pondělí 18. srpna 2014

Aktuální vlasopolička 8/2014

Krásné pondělní odpoledne :)

Kdo mě sleduje na facebooku, ten ví, že tento týden bude od pondělí až do neděle vlasový :) Každý den vám představím jeden výrobek na vlasy a předem říkám, že jsou to všechno výrobky, se kterými jsem byla a nebo stále jsem spokojená :)

Začneme dnes vlasopoličkou a i takovým malým nástřelem toho, co asi na blogu v týdnu uvidíte :)

Zleva doprava, jako vždycky ;)



Kallos Keratin - maska, která se objevila ve vlasopoličce už minulý měsíc a tento týden na blogu rozhodně bude :)

Natura Siberica Rakytníková šampon a maska - na blogu už byla ( tady ) a komukoliv jsem poskytla vzorek šamponu nebo masky, byl nadšený :) Tahle řada je prostě super :)

Alcina Color Shampoo Gold - můj miláček, který mi dochází, chjo. Dodá vlasům nádherný zlatavý odstín. Na blogu už byl taky ( tady ).

Cien Repair&Care kondicionér - i on byl v minulé vlasopoličce a i on se v týdnu objeví na blogu, protože to takový velký objev za malé peníze :)

Balea More Blond šampon a balzám - moje stálice v péči o blond vlasy, recenze už na blogu je ( tady ), nedám na tuhle řadu dopustit a doufám, že DMko už nikdy nebude mít ten telecí nápad, že řadu stáhne z prodeje, jako minulý rok...

Balea 2v1 - četla jsem na něj kladné recenze a rozhodla jsem si ho pořídit do Špindlu na naši první dovču. A nejen, že byl skvělý na cesty, ale miluju ho i nadále. Je perfektní!!

Elseve Arginine Resist šampon a balzám - rozhodně se tento týden na blogu objeví, včetně ohlédnutí se za maskou, kterou už nemám, ale byla skvělá a vy si o recenzi na ni píšete.

Elseve Total Repair Extreme šampon a balzám - na blogu už tahle řada byla ( tady ) a pořád platí, že je jedna z mých nejoblíbenějších drogerkových :)


TIP PRO VÁS!!! V Lidlu je teď vlasovka Elseve za super cenu!! 400 ml šamponu a 400 ml balzámu koupíte za 69,90,- Kč za kus. Vzhledem k tomu, že tolik nestojí ani běžné 200/250 ml balení, je to opravdu hodně parádní nabídka :)

A čím pečujete o vaši hřívu vy? :)

Mějte se krásně :)

11 komentářů:

  1. Super, moc se těším :)
    Hlavně oceňuji, že vždy ofotíš také složení výrobku - to dohledávat na netu pro mě bývá dost obtížné :D :D
    h

    OdpovědětVymazat
  2. Já se dnes byla u kadeřníka stříhat "do špičky" jsem spokojená. A rovnou jsem si koupila matrix šampon a matrix thermo glide. Takže dám od drogérkových asi chvíli pauzu. Spíš by mě zajímálo co jsou lepší přípravky dražší matrix goldwell, loreal nebo nějaké balea a drogérkové? Pořád mám nutkání si myslet že když si koupím drahý "značkový" šampon od kadeřníka, že to bude lepší a mám lepší pocit po umytí :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Já už tedy cca půl roku svoje vlasy myji pouze šampony od Bione Cosmetics, a jelikož jsem taky vlasomaniak a vyzkoušela jsem toho na svoje suché, lámající se vlasy dost, tak můžu s čistým svědomím prohlásit, že jediným gestem tady ty Bione šampony nakopaly všechny profi (např. Absolut Repair Cellular) i neprofi (např. Timotei), které jsem před tím milovala... Mám i tu zkušenost, že po asi dvouměsíčním používání, kdy mi šampon od Bione došel, jsem sáhla po novinkovém Timotei s těmi vzácnými oleji, a můžu říct, že zůstávám věrná Bione... Vlasy se mi začaly mastit rychleji, co dva dny jsem hlavu musela umývat, a navíc vlasy byly takové splihlé, a to se mi fakt nelíbilo, takže jsem se vrátila k Bione a je vymalováno... :-) A teď se akorát chystám na experiment s jednou méně známou (ale za to vychvalovanou) značkou, tak uvidíme... :-) U tebe mě však, jako asi většinu koček, zaujala značka Siberica, ale na tu si asi budu muset počkat až na nějakou příhodnější dobu, třeba na Vánoce... :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek! :) Já mám nejradši ten basic sensitive šampon od Lavery a teď momentálně mám v oblibě Matrix olejíček na vlasy :))
    Soutěž o paletku Catrice

    OdpovědětVymazat
  5. Ty Cien šampony i kondicionéry mám moc ráda, jsou super. Momentálně používám LUSH Cynthia Sylvia Stout a ten je vážně moc dobrý. Kondicionér mám pak LUSH American Cream, nemá chybu, nádherně voní a je na vlasy perfektní. Masku mám též od Kallos, mám placentu. Na tu Tvou keratinovou už se těším, až jí zrecenzuješ.

    OdpovědětVymazat
  6. Do toho Lidlu se musím podívat!
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Už dlouho chci zkusit produkty značky Natura Siberica, mají božské obaly. Momentálně používám od Baley řadu pro objem vlasů a jsem moc spokojená:)
    Kdybys měla zájem, u mě na blogu právě probíhá giveaway: http://kiss-beauty.blogspot.cz/2014/08/prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Tu Kallos keratinovou masku mám taky a je vážně skvělá!

    OdpovědětVymazat
  9. Koukám, že z poličky zmizela Schauma fyto-kofein, nevyhovovala Ti?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Darovala jsem jí kamarádce, které teď vlasy vypadávají, ale na účinky se pak můžu zeptat :)

      Vymazat
    2. Aha, tak dobře. :) Já se právě lekla, že se Ti neosvědčila, sama mám doma asi třetí balení a nepřijde mi špatná. :)

      Vymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*