co vy a Elseve? Máte ho rádi? :)

Mějte se krásně :)

14 komentářů:

  1. Tuhle řadu miluji! Maska mě celkově moc nenadchla a přijde mi, že balzám stačí. A šampon (neodlehčená verze) je super, nezatěžuje vlasy a přitom je krásně vyživuje, což umí málokterý drogérkový produkt. Za mě určitě jo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo?! Já jsem absolutně nadšená!!!! :) Vyzkoušej ten odlehčený, je ještě lepší ( klasický jsem měla taky, už je to delší doba, ale takový dojmy ve mě nezanechal :))

      Vymazat
    2. Určitě zkusím, nebýt tebe, tak jsem si v obchodě ani nevšimla :/ :D

      Vymazat
    3. Koči, a bacha, není v běžným regálu s kosmetikou, ale mají papírovej stojan někde v prostoru Lidlu ;)

      Vymazat
  2. Já mám šampony a kondicionery od Elseve nejraději. Největší peckou je ale řada se třpytkama (taky bez silkonů) TO teda, to je lesk jak blázen :) Tohle ráda vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nooo tak jsi mne Ivi zase myslím nalákala.Jemné vlasy mám,takže při příštím nákupu je tento šampón můj :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to vypadá na super kup :) Mrknu po této sadě :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Koukám po něm a láká mě. :)
    Tu druhou verzi jsem zavrhla hned, protože typická barva Elseve a to by mi asi nedělalo dobře :D, hlavně zmastilo. Tenhle vypadá moc dobře! :) i jsem četla v nějakým časopisu, že Light je na jemné a rychle se mastící vlasy:). Právě se snažím mýt vlasy ob den, ale ten druhý den to už není ono, třeba by byl ten pravý :). Takže moc nemastí?
    Pěkná recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  6. dik za tip, mrknu se na ten sampon (balzamy nemusim, radsi masku nebo leave-in). Mozna to bude prvni vec, ktera mi od L'orealu sedne :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Diky tobe jsem si tuto dvojku poridila a jsem natesena :) tim spis, ctu-li tohle :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja aktuálne používam Fibralogy šampón, masku a dvojfázové sérum, som s nimi veľmi spokojná, ale tento šampón určite skúsim, light verzia sa mi páči viac..:)

    OdpovědětVymazat
  9. Elseve jsem jednu dobu před pár lety používala pořád. Nejvíc ten růžový, ale jelikož mi teď vlasy vážně začaly padat, tak jsem o tomto už i uvažovala, takže moc díky za recenzi Ivi, rozhodně do něj půjdu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/08/spotrebovano-july-2014.html

    OdpovědětVymazat
  10. Dřív jsem pár Elsevů měla, ale pamatuji si jen takový ten růžový pro lesk. Pak jsem na ně nějak pozapomněla a tenhle šampon jsem kupovala až kdysi babičce, v té klasické verzi. Ale tahle odlehčená by byla pro mě jak dělaná. Bohužel nejdřív se musím prokousat aspoň částí zásob, abych si mohla pořídit něco dalšího :D

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*