pondělí 25. srpna 2014

Balea After Sun šampon 2v1

Krásné pondělní odpoledne :)

Nikdy jsem neměla ráda výrobky 2v1, protože zlatým pravidlem bylo, že mi vlasy akorát zmastily. V poslední době ale na jeden 2v1 výrobek objevovalo až podezřele hodně chvály a když jsem vybírala na dovču něco na vlasy, co vyřeší tahání se s milionem lahviček, sáhla jsem po něm. A je to teda pořádná výjimka z pravidla :)

Balea After Sun Shampoo 2v1 je šampon určený pro péči o vlasy trýzněné sluncem, mořem a chlorem, prostě tři klasická úskalí letních dovolených. Je to vlastně kříženec šamponu a balzámu, což vám má usnadnit péči o vlasy, ušetřit čas a taky místo v kufru :)




První, co mě na šamponu zaujalo, byla vůně. Bože, ta vůně je opravdu božská!!! Kokos a vanilka, ale ne protivně syntetická, je krásná, sladká a naprosto letní :)




Konzistence je běžně šamponová, barva je průhledná se spoustou perleti a i poctivě šamponově pění. Při prvním mytí jsem měla pocit, že to je prostě šampon a že budu mít po umytí na hlavě koudel. A omyl. Po umytí byly vlasy krásně lehoučké, znatelně hydratované a i konečky byly překvapivě pěkné. 




Šampon obsahuje panthenol, kokosový olej, extrakt z papáji a jak je u Baley dobrým zvykem, neobsahuje silikon. Panthenol je hodně znát, protože vlasy jsou opravdu citelně hydratované. 




Ačkoliv je to výrobek 2v1, vlasy mi vydržely v pěkném stavu obvyklé dva dny, třetí už jsem myla, ale spíš jen kvůli objemu.

Baleu After Sun vám můžu jen a jen doporučit. Kupte si ho, i když jste u moře nebyli, občas s ním proložte svůj obvyklý šampon a užívejte si lehkých a dokonale provoněných vlásků :)

Mějte se krásně :)

10 komentářů:

  1. Mám ho taky, krásně voní, ale musím po něm ještě použít kondicionér.

    OdpovědětVymazat
  2. Šampón mám taky, ale zatím jsou ho použila pouze párkrát, takže těžko soudit. Já ho odložila na příští rok, ale možná ho teda budu prokládat s ostatní používanou vlasovkou.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Mamka mně ho dala s tím, že ji nevyhovuje. Já ho chtěla používát na mytí štětců :D, ale ted ho určitě aspoň vyzkouším :).

    OdpovědětVymazat
  4. Tak teda vyzkouším když ho chválíš :)

    OdpovědětVymazat
  5. mám ho teď u moře a jsem spokojená, brala jsem pro jistotu i kondiš, protože mám hodně těžko rozčesatelné vlasy, ale není potřeba, šampon to zvládne. vlasy krásně vymyje, jsou lehké, akorát výdrž umytí neposoudím, myju je teď denně :D

    OdpovědětVymazat
  6. Měla jsem ho v DM boxu a musím uznat, že i na moje příšerně se mastící vlasy byl skvělý.

    OdpovědětVymazat
  7. Díky za super tip :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Bezva tip, poslední dobou mám dost vysušené vlasy, takže určitě vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já měla loni olejíček z této řady a vlbec mi nevyhovoval, oproti olejíčku z řady Oil Repair byl hrozný :( Ale je to individuální :) Stávám se pravidelným čtenářem, pokud se staneš mým, budu ráda :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. V neděli letím do Řecka tak jsem si na tvoje doporučení tento 2v1 koupila. Jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*