pondělí 24. února 2014

Oblíbené výrobky od Oriflame

Krásný pondělní večer :)

Sem tam mi přijde do mailu dotaz, zda používám něco od Oriflame nebo Avonu. No, abych řekla pravdu, tak výrobků mám dohromady tolik, že by mi na to stačily prsty na jedné ruce ( pět pro Avon a pět pro Oriflame :)), ale je fakt, že jsou to všechno výrobky, na které nedám dopustit a kupuju si je opakovaně. 

Mimochodem jsem aktualizovala i Brzy si koupím ( klik ), kde se výrobky od Avonu objevily taky. 

Dneska vám představím výrobky od Oriflame a v dalším příspěvku ty od Avonu. 


Oriflame Eye Brow Kit

Na tuhle sadu na obočí jsem přišla při koukání na make-up tutoriál nějaké známé zahraniční krásky a za boha si nemůžu vzpomenout, která to byla... Nicméně tahle sada je úžo, používám jí denně a občas i jako oční stíny. Stíny krásně drží, jsou matné, akorát pigmentované. A hlavně vůbec neubývají :)



Oriflame Broskovový rozjasňující krém Light/Dark

Miluju je!!! Mám oba odstíny, přes zimu si míchám Light s Dark, přes léto používám jen Dark. Samotný Light nepoužívám skoro vůbec, je na mě hodně růžový. Tenhle krémíček je pro pleť velká paráda, krásně hydratuje, jen lehce natónuje, ohromně rozzáří i opravdu unavenou pleť a jako bonus příjemně voní. Obsahuje shimmer, na slunci je zblízka vidět, ale mně to teda vůbec neva :)



Oriflame Zázračný kelímek

Kdo by neznal zázračný kelímek :) Já ujíždím na tom třešňovém a myslím, že je to jedna z nejgeniálnějších věcí na rozpraskané rty a nos při rýmě :)





Oriflame Antiperspirant Mint&Raspberry

Lošké léto byl tenhle antiperspirant můj absolutně nejmilovanější a pevně doufám, že letos se mi povede sehnat ho taky. Malinová vůně mixnutá chladivou mátou, velmi slušná ochrana proti pocení a parfemace, která se nemění a zůstává pořád stejně pěkná celý den. Fakt pecka :)



Oriflame Delicacy EdT

Och, Delicacy... Malinová láska, sladká, trochu pudrová, na zimu jako hřejivá koupel uprostřed cukrárny :) Pro mě jedna z nejkrásnějších malinových vůní s perfektní výdrží, dobrou cenou a krásným flakonkem :)




Tak a tohle je moje pětka nejlepších výrobků od Oriflame, které buď používám denně nebo bezmezně miluju :) Jaké jsou vaše nejoblíbenější výrobky od Oriflame?

Mějte se krásně :)

11 komentářů:

  1. Přesně tak, Oriflame Eye Brow Kit používám druhým rokem denně a to nemalé množství a neubývá, krásně drží.. no miluju ho :) Ale Zázračný kelímek mi přijde prostě jako vazelína a je takový mrňavý, že se špatně doluje :/

    OdpovědětVymazat
  2. Od Oriflame jsem ještě nikdy nic neměla, neznám nikoho, kdo by to dělal:) Ale zázračný kelímek chci už dlouho a taky bych si vybrala třešňový, pokud je ve stálé nabídce:) Ovšem Avon občas objednám, taky mám pár produktů, které jsou podle mě skvělé, takže jsem zvědavá na Tvé oblíbence, zda se shodneme :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten rozjasňující krém asi brzo vyzkouším !:)

    OdpovědětVymazat
  4. tiene na obočie sú u mna každodenná rutina , a mne sa zdá že ubývajú dosť rýchlo !

    OdpovědětVymazat
  5. Oriflame zázračný kelímok milujem! To je jediná vec ktorú od Oriflamu kupujem. :)

    Sweet Letty

    OdpovědětVymazat
  6. V Oriflame vždy siahnem po sade 3 korektorov, sprchovom géli s vôňou malina a mäta a pleťovej maske s bodliakom. Tiene na obočie plánujem kúpiť, keď spotrebujem tie od Famous z Ladyboxu :)

    OdpovědětVymazat
  7. set na obočí a rozjasňující krém vůbec nevypadají špatně, tak že bych se po několika letech podívala do katalogu? :))

    OdpovědětVymazat
  8. Ten zázračný kelímek je fajn a rozjasňující krém budu muset zkusit. Zaujal mě i ten set na obočí, ale mám jeden od Essence a Famous, takže ten nijak nespěchá. Jinak díky za článek a nové tipy :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/giveaway-insta-post-2.html

    OdpovědětVymazat
  9. antiperspirant som mala je velmy dobry ako aj ostatne veci s oriflame:)

    OdpovědětVymazat
  10. Oriflame zázračný kelímek mám a už několik let je to můj svytý grál v kosmetice..Nepřekonatelný :) Hezký den :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*