pondělí 10. února 2014

Gabriella Salvete Extra Volume Lipgloss 03

Krásné pondělní dopoledne :)

Než přejdu k hlavnímu hrdinovi dnešního článku, mám na vás prosbu ( už zazněla na facebooku a poprosím i tady :) ). Ve čtvrtek mě čekají třicátiny ( fuj, ble, fňuk :D ) a myslím, že by bylo na čase začít pleť krmit něčím, co funguje zpevňujícím a protivráskovým způsobem :) Při bližším zkoumání ( a zase tak blízko už to ani být nemuselo, chjo :) ) jsem zjistila, že už to fakt není to, co to bývalo a trojka na začátku si žádá svoje :) Máte tip na něco, co zpevní pleť, vypne pokožku a aspoň vyzmizíkuje vrásky kolem očí? :) Děkuju! :)

Tak a jdeme na hlavní téma :)

Gabriella Salvete Extra Volume Lipgloss je poměrně novinkou v arzenálu lesků, které GS nabízí. Jde o objemový lesk, tj. lesk, který má dopomoct rtům k objemu, v tomto případě leskem a obsahem třpytu. Já mám lesk v odstínu 03, což je krásná korálová až lososová barva, z barev na rty moje nejoblíbenější :)




Lesk sám o sobě je lehoučký, hodně hydratační a na rtech strašně příjemný :) Je opravdu hodně lesklý a také obsahuje poměrně hodně třpytek, které ale nejsou na rtech cítit, povrch je naprosto hladký. 




Objemový efekt lesku nelze upřít, rty krásně vyplní, dodá na objemu a jako bonus dodává péči. I když lesk ze rtů zmizí, rty zůstanou jako po použití balzámu, nevysušené, hydratované. Malým nedostatkem je, že po úplném vymizení lesku zůstane na rtech pár třpytek, ale pusy a lá diskokoule se bát nemusíte :) Nicméně třpytí se naprosto kouzelně a na rtech vypadá vážně výborně :)





Aplikátor je moc příjemný a akorát velký, já mám tenhle typ ráda, pro aplikaci na celé rty stačí jedna "dávka". Písmo na obalu už je trochu ošoupané, ale to jen vypovídá o tom, že jsem si lesk vážně oblíbila a tahám ho všude s sebou :D




Pokud hledáte příjemný lesk a slušné zvětšovadlo, vřele doporučuju :)

Lesk mi byl věnován společností Gabriella Salvete ( nikoliv ale za účelem zrecenzování ), které tímto děkuji. Odstín byl vybraný perfektně :)

Mějte se krásně :)

7 komentářů:

  1. Ahoooj,

    tak já bych to nehrotila :-) liftingový krémy jsou podle mého zlo.
    Na vrásky je celkově fajn čistý bambucký máslo =o) teda prej, vyzkoušený to nemám

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky, vítej do klubu!
    Záleží na typu tvé pleti. Ale určitě hydratovat, hydratovat.
    Možná na poprvé být tebou zkusím zajít ke kosmetičce a poradit se - nechat si udělat rozbor.
    Takhle můžeš nakupovat na doporučení holek - ale nemusí ti to sednout a utratíš majlant, než ti bude něco vyhovovat. Určo znáš - co sedne padesáti - u tebe může být propadák a naopak. V tomhle je to vážně těžké. O pleť bych se bála. Vždyť co jí dáš teď, za pár let se ti vrátí.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak předem všechno nejlepší!!!
    Mě se nejvíc osvědčila kyselina hyalurovová, mrkni třeba k eM zde: http://emeverydaylife.blogspot.cz/2013/10/em-otestovala-hyaluronove-serum-nobilis.html
    Já si kupuju ampulky Balea a hyaluronem a jsem maximálně spokojená :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno nejlepší ve čtvrtek. :) Poradila bych, ale ještě to mám docela daleko. :)
    A lesk vypadá docela dobře, jen je zkrátka moc nemusím, no. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Přeju předem vše nejlepší:)
    Jinak já už mám 30 dva roky za sebou a přesně jak píšeš- na pleti vidím,že už to nějak není ono. Vrásky na čele se prohloubily, nikdy jsem neměla zvětšené póry,teď je vidím:(, vylézají mi pigmentové flíčky atd. Takže budu hledat s tebou:). Pár věcí už jsem vyzkoušela,ale žádná viditelně neúčinkovala. Zaujala mě čistá kyselina hyaluronová,na tu mám zálusk:)

    OdpovědětVymazat
  6. Na tvoju prosbu Ti nejako odpovedať neviem, lebo ja sa v tom nevyznám a skúsenosti nemám :D Ale lesk je krásny :)) Erika's Life

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle lesk vidím poprvé, ale už teď vím, že si ho budu muset pořídit :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*