úterý 26. srpna 2014

Cien Repair&Care Provitamin Conditioner

Krásný úterní večer :)

Dneska bych vám ráda představila moji letitou stálici v péči o vlasy, výbornou záležitost za pár korun a taky dobře dostupný výrobek ;)




Cien Repair&Care Provitamin Conditioner je balzám určený pro péči o vlasy suché a poškozené. Obsahuje panthenol, makadamiový olej, vitamin B5, ale taky poměrně velké množství silikonů. Více je toho, co se ve vodě částečně rozpouští ( cyclopentasiloxane ) a pak výrazně méně toho, co se ve vodě nerozpouští ( dimethiconol ). 




Konzistence balzámu je taková gelovo-krémová a voní tak nějak ovocně. Ale není to přeslazená vůně, je příjemná, slabší a taková relaxační :)




Kondicioner se krásně vpracovává do vlasů, okamžitě vlasy uhladí a po uschnutí se perfektně rozčesávají. Já mám tenhle kondicionér ráda pro chvíle, kdy spěchám, nemám čas pro delší působení balzámu a potřebuju vlasy rychle vyživit. 




Myslím, že tenhle kondicionér je naprosto skvělou volbou jak pro ty, kdo nemají náladu ani čas na to, aby byl balzám na vlasech pět a víc minut, protože tenhle stačí nanést, vlasy promnout a šup s ním dolů. A taky by mohl sednout majitelkám krepatých  a hodně hustých vlasů, protože mi přijde, že uhlazující schopnost tohohle bazlámu je poměrně vysoká :)

Značku Cien koupíte v prodejně Lidl ;)

Co vy a Cien na vlasy? Používáte? :)

Mějte se krásně :)

7 komentářů:

  1. Super tip! :) Už kolikrát jsem si chtěla skočit do Lidlu pro šampon a kondicioner a vyzkoušet ho, ale blíž mám DM a dávám přednost Balee bez silikonů. Ale možná, že nakonec přece jen vyzkouším :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Do Lidlu běžně nechodím, takže Cien jde zatím tak nějak mimo mě. Ale u tohohle balzámu se mi líbí ta krátká doba působení. Fakt nesnáším stání ve sprše a počítání vteřin :D

    OdpovědětVymazat
  3. Pááááni! To je zase lákadlo! Kondicionéry se používat musí...to jsou slova mé kadeřnice,která ví,že já je nepoužívám protože mi prostě po všech plihnou vlasy. Že bych ještě vyzkoušela tento? Co kdyby...Kosmetiku z Lídlu jsem ještě žádnou neměla.

    OdpovědětVymazat
  4. Já měla ten v zeleném obalu (myslím, že na objem... nejsem si jistá) a taky byl fajn, ale postupně jsem přešla na bezsilikonové kondicionéry a masky a silikony cpu do vlasů jenom v olejíčcích (protože mám pocit, že olejíčky bez silikonů nedělají vůbec nic... jsem asi barbar :D)

    OdpovědětVymazat
  5. Kdysi jsem ho měla a byl moc fajn. Za tu cenu fakt bezkonkurenční účinky.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. Hodně teď poslední dobou zkoumam silikony v šamponech, nevím je to špatně nebo není. Nemáš v planu o tom napsat článek? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle kondicionér jsem si taky moc oblíbila, mám hustější vlasy, které mají sklony po umytí v délkách nabývat na objemu (nafukovat se), takže uhlazující efekt je víc než vítaný. Za pár korun splňuje všechno i víc, než dražší balzámy z drogerky.

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*