pátek 14. února 2014

Gabriella Salvete 114

Krásné páteční odpoledne :)

Ve včerejším postu o červených lacích vás ve velké míře zaujal lak od GS a protože ho mám zrovna na nehtech, napíšu vám o něm pár informací, abyste věděly, co že to chcete koupit :) Mimochodem, lak je na fotkách nalakovaný už třetí den ;)

Gabriella Salvete 114 je sytě červený lak na nehty v neutrálním odstínu. Díky tomu bude slušet jakémukoliv odstínu pleti. Je extra dobře pigmentovaný, pro plné krytí stačí i jedna vrstva, já dávám už ze zvyku ( a pro korekci nedostatků první vrstvy :)) vrstvy dvě, u tohoto laku je druhá hodně tenká. 

Lakování je úplná pohodička, konzistence je perfektní, není ani hustý, ani řídký a po nehtu se krásně roztírá. Nedělá díry, nehrne se, nedělá bublinky.

Výdrž je naprosto dokonalá, jak jsem psala výš, na nehtech ho mám třetí den a vypadá takhle pokaždé, nezávisle na použitém top coatu ( jen Seche je schopný ho zničit... ). Teď zrovna je přes něj nalakovaný Vytvrzovač laků od FS. Prostě drží, neošoupává se, neodštipuje se. Navíc obsahuje zpevňovač.

Pro mě je tohle nejkrásnější, nejslušivější a nejuniverzálnější červený lak, takže pokud uvažujete o pořízení pěkného červeného laku a ještě žádný nemáte, vřele doporučuju :)













Mějte se krásně :)



13 komentářů:

  1. jee, díky, taky jsem byla nejvíc nadšená z něho a tenhle post mě jenom utvrdil v tom, že ho potřebuju :D

    OdpovědětVymazat
  2. Barva krásná, ale mně bohužel nedrží. Koupila jsem si ho před pár měsíci a byla z něj těžce zklamaná;, druhý den odštípnuté kusy na několika nehtech. A to jsem v podstatě nic nedělala :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle lak mám a potvrzuji, že vydrží snad všechno :) Lakuju si s ním teda jenom nehty na nohách, ale i přes cvičení bosky drží pěkný dva týdny.

    OdpovědětVymazat
  4. nejlepší lak :-) jediný lak (a odstín) který jsem si koupila znovu.

    OdpovědětVymazat
  5. laky od GS jsou skvělé, mimochodem máš krásný tvar nehtů :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Zrovna jí mám na nehtech. Jednoznačně nejhezčí červená, co mám. Navíc s dokonalými vlatsnostmi.
    Je fajn zase vidět krásné Labradoořiny nehtíky :))

    OdpovědětVymazat
  7. Červených laků není nikdy dost a tenhle vypadá fakt úžasně. Myslím, že se po něm v pondělí podívám :D

    OdpovědětVymazat
  8. Nádherný lak, také ho doma mám.
    Nechápu, jak se Ti může povést nalakovat si takhle dokonale nehty, nevidím jediné místo, kde by lak chyběl. Palec nahoru. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Nemáš někde publikované video, jak si upravuješ a lakuješ nehty - pro inspiraci? Jsem z nich unešená. :-D

    OdpovědětVymazat
  10. Tuhle značku nemusím, nějak mi nesedí. Ale máš nádherný tvar nehtů a červená je na tvé ruce prostě dokonalá! Zdravím psíčky :)

    OdpovědětVymazat

Vaše komentáře mi dělají velkou radost, děkuju :*